Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 19.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Madblog med 31.000 organiske søgninger de sidste 90 dage.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Madbloggen har 10.000 organiske besøgende pr. måned. Siden har højsæson i vinterperioden, hvor der er dage der er over 1500 brugere inde om dagen, hvorfor besøgstallet også er højere end de 10.000 om måneden i denne sæson.

Jeg har lagt meget energi i bloggen, og har haft den siden 2019. Den sælges kun fordi jeg har fokus på et andet projekt som tager det meste af min tid foruden familielivet også.

Mulighederne er mange med denne blog. Min ide var selv at fører tema delen mere ud end hvad jeg gjorde. Men måske der sidder en derude med en masse gode ideer til siden.

Siden er igennem tiden også blevet kontaktet omkring samarbejde og linkbuilding mm. Men jeg har dog ikke gjort i noget af dette. Det eneste jeg har forsøgt mig med er Adsense.

Økonomiske nøgletal

Jeg har ikke rigtig forsøgt mig med affiliate marketing eller samarbejdspartnere. Det eneste jeg har forsøgt mig med er Adsense.

Markedsføringskanaler

Stærke sider

Siden har et godt flow i de organiske søgninger og ny ejer skal ikke kæmpe for at få dem ind på siden. Jeg oplevede at hvis jeg postede på Facebook kom der også en del ind på siden den vej igennem også. Facebook brugere skal der selvfølgelig arbejdes mere for end de organiske, men det kan også få bruger antallet til at stige gevaldigt.

Siden rangere også godt på søgninger med høj søgerate, som også er populære opskrifter.

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
638

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35222

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-07-2022
Udbudspris 19.000 DKK