Booking system til leasing af biler til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Søger køber

Normalt vil et biludlejning/leasing firma have en løsning hvorpå, at de indtaster de forskellige informationer i f.eks. excel, word, eller i en anden slags software som de betaler en månedlig ydelse til. Vi har lavet et booking system som arbejder sammen med en hjemmeside. Her kan du som kunde nemt gå ind og booke en bil og sende en ansøgning. Du kan derefter gå ind i bookingsystemet og håndterer ansøgningen. Bookingsystemet er bygget sådan op, at du kan have et overblik over alle de nødvendige funktioner. Det er selvfølgelig også muligt, at skifte domænenavn, samt App. navn, når du overtager projektet. Gør det nemmere for dig selv, men også nemmere for kunden!

Økonomiske nøgletal

Projektet er aldrig blevet skudt på markedet desværre, så der er pt. ingen økonomiske nøgletal for virksomheden lige pt.

Produktet

* Vi har hjemmesiden som er bygget op således, at kunder de ansøger igennem hjemmesiden www.bilja.dk
* På app.bilja.dk, kan administratoren se kundens ansøgning og ydeligere informationer, som er fremsendt igennem ansøgningen via hjemmesiden.
* Når kunden bliver accepteret, har kunden mulighed for, at tilgå med et login i bookingsystemet. De kan se deres ordre, abonnement, adresse, værksted, kontoinfo osv, samt holde øje med deres egen lille selvbetjening.
* Administratoreren (som ejer hjemmesiden) har det større overblik i bookingsystemet. Her kan man tilgå:

- Bil oversigt / her kan du tilføje og fjerne biler som du lyster. Derudover har du et overblik over hvad statussen er på bilen, om den er ledig eller optaget og hvilken person der lejet den.
- Kalenderoversigt / Her får du et overblik over hvornår din biler skal enten til service, syn, eller på værksted.
- Abonnementer / Her kan du kontrollerer og få det fulde overblik over de brugere som er kunde hos dig.
- Ordre / Her har du en komplet ordreliste over, personer som har lavet en betaling med alle informationer som status, ID, dato, ID, kunde, email, telefon, subtotal, og total.
- Kunde / Her har du et overblik over alle dine kunder, som ikke nødvendigvis har et aktivt abonnement. Derudover har du også en liste med "afventende kunder", hvor du kan acceptere eller afslå deres ansøgninger.

Derudover kan det også gøres således, at du kan lave flere Apps til kunder. Så hvis du f.eks. har Carsten automotor i Glostrup, som har 10 biler han ville udleje, kan du lave en App/bookingsystem til ham hvorpå, at du kan tilknytte ansøgningerne fra hans egen side til hans bookingsystem. Så han bruger bookingsystemet, men der bliver ansøgt igennem Autocarsten.dk og hans booking system hedder "app.autocarsten.dk)
OBS: Dette kræver dog at være ret teknisk selv. VI tilbyder selvfølgelig at gøre det for jer, men det ville fremgå i kontrakt/aftalen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2142

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35059

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-05-2022
Udbudspris 500.000 DKK