Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 180.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Velbesøgt sundheds- og opskrift hjemmeside - 40.000-120.000 unikke (organiske) besøgende per måned afhængig af sæson

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Med tilhørende app, nyhedsbrev, facebookside, velbesøgt pinterest mm.

Velbesøgt online mad- og sundhedsunivers som er opbygget siden 2010 med en masse organisk trafik og et kæmpe udvalg af artikler og opskrifter som er produceret af fagfolk. Du kan enten drive virksomheden videre eller bruge den ekstraordinære mulighed for, at øge din synlighed overfor din nuværende virksomheds målgruppe med relevant indhold (primært kvinder 25-34). Hvis du fx er et mediehus eller en virksomhed der beskæftiger sig med mad, sundhed, træning eller lignende, kan værdien også ligge i at genbruge indholdet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning er under 50k/år, da der udelukkende er indtjening fra bannerannoncering. Da det er et sundhedsunivers hvor valutaen er organisk online trafik og content, er dette den centrale value proposition.

Produktet

Carrotstick består af følgende:

- En hjemmeside med mellem 40.000-120.000 unikke (organiske) besøgende per måned afhængig af sæson og SoMe aktivitet. Hjemmesiden indeholder over 1200 indlæg - en blanding af sunde opskrifter og artikler og blogindlæg om fødevarer, fysisk aktivitet, og stort og småt indenfor sundhedsparaplyen. Derudover

- Instagram med 17.000+ følgere

- Pinterest med 170.000+ visninger/md

- Facebookside med 7000+ følgere

- Nyhedsbrev med 1600+ modtagere

- Opskriftapp med 1300+ downloads

- Bloglovin med 600+ følgere

- Webshop (som pt er deaktiveret)

- Kostplansmodul (pt deaktiveret, modul udbudt af ekstern udbyder, men med Carrotstick opskrifter)

- En fin indtjening på bannerannoncering. 

- 140.000 visninger per år på en gratis kostplan, der kan bruges som funnel til de betalte kostplaner eller andre relevante produkter.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Udgifter til hjemmesiden er pt ca. 12.000/år ved den nuværende udbyder.

Virksomhedens historie

I 2010 startede jeg en af Danmarks første sundhedsblogs ifm. at jeg startede på uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Mit fokus var på at lave opskrifter og videreformidle den læring jeg fik, på en måde, som var forståelig for andre. I 2013 rullede sundhedsbølgen for alvor, og jeg kunne se, at mange selvudnævnte guruer fik taletid i medierne, og bidrog til en stor grad af forvirring hos forbrugerne. Den ene dag var blåbær sunde og den anden dag skulle man passe på med at spise dem. Jeg synes det manglede et modsvar til al den misinformation - eller mangel på evne til at formidle konteksten omkring mad og sundhed. Derfor samlede jeg 13 ernæring- og sundhedsstuderende og uddannede, for at skabe en hær af skribenter, som vidste, hvad de talte om.

Igennem tiden har der været over 30 personer tilknyttet Carrotstick, og vi har lavet alt fra kostvejledning, workshops og foredrag, undervisning af kostvejledere, influencer arbejde, en kogebog, en app, online kostplansunivers og meget mere. Det har resulteret i et velrenommeret brand og et website med et væld af velproduceret content. Carrotstick var min egen fuldtidsbeskæftigelse i 2 år, indtil jeg startede min næste virksomhed. De seneste 3 år har hjemmesiden været vedligeholdt af min assistent, og jeg valgte at stoppe med at poste på Instagram for 6 mdr siden, da jeg kunne se, at jeg bare ikke havde tiden, energien og inspirationen til at fortsætte ved siden af det job og det ansvar jeg besidder i dag.

Jeg er optimistisk og begejstret på vegne af de mennesker der kommer til at overtage Carrotstick/indholdet/platformene, for der er så meget værdi - og uudnyttet værdi.

Det har krævet blod, sved og tårer, investeringer og helt uendeligt mange interessetimer igennem mere end 10 år, at skabe det produkt du ser i dag. Det er i denne virksomhed jeg har fået, og skabt, alle de vigtigste learnings som har bragt mig til, hvor jeg er i dag. Men nu er det tid til, at andre kan få gavn af den værdi, som det har skabt for mig.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed med hele mine palette af evner og viden i en overgangsfase, men ønsker en merbetaling for dette. Hvad end der er tale om rådgivning, redigering eller søgemaskineoptimering af særligt content, lette tilretninger, eliminering af indlæg der omtaler konkurrerende produkter, omskrivning af indlæg, ændring af opskrifter osv.
Jeg vil desuden stå til rådighed per mail og telefon i en aftalt periode.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1230

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35039

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-05-2022
Udbudspris 180.000 DKK