Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Markedsplads for salg af luksusvarer - komplet, brugervenlig og æsteisk flot

Svogerslev Hovedgade, Svogerslev
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Diskret salg, køb, udlejning og deling af luksusvarer mellem private kvalitetsbevidste livsnydere og virksomheder.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Deleøkonomi er et område, som er i hastig vækst. Folk deler biler, tøj, smykker, tasker, både mm. Det er godt for miljøet og godt for vores pengepung.
Vi har udviklet en platform, hvor folk kan handle disse varer. Der er mulighed for at dele, sælge, leje og søge diverse varer.
Vi vil imidlertid have danskerne til at se potentialet i deleøkonomi inden for luksusvarer og udnytte de muligheder det giver dem både økonomisk men også på oplevelsesfronten.
Eksempel: Måske har du drømt om en fed motorcykel i 8 år, men ikke haft mulighed for at købe den. Hvorfor så ikke finde en eller flere at dele den med? Du får stadig den glæde og de oplevelser, der følger med det at have en motorcykel, men du hænger ikke på hele regningen selv. Og du skal ikke have dårlig samvittighed over at den står ubenyttet hen.
Når vi bytter, sælger, lejer og deler vores ting med hinanden, udnytter vi ressourcerne bedre. Samtidigt får vi hver især mulighed for at supplere vores indtægt ved fx at udleje vores bolig, mens vi selv er på ferie, eller dele vores bil, når vi ikke selv bruger den.
Derudover har vi alle hørt om sager, hvor der er forsøgt salg af luksusvarer via diverse køb/salg sider, og der herefter er begået indbrud på sælgers adresse, fordi denne har været mulig at finde via annoncen. Det vil vi gerne eliminere hos delluxe, så sælger kan sælge sine luksusvarer uden at blive en del af et stort ta-selv-bord. Derfor er det muligt at optræde 100% anonymt på delluxe.dk

Økonomiske nøgletal

På grund af andre prioriteter og mangel på ressourcer, er virksomheden aldrig blevet sparket ordentligt igang hvorfor der endnu ikke er indtjening fra annoncer.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hvad er Delluxe.dk’s formål?
At drive en handelsplads så feinschmeckere kan sælge, købe, udleje/leje og dele luksusvarer online. Læs mere:

Delluxe står for “Del luksus”
Hos Delluxe har du fire annoncemuligheder.
Du kan enten bruge Delluxe til køb, salg, deling eller udlejning af luksusvarer.
Nedenfor er der kort forklaret, hvad de forskellige annoncer går ud på.
KØB
Vælger du at oprette en annonce i kategorien ”Køb” betyder det, at du søger en luksusvare. Her følger et eksempel:

Du har længe ønsket dig en lækker bil, nærmere bestemt en Porsche 911. Derfor opretter du en søgeannonce hos Delluxe, hvor du beskriver, hvad du specifikt er på udkig efter. Du vil herefter blive kontaktet af udbydere af netop Porsche 911.

SALG
Vælger du at oprette en annonce i kategorien ”Salg” betyder det, at du vil sælge en luksusvare. Her følger et eksempel:

Du har en dyr Cannondale mountainbike stående, og den giver dig egentligt bare dårlig samvittighed, for du får den aldrig brugt. Du opretter derfor en salgsannonce hos Delluxe, hvor du beskriver, hvad du sælger og til hvilken pris. Således får du skaffet dig lidt ekstra frie midler som fx kan bruges på andre luksusvarer på delluxe.dk

DEL
Vælger du at oprette en annonce i kategorien ”Del” betyder det, at du vil dele en luksusvare. Her følger to eksempler:

Eksempel 1
Du ejer en Bavaria 42 sejlbåd, men du får den ikke brugt tilstrækkeligt, så den giver dig egentlig lidt dårlig samvittighed at have liggende. Derfor vælger du at oprette en deleannonce hos Delluxe, hvor du sætter en andel af båden fx 20% til salg. Dermed får du såvel et tilskud til driften som lidt bedre samvittighed.

Eksempel 2
Du kunne godt tænke dig en ferielejlighed på Mallorca, men du er ikke interesseret i at eje den alene. Derfor opretter du en deleannonce på Delluxe, hvor du beskriver, hvad du søger at dele, så andre, der har de samme tanker, kan kontakte dig.

UDLEJNING
Vælger du at oprette en annonce i kategorien ”Udlejning” betyder det, at du vil udleje en luksusvare. Her følger to eksempler:

Eksempel 1
Du ejer flere lækre biler bl.a. en Porsche 911 som du p.t. ikke bruger så meget. Derfor opretter du en udlejningsannonce på Delluxe, hvor du tilbyder udlejning af din Porsche. Du bestemmer selv vilkårene for udlejningen. Således får du et tilskud til det lækre Rolex Daytona som du udset dig på delluxe.dk.

Eksempel 2
Du ejer den ikoniske Chanel 2.55 Flap Bag. Du kunne godt tænke dig en taske mere til samlingen. Derfor opretter du en udlejningsannonce på Delluxe, hvor du fx udlejer din Chanel taske på timebasis.

Efter oprettelsen af annoncen skal du blot vente på, at interesserede købere/lejere kontakter dig via kontaktformularen eller chatten. Held og lykke med dit salg!

Hvordan opretter jeg mig som bruger?
Du opretter dig som bruger ved at vælge “Min konto”, øverst i højre hjørne på forsiden. På denne side vælger du ‘Ny bruger’, og udfylder alle felter markeret med en stjerne. Det er gratis at være bruger på Delluxe. Du kan oprette en profil her.

Hvad er Delluxe.dk’s rolle?
Delluxe.dk bringer ligesindede brugere sammen, så de diskret kan udveksle luksusvarer på kryds og tværs. Delluxe.dk er altså en kombination af et ”Dating Site” og en handelsplads.

Har Delluxe.dk varerne på lager eller i kommission?
Nej, Delluxe.dk har på intet tidspunkt fysisk kontakt med eller ejerskab i varerne.

Hvad tjener Delluxe.dk sine penge på?
På de udvidede rubrikannoncer og bannerreklamerne.

Får Delluxe.dk provision af de handler der indgås på siden?
Nej, Delluxe.dk er ikke på noget tidspunkt involveret i handlerne.

Hvem har ansvar for aftalerne som indgås?
Det har brugerne selv. Vi anbefaler derfor at brugerne udfærdiger en ordentlig aftale som tager højde for alle tænkelige forhold og om nødvendigt at brugerne søger juridisk hjælp til dette. Læs om Delluxe.dk’s ansvar her.

Markedsføringskanaler

Der skal investeres i ressourcer i at få portalen løbet igang. Pt. fremgår vi vha. SEO og sociale medier.

Omkostninger

Der betales p.t. ca. 350 kr. pr. måned for hosting af hjemmesiden. Indtjening skal komme fra annoncering.

Aktiver

Virksomheden består ene og alene af hjemmesiden.

Virksomhedens historie

Far og datter sætter fokus på deleøkonomi for feinschmeckere

Deleøkonomi er et område, som er i hastig vækst. Både på globalt plan, men i høj grad også i Danmark. I dag har hver femte dansker benyttet sig af deleøkonomi – enten som bruger eller udbyder. Der ligger således stadig et stort uudnyttet potentiale i deleøkonomien. Et potentiale som både kan gavne miljøet, privatøkonomien og samfundsøkonomien.
Når vi bytter, sælger, lejer og deler vores ting med hinanden, udnytter vi ressourcerne bedre. Samtidigt får vi hver især mulighed for at supplere vores indtægt ved fx at udleje vores bolig, mens vi selv er på ferie, eller dele vores bil, når vi ikke selv bruger den. Derudover giver det en langt bedre samvittighed.

Henning og Mia er far og datter og begge marketinguddannede. De har netop lanceret portalen www.delluxe.dk, hvis grundtanke udspiller sig i deleøkonomien. Portalen fokuserer på deling af danskernes luksusvarer, da det er stifternes erfaring, at der mangler et sted, der kun henvender sig til feinschmeckere. Med andre ord, et unikt luksuscommunity for ligesindede, hvor luksusvarerne ikke forsvinder i mængden og drukner i alverdens andre dagligdagsvarer.

Idéen fik Henning for mere end 10 år siden. Det var dengang ikke muligt hverken økonomisk eller tidsmæssigt at realisere drengedrømmen om at eje en Porsche. Han savnede derfor et sted, hvor man kunne nøjes med at erhverve en andel af en Porsche.

Henning kunne ikke give slip på idéen, og da Corona kom og skruede ned for Hennings ellers travle hverdag som selvstændig i industrien, var det tid til at føre portalen ud i livet. I samarbejde med sin datter, Mia, udviklede de www.delluxe.dk, som netop er gået online.

Henning fortæller: ”Delluxe står for Del luksus. På www.delluxe.dk kan du både som privatperson og som virksomhed sælge, købe, udleje og dele dine luksusvarer til og af andre privatpersoner. Et eksempel kan være, at du ejer en Bavaria 42 sejlbåd, men du får den ikke brugt tilstrækkeligt, så den giver dig egentlig lidt dårlig samvittighed at have liggende. Derfor vælger du at oprette en deleannonce hos Delluxe, hvor du sætter en andel af båden, fx 20%, til salg. Dermed får du såvel et tilskud til driften samt lidt bedre samvittighed.

Et andet eksempel kan være, at du ejer flere lækre biler bl.a. en Porsche 911 som du p.t. ikke bruger så meget. Derfor opretter du en udlejningsannonce på Delluxe.dk, hvor du tilbyder udlejning af din Porsche. Du bestemmer selv vilkårene for udlejningen, www.delluxe.dk formidler blot kontakten.”

Diskretion
Diskretion er et nøgleord for delluxe.dk, og det er det af tre årsager. Den første årsag er, at man alt for ofte hører om indbrud og overfald på folk, der har haft en luksusvare til salg på en online handelsplads. Det sker, fordi man som sælger på diverse handelspladser, ofte får afsløret både telefonnr., adresse, fulde navn mm., når man opretter en salgsannonce. Dermed bliver handelspladserne til et ”ta’ selv bord” for folk med dårlige intentioner. Oplysningerne bliver afsløret, for at give køber en tryghed og en tro på, at det ikke er en svindler, der har sat varen til salg. Men hvad nytter det, når risikoen for overfald og indbrud hos sælger øges.

Dette scenarie vil Henning og Mia undgå, og derfor kan man oprette annoncer 100% anonymt på www.delluxe.dk. Man bestemmer selv, hvilke personlige oplysninger, man vil skrive i sin annonce, og de potentielle købere kan som udgangspunkt kun kontakte en via en kontaktformular og en chat på annoncen. Så kan du som sælger selv vurdere, om du vil oplyse dine personlige oplysninger efterfølgende, når der er etableret kontakt til den potentielle køber.

Den anden årsag til hvorfor at diskretion er vigtig på www.delluxe.dk:

”Den kendte foredragsholder Mads Christensen udstillede for nylig sin livskrise offentligt i medierne og satte både sit Rolex ur og sin Porsche 911 til salg. Det er imidlertid ikke alle, der har samme mod og vil genkendes, når de sælger ud af deres luksusvarer. Det er for de fleste temmelig skamfuldt at befinde sig i en økonomisk krise.

Endelig er selviscenesættelse en stor ting i dagens Danmark. Hvor stor en andel man ejer eller om luksusvaren blot er lejet for en enkelt dag, er og bliver en privatsag.” siger Mia.

Der findes selvfølgelig også mange, der absolut ikke har behov for at være diskrete, og derfor har stifterne af Delluxe.dk altså gjort det muligt for folk selv at styre, hvor meget og hvor lidt der skal oplyses.

Målet med portalen
”Vores mål med portalen er at gøre det mere attraktivt for danskerne at benytte sig af deleøkonomi, også på de områder, hvor de måske ikke havde tænkt, at det var muligt. Vi vil have danskerne til at se potentialet i deleøkonomi og se, hvilke muligheder det giver dem både økonomisk men også på oplevelsesfronten. Måske har du drømt om en fed motorcykel i 8 år, men ikke haft mulighed for at købe den. Hvorfor så ikke finde en eller flere at dele den med? Du får stadig den g

Markedet

Mig bekendt er der ingen lignende portal på markedet som må have et gigantisk potentiale for den som formår at at formidle og drifte den.

Svagheder/udfordringer

I visse af handlerne som indgås bør der laves en formel aftale mellem parterne. Dette kan afholde visse fra at gå videre. Der bør derfor henvises til relevante rådgivere som kan tilbyde at udføre denne ydelse med mindre at køber af portalen har tilstrækkelige ressourcer til at kunne udføre denne service (mod betaling, naturligvis)
Derudover skal man arbejde henimod en form for sikring af brugernes identitet, fx nemID, så det anonyme aspekt på delluxe kan bruges og stadig være 100% trygt for brugerne.

Stærke sider

Mig bekendt den eneste handelsplads hvor feinschmeckere diskret kan sælge, købe, udleje/leje og dele luksusvarer online.

Strategi

Som nævnt driftes virksomheden ikke p.g.a. ressourcemangel

Vision

At være den førende online handelsplatform for luksusvarer i Danmark, senere i udlandet.

Ideel køber

En person som forstår at netværke og formidle fordelene ved portalen. For at få succes må man gå all in. Erfaring med opbygning af handelspladser er en fordel.

Opstartshjælp

Jeg kunne være interesseret i at forblive som passiv delejer. Er dog ikke interesseret i at indskyde yderligere penge.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1711

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34969

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-05-2022
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK