Skønhedsplatform søger ny ejer - Eksponeret i medier som ANR, Nordjyske og AalborgNu

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Skal du være den nye ejer af Treatsales?

Treatsales er en virksomhed med stort vækstpotentiale og mål om at blive Skandinaviens største og bedste go2 platform for skønhedsbehandlinger og -deals. Virksomheden blev stiftet i foråret 2021 og har allerede været eksponeret i medier som ANR, Nordjyske og AalborgNu, hvor flere danskere har læst og lyttet med.

Med virksomhedens unikke koncept og marketingstrategi bygger Treatsales på et stærkt og troværdigt brand inden for skønhedsbranchen, som med sine få måneder på markedet allerede har skabt opmærksomhed i danske medier.

Virksomheden søger ny ejer pga. manglende tid fra nuværende ejere.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: På baggrund af virksomhedens nye opstart har virksomheden ingen omsætning på nuværende tidspunkt. Salonerne kører på et gratis "prøveabonnement".

Produktet

Hos Treatsales er formålet at skabe et digitalt mødested for skønhedssaloner og forbrugere. Det bliver skabt ved at samle danske saloner og klinikker inden for skønhed og velvære på én platform.

Hvilke behov dækkes for de erhvervsdrivende i skønhedsbranchen?
Der ligger en masse udfordringer i at nå ud til kunder for en nyopstartet skønhedsklinik - hvor befinder min målgruppe sig? Hvordan eksponerer jeg min virksomhed? Og uden at bruge for mange penge? Det er store udfordringer, der gælder blandt saloner og klinikker, som Treatsales forsøger at løse. Virksomheden ønsker at gøre det nemt og hurtigt for nyopstartet såvel som etablerede skønhedsklinikker at nå ud til sin målgruppe. Det gøres ved at tilbyde dem et spot på Treatsales, hvor størstedelen af de besøgende er interesseret i behandlinger, som de tilbyder.

Hvilke behov dækkes for de almindelige forbrugere?
Som de fleste forbrugere ønsker vi at spare tid og penge. Med Treatsales er det nemt og hurtigt at finde frem til netop den salon eller klinik, der opfylder vores kriterier og samtidig finde de bedste tilbud, vouchers samt events i nærområdet.

Abonnementsløsninger og enkelte services
For saloner og klinikker tilbydes der abonnementsløsninger, som giver en profil på Treatsales og dermed en vej til deres målgruppe. Det billigste abonnement står til 59 kr./md. og det dyreste til 199 kr./md.
Udover det, er det muligt for salonerne at betale sig til en højere placering i søgeresultaterne eller at få sin annonce på forsiden med PPC metoden.

Mål i en nær fremtid
I en nær fremtid ønskes at udvide skønhedsplatformen med konceptet Treatsales Deals, som bliver en samling af skønhedsdeals i lokalområderne.

Markedsføringskanaler

En lille del af kunderne (de erhvervsdrivende) er kommet gennem kold kanvas og størstedelen er kommet gennem Instagram.

Treatsales er repræsenteret på både Facebook og Instagram. Derudover har vi et nyhedsbrev med +2.000 abonnenter.

Omkostninger

Der er faste udgifter til web- og mailhosting samt SEO arbejde.

Virksomhedens historie

Efter jeg (ene nuværende ejer) tog et kursus som vippetekniker, skulle jeg finde mine kunder. Jeg startede ”naturligvis” på de sociale medier, og fandt hurtigt ud af, at dette var en langsom proces, hvis man ikke har pengene eller følgerne til at promovere sin forretning. Efter lidt tid opdagede jeg flere annoncer på vippebehandlinger på online markedspladser som DBA, Facebook, endda Gul og Gratis. Der kom idéen. Hvorfor promovere sin skønhedsforretning på markedspladser, hvor formentlig 2% af de besøgende, leder efter en skønhedsbehandling, når du kan promovere din skønhedsforretning i et skønhedsunivers, hvor 100% af de besøgende er skønhedsinteresserede personer?

Vi gik i gang med at lære, hvordan man udvikler hjemmesider, og senere stod Treatsales klar. Vi startede med kold kanvas ved at opsøge saloner fysisk med visitkort og herefter lave opfølgning på telefon. Herefter begyndte vi at opsøge saloner på Instagram, hvor det viste sig at have god respons og stor succes. Platformen blev lanceret, men efter noget tid og sparring med andre, fandt vi ud af, at platformen manglede nogle funktioner.

Med hjælp fra en indisk udvikler stod Treatsales for alvor klar i starten af 2022 med flere funktioner, der er klar til at skabe omsætning.

Vision

I fremtiden havde vi set at Treatsales gerne skal dække hele Skandinavien. Udover det, havde vi udtænkt at platformen skal udvides med Treatsales Deals, som bliver en samling af lokale deals, samt Treatsales Book, som bliver et bookingsystem til saloner og klinikker.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1527

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34938

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-04-2022
Udbudspris 55.000 DKK