Dating affiliate blog til salg - >1.000 månedligt besøgende. Godt SEO potentiale.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dating blog brugt til affiliate marketing

Blog om dating og kærlighed. Primært brugt til affiliate marketing. Har stort potentiale. Der er ikke bygget links. Men har opnået 1 SERP positioner på Google alene ved on-page optimering. Der har ikke været arbejdet på bloggen det seneste år, men havde over 1000 månedligt besøgende i q3 2021, da der blev arbejdet på sitet. Har stort organisk potentiale. Har haft gode organiske positioner for 'dating brand KW' med en konverteringsrate på 25%. Kan hurtigt genetableres. Bygget med Wordpress/Elementor.

Økonomiske nøgletal

Indtil Q3 2021 har der været arbejde på sitet 2-5 timer om ugen (har været et hobby projekt primært). Det minimale arbejde har i denne periode stabilt bragt 1000-1200 unikke besøgende. For brand keywords (hvilket har bragt 25% af trafikken ca. men kan nemt skaleres) er konverteringsraten session-clickout ca 25%! Sitet har i denne periode bragt 4-6 fulde konverteringer per måned (dvs. complete sign ups). Hele funnelen kan skaleres ved en mere målrettet indsats. Der er pt ikke betalt for SSL certifikat, hvorfor sitet ikke er på en sikker forbindelse, alene af denne grund har sitet tabt trafik, men vil hurtige kunne genetablere de organiske positioner alene ved at bringe det tilbage på https.

Overskud før skat: 1.500 DKK

Markedsføringskanaler

100% dansk organisk søgemaskine trafik fra google.dk.

Omkostninger

Hosting er ca. 300 kr om året.
Domæne registreting 60 kr årligt
SSL certifikat ca 300 om året.

Virksomhedens historie

Jeg kommer fra en SEO baggrund og bloggen er startet som et interesse/hobby projekt om emner inden for kærlighed og dating, som jeg startede i 2018, da sitet hurtigt fik gode placeringer på Google og begyndte at bringe et stabilt antal månedligt besøgende har jeg siden 2019 forsøgt at monitorere det vha dating affiliate links.

Markedet

Der er et betragtelig potentiale for at skalere her, særligt fordi Tinder dominerer mindre fra 2021, og der er en stigende søge volume på andre dating brands. Konverteringsraten (session - full signup) er god 2-5% - og kan nemt optimeres. Bloggen har opnået 1 SERP placeringer for brand KW (high intent) uden at bygge links overhovedet. Der er 6-7 brands, og der kommer hele tiden nye brands på markedet. 6-7 af de ældre etablerede brands (dating.dk, single.dk osv) har en månedlig søge volume på 10K-30K per måned (medium konkurrence) dvs. der er god mulighed for at sidde på minimum 20% af de månedlige kliks (2.5-6K). Dvs med en lidt mere intensiv investering (tidsmæssig) kan omsætningen nemt skaleres. Har man ressourcer til at investere i Adwords kan man få en god synergi effekt af at køre kampagner oven på de organiske resultater og virkelig dominere markedet.

Svagheder/udfordringer

Der skal forhandles nogle bedre CPA deals med brandsene end default raten der gives i et affiliate netværk som fx adservice.dk. Problemet er at churn er højt og LTV lav for nogle brands så de er ikke villige til at forhøje CPA, alternativt kan en REVshare model forhandles, så risiko fordeles mellem affiliate og brand. Ved at forbedre de organiske resultater vil man kunne stå i en bedre forhandlings situation.

Stærke sider

Velskrevne i dybden long form artikler, der dominerer på Google pt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1601

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34893

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-04-2022
Udbudspris 15.000 DKK