Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

produktanmeldelse.dk - Attraktivt site med brugeranmeldelser!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Produktanmeldelser er noget som vi alle sammen bruger i de fleste tilfælde inden vi foretager et køb. Hos produktanmeldelse.dk har vi udarbejdet et komplet site hvor alle brugere har mulighed for at tilkendegive sin anmeldelse af et givent produkt - Det er med til at give ærlige og rigtige anmeldelser. Vi bliver mere og mere nysgerrige på anmeldelser i takt med de mange produkter vi bliver tilbudt. Det kan være svært at gennemskue produktanmeldelser på forhandlernes hjemmesider da de altid vil foretrække gode anmeldelser - det sælger bedst!

Økonomiske nøgletal

Vi har været i opbygningsfasen helt frem til slut 2021, og er først lidt begyndt at bruge affiliate partnere. Hjemmesiden har henvist brugere for ca. 5000,-

Produktet

Vi er med til at hjælpe forbrugerene med at træffe de rigtige valg ved køb af produkter. Folk læser oftest anmeldelser inden de fortaget et køb.

Markedsføringskanaler

Jo flere anmeldelser vi får, jo flere pladser får vi på google. Vi har en række ord hvor vi ligger nr. 1, men mange billeder hvor folk klikker sig ind.

Vi har ca. 500 nyhedsbrevsmodtagere og et par små SoMe profiler(dem har vi desværre ikke gjort meget ved endnu)

Omkostninger

Minimale omkostninger - Nærmest kun hosting

Markedet

Produktanmeldelser er et stort marked. Mange bruger anmeldelser inden køb. Vi lavede en undersøgelse på facebook hvor vi spurgte om folk brugte produktanmeldelser - næsten 80% svarede "ja", 8% svarede "nogle gange" og 12% svarede "stort set aldrig". Det bekræfter os i at forretningsideen er god.

Svagheder/udfordringer

Mange hjemmesider har selv anmeldelser på der hjemmeside - dog oplever vi at mange af anmeldelserne også handler om der oplevelse med selve købet.

Stærke sider

Vi er uafhængig af forhandlere og producenter, så derfor vil vi altid få et mere klar og tydeligt billede af virkeligheden. Folk fortæller deres oprigtige oplevelse om et givent produkt.

Ideel køber

En som har mod på at markedsføre et spændende site med stort potentiale. Alt er bygget i wordpress, så det er nemt at udvikle videre på hjemmesiden.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed ved overdragelsen samt 1 måned efter. Hvis der er behov for ekstra hjælp, så finder vi nok ud af det.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
803

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34772

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
09-03-2022
Udbudspris 85.000 DKK