Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Take-away bestillingssystem med store konkurrencefordele - Omsætning på +100.000 kr. pr. uge.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce

Madtilmig er et bestillingssystem til restauranter, caféer, pizzeriaer m.m., der gerne vil gøre det lettere for deres kunder at bestille mad – og på den måde skaffe flere kunder. Systemet er oplagt til de restauratører, der endnu ikke har et bestillingssystem tilknyttet, men kan også konkurrere med de andre udbydere på markedet.

Madtilmig bestillingssystemet er lavet med tanke på, at restauratørerne skal have mulighed for at tjene flere penge på deres egen mad, hvilket gør det muligt at konkurrere med de større udbydere.

Kunderne vælger Madtilmig for selv at få en større bid af den kage, hvor de selv laver al arbejdet, så al deres indtjening ikke går tabt. De ser fordelen i at tjene flere penge på hvert salg.

Som ejer af Madtilmig kommer der indtjening ind, uden du skal gøre noget, når først en kunde er etableret.

Økonomiske nøgletal

Der udbetales til kunderne 1 gang om ugen.
Omsætning på +100.000 kr. pr. uge., som er stødt stigende.
Udgifter til hosting og opsætning af systemet, samt administration og salg.
Kunderne er enten på abonnementsaftaler eller %-satser.
Virksomheden er ca. 1,5 år gammel.

Produktet

Hver restaurant har sin egen bestillingsside bygget i Magento/OpenMage, hvor menukortet bliver bygget op. Systemet rummer alle de ting, der er nødvendigt for et bestillingssystem. Bl.a. tilbehørsvalg, åbningstider, forudbestilling, levering, rabatmuligheder m.m. Skabelonen er klar og skal blot udfyldes så den passer til den enkelte restaurant.

Udover bestillingssiden skal restauranten have en bon-printer, hvorpå de modtager ordrer fra kunder, der bestiller på bestillingssiden. På denne printer kan restauranten godkende eller afvise en ordre, samt vælge et tidspunkt for levering/afhentning. Når en ordre er godkendt eller afvist får deres slutkunde en mail og/eller en sms med bekræftelse. Har restauranten ikke wifi til printeren, er det muligt at sætte et simkort i.

Vi håndterer alle transaktioner og derved cashflow. Pt. er omsætning/cashflow +100.000 kr. pr. uge og i vækst eftersom der kommer flere kunder, men også stigende vækst på de eksisterende. Vi tager enten et fast gebyr pr. uge eller en lille procentsats af omsætning for brug af platformen.

Markedsføringskanaler

Virksomhedens historie

Systemet er bygget og ejet af Webto, et webbureau med 14 ansatte beliggende i Slagelse. Webto er eksperter i specialudviklede webløsninger og servicerer til dagligt små og mellemstore virksomheder med deres online forretning.

Ideel køber

En eller flere partnere til at hjælpe på vores vækstrejse. En der kan hjælpe med at skaffe flere kunder i butikken samt udvikle konceptet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1194

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34767

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-03-2022
Udbudspris 495.000 DKK