Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

IT medicovirksomhed - Licenser på abonnement med en fast omsætning på 1 mio kr. - Budgetteret overskud på ca. 700.000 kr. i 2022

Mølleparkvej, Aalborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Nichebranche med kendskab til hospitalsverdenen og forskningsstudier

Kerneydelsen er kontrol med data og logistik omkring forskningsprojekter. Der er bl.a. kalender, spørgeskemaer, eCRF, SMS påmindelser, E-boks kommunikation m.v. som standard. Alt kildekoden medfølger inkl. alle rettigheder.

Licenser på abonnement til løbende projekter, aktuelt basisomsætning (abonnement) på 1 mio kr samt ca. det samme i udviklingsprojekter 2022. Også betalende kunder i udlandet. Der er 6 måneders opsigelse på abonnementerne.

Har du kendskab til forskningsbranchen omkring hospitaler/medicovirksomheder, og flair for IT vil denne virksomhed være let at komme i gang med. Evt. overdragelsesaftale med løbende samarbejde i 6-12 mdr til du kan stå på egne ben.

Der i øjeblikket to fuldtidsmedarbejdere, en salgsmedarbejder samt en fuldtids udvikler. Desuden er nogle afgrænsede udviklingsprojekter udliciteret til eksternt firma på opgavebasis. Ny ejer vil kunne overtages eller udlicitere yderligere opgaver, afhængigt af hvilken profil der kommer ind i virksomheden.

Det vil være oplagt at man som minimum tager udvikleren med, da han allerede er sat ind i projektet og ligger på et fornuftigt lønniveau.

Jeg ønsker at sælge da jeg ikke har tilstrækkeligt mere tid til at udvikle virksomhedens potentiale, pga. andre forretningsaktiviteter.

Regnskab

Afkastningsgrad
15%
Soliditetsgrad
32%
Likviditetsgrad
148%

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad 90%, omsætning og overskud går aktuelt fortrinsvist til ansatte medarbejdere, da jeg selv får løn fra anden virksomhed. Ny ejer vil med fordel kunne overtage funktioner fra de eksisterende medarbejdere, og lønne sig selv derefter.

Hvis alle arbejdes opgaver bliver realiseret i 2022 vil der være et budgetteret overskud på mindst 700.000 kr. Jeg er villig til at lade en del af købesummen betinge af, at eksisterende ordrer og fast omsætning bliver realiseret indenfor den første periode af det nye ejerskab.

Jeg er åben overfor sælgerfinansierings med minimum 50% udbetaling. Restbetaling kan ske f.eks. over 12 måneder.

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Software produkt til indsamling af forskningsdata, solgt 90% på abonnement. Integrationer til bl.a. E-boks, økonomisystem, Microsoft Outlook og statistikprogrammer.

Alt teknologi på standard Microsoft teknologi: .Net/C#, Windows Server, SQL server og IIS/Web.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

De faste omkostninger er kontorhold (husleje), server hosting til drift af virksomhedens systemløsninger, samt evt. udliciterede programmeringsopgaver.

Aktiver

Basisomsætningen (abonnementskunder i det offentlige) samt værdien af selve softwaren.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Er et voksende marked da verden ser en aldrende befolkning samt nylige indtrædelse af nye markeder, hvor befolkning har råd til lægebehandlinger, sikrer at medico-branchen vil fortsætte i stærk vækst de kommende år.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1815

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34690

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-02-2022
Udbudspris 1.000.000 DKK