Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Etableret markedsplads til løsning af digitale opgaver gennem netværk af screenede digitale talenter

Amagerbrogade, København S
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
En tosidet digital platform og et gennemført brand med store vækstmuligheder

Dojo er en platform udviklet til at hjælpe alle typer virksomheder med deres digitale opgaver, nemt og priseffektivt. Dojo matcher virksomheden (kunden) op med den helt rette fra et stort netværk af screenede digitale talenter og giver en fast pris på opgaven. Kunden beskriver sin opgave og får en pris inden for 48 timer. Dojo matcher opgaven op med det rette talent, som kunden kommunikerer direkte med via Dojos chat. Dojos innovative koncept resulterer i konkurrencedygtige priser, da den pris kunden betaler går til at løse opgaven, og ikke til fancy kontorer eller dyre projektledertimer.

Regnskab

Afkastningsgrad
17%
Soliditetsgrad
3%
Likviditetsgrad
59%

Økonomiske nøgletal

I forlængelse af strategiændring i ejervirksomheden Kvalifik ApS, har Dojo været hvilende i 2021. Eneste hele og reelle driftsår er 2020, som derfor bør tillægges størst vægt i vurdering af virksomheden:

Omsætning 2021: 124 tkr
Omsætning 2020: 702 tkr

Dækningsbidrag 2021: 271 tkr
Dækningsbidrag 2020: 683 tkr

Driftsresultat (EBITDA) 2021: -333 tkr
Driftsresultat (EBITDA) 2020: 181 tkr

Platforms-KPI'er:
Antal opgaver oprettet 2021: 55
Antal opgaver oprettet 2020: 94

Antal registrerede kunder 2021: ca. 200

Antal registrerede talenter 2021: 210


Øvrige ?

Produktet

Se www.dojo.dk.
Dojos digitale kompetencer spænder vidt indenfor hovedkategorierne:
1. Udvikling
2. Grafisk design
3. Foto, video og tekst
4. Digital markedsføring

Markedsføringskanaler

Dojo har haft en meget aktiv tilstedeværelse på de sociale medier, særligt Facebook (425 følgere) og Instagram (@dojodk, 319 følgere). Dojo har produceret eget marketingsmateriale, herunder en videoeksplainer og en række mindre reklamefilm. Derudover har platformen flere gange været omtalt i medierne, blandt andet i Berlingske i 2019: https://www.berlingske.dk/karriere/flere-nye-bureauer-er-baseret-paa-de-passionsdrevne-freelancere

Omkostninger

Dojo har ikke haft fast tilknyttede medarbejdere i 2021, men har fået løst opgaver af ejerselskabet Kvalifik på kost-basis.

Lønninger 2021: 200 tkr
Lønninger 2020: 352 tkr

Konsulentomkostninger 2021: 167 tkr
Konsulentomkostninger 2020: 78 tkr

Administrationsomkostninger (IT, revisor, licenser) 2021: 86 tkr
Administrationsomkostninger (IT, revisor, licenser) 2020: 64 tkr

Lokaleomkostninger 2021: 4 tkr
Lokaleomkostninger 2020: 24 tkr

Aktiver

Eneste reelle, men meget betydelige aktiv i Dojo er platformen, hvor en helt ny udgave blev bygget fra bunden i efteråret 2020. Den er udviklet i React (Next.js) med Typescript og en Firebase backend. Koden er veldokumenteret, gennemtestet og graden af teknisk gæld er meget lav. Der er et godt udviklingsmiljø med CI/CD og et staging og production miljø og det er derved nemt at bygge videre på platformen. Det vil være nemt at "reskinne" platformen og tilpasse den til et andet brand med et andet design og grafisk udtryk.

Dermed er platformen flytbar og kan videreudvikles af købers udviklere eller samarbejdspartnere, ligesom Kvalifik kan tilbyde videreudvikling/vedligehold.

Strategi

Dojo er ejet af Kvalifik ApS, der er et digitalt innovationsbureau. Kvalifik igangsatte for ca. et år siden et markant strategiskifte og fokusering, der betyder at Dojo ikke længere er en del af Kvalifiks kerneforretning. I den mellemliggende periode har vi fokuseret alle kræfter på Kvalifik og ikke givet Dojo den opmærksomhed, platformen fortjener. Vi er nu nået til den konklusion, at Dojo skal frasælges, så en bedre ejer kan realisere Dojos meget betydelige potentiale.

Vision

Visionen bag Dojo er at åbne den digitale verdens muligheder for alle. Vi vil bygge bro mellem virksomheder, der kæmper for at følge med den konstant accelerende teknologiske udvikling, med en ny generation af talentfulde digitale indfødte.

Opstartshjælp

Kvalifik vil kunne tilbyde at assistere med såvel drift, vedligehold samt eventuel videreudvikling af platformen

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1424

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34618

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-01-2022
Udbudspris 500.000 DKK