Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Skattefradrag på autopilot - TaxMate er en automatisk service, der giver dig overblik over dine skattefradrag

Overgaden Oven Vandet, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Hos TaxMate er det vores vision, at skattejunglen skal være nemt tilgængelig for alle, og at hjælp til at navigere rundt i skattesystemet skal være til at betale for alle. Når vi siger for alle, så mener vi det. Alle vores produkter er ofte mange gange billigere end det ville koste at bruge en revisor. TaxMate Fradrag er et godt eksempel på det. Vi hjælper med at finde fradrag på din årsopgørelse, og finder vi ikke nogle, koster det dig ikke en krone. Finder vi nogle fradrag, sørger vi for, at du får det beløb, du betaler til os, 10 gange igen.

Økonomiske nøgletal

Der er investeret ca. 700.000 kr. i at opbygge platformen og søgemaskineoptimerer hjemmesiden. Kundernes fradrag behandles nemt i et skræddersyet CRM-system udviklet til platformen. Vi ligger højt på mange nøgleplaceringer på Google og modtager masser af organisk trafik. I marts 2022 modtog vi over 8.000 organiske klik fra Google.

Produktet

TaxMate Fradrag:
TaxMate Fradrag hjælper dig med at finde dine glemte skattefradrag på årsopgørelsen. Der er rigtig mange fradrag, som ikke automatisk bliver indrapporteret til SKAT. Det betyder, at rigtig mange danskere ikke får benyttet alle deres fradragsmuligheder.

TaxMate Freelance:
TaxMate Freelance hjælper freelancere, honorarmodtagere og enkeltmandsvirksomheder med deres bogføring og indbetalinger til SKAT. Når du bruger TaxMate Freelance, har du altid en opdateret beregning af, hvor mange penge du skal sætte til side til SKAT - så får du ikke en grim overraskelse på årsopgørelsen. Vi hjælper dig selvfølgelig også med at få de fradrag, du er berettiget til, samt indberetningen til SKAT.

Markedsføringskanaler

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2830

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
34598

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-01-2022
Udbudspris 195.000 DKK