Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fodboldgolf.dk sælges - Indtjening på salg af "plus profiler" - masser af god SEO

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Sjov lille website sælges med masser af muligheder for indtjening med begrænset arbejde. Hjemmesiden viser samtlige fodboldgolfbaner i Danmark, og man så tilbyde banerne "plusprofiler" for at vise flere informationer som f.eks. hjemmeside og telefonnummer mod betaling. Banerne betaler for et år af gangen. Så man skal bruge 2-3 dage i foråret på at kontakte banerne for at høre om de ønsker "plusprofil" - jeg har dokument med alle banerne, mails, kontaktpersoner - så det er bare at sende en mail.

Økonomiske nøgletal

Domænet har været registreret siden år 2000 - men det var først i 2021 at jeg fik sat en hjemmeside op. Der er blevet solgt "plus profiler" for 6.000 + moms. Desværre har jeg ikke haft tid til at kontakte alle banerne, og det er også derfor at jeg sælger siden nu, fordi jeg ikke har tiden til det. Derudover har jeg lavet lidt SEO på siden, og derfor vil det også være oplagt at sælge artikler mod betaling. Eller linke til noget partner-ads produkter på siden. Der kommer masser af trafik i løbet af foråret og sommeren, hvor folk søger på fodboldgolf. Jf. Ahrefs kommer der for cirka 6500 kr. i trafik pr. måned.

Overskud før skat: 5.000 DKK

Produktet

Salg af plusprofiler på www.fodboldgolf.dk . Man kan selvfølgelig udvide ved at kontakte baner i Norge, Sverige osv. fordi fodboldgolf er en kæmpe stor sport i udlandet. Man kan også oversætte siden til engelsk, så der kommer endnu flere besøgende, det har jeg bare heller ikke haft tid tid. Du køber ikke en "færdig" side hvor du kan læne dig tilbage og begynde at tælle pengene. Men du kan få en lille fornuftig omsætning med lille arbejdsindsats.

Markedsføringskanaler

Trafikken kommer fra organisk på Google

Omkostninger

Dk-hostmaster + hosting hos Simply koster 500 kr. om året.

Aktiver

Hjemmeside, logo, faktura skabelon og liste over baner er inkl. i prisen.

Ideel køber

Du bliver ikke millionær på dette projekt, så lad være med at sige dit job op. Men det kan være at du synes at fodboldgolf er sjovt, og du vil måske tjene 30-50.000 kr. om året ved salg af annoncer og plus profiler. Du kan kontakte baner for fribilletter og f.eks. lave test/anmeldelser af banerne. Jeg er ikke selv den store fodboldgolfspiller, jeg synes bare at projektet var sjovt.

Opstartshjælp

Overdragelse af hjemmeside og webhosting osv. og derefter kan jeg desværre ikke hjælpe mere pga. manglende tid (og derfor jeg sælger siden)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1064

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34570

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-01-2022
Udbudspris 20.000 DKK