Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

(NEDSAT 10.000 kr.) GratisRabatKoder.dk - Affiliate hjemmeside med store muligheder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Skab "passiv" indtægt med en køreklar platform

GratisRabatKoder.dk er et affiliate website med over 80 aktive rabatkoder/virksomheder. Det hele er sat op og integreret med Partner-Ads og kører automatisk.

Hver gang der er én som klikker videre fra GratisRabatKoder.dk til en forhandler/partner og handler - får du en kommission af salget.

Det eneste du skal gøre er, at holde hjemmesiden opdateret med aktive rabatkoder samt markedsføre. Da du har minimumsudgifter, vil du have en forretning med stor dækningsbidrag. Perfekt som passiv indtægt.

Økonomiske nøgletal

Vi har netop færdiggjort hjemmesiden, men da vi er igang med andre projekter har vi desværre ikke tiden til, at drive den selv og vil derfor gerne have en ildsjæl der kan drive den videre herfra.

Vi kan ikke give et estimat af hvad du vil kunne forvente da dette kommer an på hvor hårdt du selv går til den, men ser man lidt på konkurrenterne på markedet, så er der kæmpe potentiale for store økonomiske indtægter.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hos GratisRabatKoder.dk har vi samlet de mest populære og attraktive rabatkoder i mange forskellige brancher/kategorier. Der fåes kommision, når der henvises til de forskellige online forretninger hvor forbrugeren ender med at lave et køb.

Markedsføringskanaler

Markedsføring på SoMe herunder Facebook, Google, SEO mv.

Omkostninger

Vi har ikke de store omkostninger, da vi har valgt at holde dem nede. Det eneste udgift til årlig afgift til domæne + webhotel. Det hele kører digitalt via det automatiserede hjemmeside.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2997

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
34332

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-10-2021
Udbudspris 7.999 DKK