Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 75.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Abonnementsforretning / skønhedsplatform - 100% automatiseret og selvkørende. Brugt 350 udviklingstimer! Medfølger komplet liste med over 15.000 danske saloner / behandlere i målgruppen.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Se komplet gennemgang af platformen ved at trykke på billede 1 eller på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=Uo04nYztYYQ

Vil du drive en 100% automatiseret og selvkørende abonnementsforretning?

BeautySeek.dk er en online skønhedsplatform, som giver danskerne et hurtigt og lækkert overblik over landets lokale skønhedssaloner, klinikker, personlige trænere, kostvejleder mv.

Saloner / partnere kan oprette såkaldte BeautyOffers, som er lokale kampagner / tilbud, som er et super effektivt middel til at drive nye kunder ind i sin salon.

Indtjeningen kommer fra et fast månedligt gebyr, som er forsvindende lille for partnerne, men som bliver til mange penge, da markedet / målgruppen er kæmpe stor. Beregningseksempel kommer længere nede...

Jeg har brugt over 350 udviklingstimer på at designe og kode denne velsmurte platform, så den kan drives uden manuelt arbejde overhovedet. Alt er automatiseret; salonejere (og personlige trænere, kostvejledere mv.) opretter sig selv og vælger enten FREE (gratis), PRO eller EXPERT abonnement. Håndtering af abonnementer, rettigheder, restriktioner mv. klarer systemet selv.
EXPERT abonnenter kan oprette op til 3 aktive BeautyOffers og her håndterer systemet også selv disse og gør den inaktive ved abb. udløb osv.

Her er ikke "bare" tale om et plugin, men der imod en masse custom kodet funktionalitet, som gør platforen super lækker og intuitiv for såvel de besøgende, som partnerne, når disse opererer i deres partnerpanel.

Undersider / landingpages til de forskellige kategorier / byer er forbedret til SEO titler, overskrifter og afsnit, så platformen vil kommer op og dominere Google på stort set alle kategorier. Man behøver ikke være SEO ekspert for at gøre det arbejde.

Der medfølger komplette lister over 16.000 saloner og klinikker, som rammer lige ind i målgruppen af partnere. Disse lister kan sorteres efter hvornår salonerne er etableret, så man kan frit kontakte de nyeste - og mest "varme" - saloner først.

Der er verdens bedste salgsargument, nemlig et GRATIS abonnement, som ville være dumt at sige nej til. Det er den perfekte indgangsvinkel og så kan man ellers sælge op derfra. Et gratis abb. vækker interessen hos de fleste og når de ser prispakkerne, så vil mange typisk vælge at få fx en 'Book tid' knap, som leder den besøgende direkte til salonens online bookingservice. Her kræves et PRO abb., som også giver en masse andre fordele og som koster fra 119,- / md. og så har man pludselig en betalende kunde i stedet for.


INDTJENING

Hvis vi tager udgangspunkt i frisører, skønhedsklinikker, neglesaloner, personlige trænere og tatovører i Danmark, så har jeg lavet flg. eksempel:

(Antallene herunder kan dokumenteres og medfølger fra Estatistik.dk, hvor de relevante lister er købt. Der er ligeledes kontaktinfo på alle saloner mv.)

Skønhedsklinikker / neglesaloner = 4.349 stk
Frisører = 7.906 stk
Tatovører = 519 stk
Personlige trænere = 3.707 stk
Kostvejledere = vides ikke, da de ikke har deres egen branchekode.

I alt = 16.481 stk partner i ovennævnte målgruppe.

Der kan tilføjes mange andre brancher (tattoo removal, massører mv. - velvære generelt)
Kan nemt drives af én mand/kvinde, da alt er automatiseret og selvkørende.

Hvis man får fat i 10% af målgruppen (1 ud af 10), så svarer det til 1.648 partnere. Vi antager at fordelingen af PRO og EXPERT abb. hedder 50/50 = 200,- / md. i snit pr. partner.

Månedlig indtjening 1.648 x 200kr = 329.600 DKK / md.
Årlig indtjening = 3.955.200 DKK

Hvis man får fat i blot 3(!)% af målgruppen (3 ud af 100), så svarer det til 494 partnere. Vi antager at fordelingen af PRO og EXPERT abb. hedder 50/50 = 200,- / md. i snit pr. partner.

Månedlig indtjening 494 x 200kr = 98.880 DKK
Årlig indtjening = 1.186.560 DKK


STRATEGI PÅ SIGT - BeautyBooking
Når platformen om et år har 1.000 partnere, så kunne man lanceres eget booking system, så partnerne kan skære deres nuværende dyre 3. parts booking system fra og så alt er samlet ét sted. Når der allerede er mange partnere på platformen, så ville man kunne tilbyde booking til en ekstrem konkurrencedygtig pris og stadig øge indtjeningen markant.


HVORFOR LANCERER JEG IKKE SELV PLATFORMEN?

Jeg er konceptudvikler og elsker at udvikle og bygge disse automatiserede platforme og jeg ved af erfaring, at jeg keder mig ihjel, hvis jeg skal drifte en virksomhed, så det vil jeg lade den kommende køber om :) Jeg serverer til gengæld en 100% selvkørende, super lækker og køreklar online platform, som er klar til vækst!

Økonomiske nøgletal

Det man køber her er en nyudviklet og toptunet online platform, som er 100% selvkørende og klar til drift.

Der er brugt 350 udviklingstimer på platformen, så den kan drives uden manuelt arbejde overhovedet, uanset hvor mange partnere man får ind. Du vil derfor kunne drive den ved siden af et fuldtidsjob i starten, hvis du ønsker det.

Skal du ud og have kodet og designet en platform som denne hos et udviklingshus, så kigger du hurtigt ned i en regning på 300-400.000 DKK!

Jeg har lavet et indtjeningseksempel oppe i det øverste afsnit...

Produktet

Kort sagt så er det online matchmaking mellem saloner, klinikker, tatovører, personlige trænere mv. (partneren) - og forbrugeren.

Hvordan hjælper vi forbrugeren?
Som forbruger er det super uoverskueligt og tidskrævende, at skulle afsøge lokalområdet for saloner, klinikker, personlige trænere mv. På BeautySeek får forbrugeren et komplet overblik på få sekunder og kan let og enkelt finde den helt rette salon / klinik, ud fra bedømmelse, brugeranmeldelser, kompetencer mv.
Forbrugeren kan ligeledes spare penge ved at benytte sig af vores BeautyOffers, som er eksklusive tilbud på behandlinger og forløb, som vores partneren selv opretter.

Hvordan hjælper vi salonerne / klinikkerne?
Problemet for saloner, klinikker mv. er, at deres kunder kommer, NÅR de har et behov, altså når de skal klippes mv. Dvs at det stort set er umuligt for salonerne, at markedsføre sig overfor disse kunder, da de ikke aner, hvornår kunderne har behovet...MEN det gør vi! Vores besøgende kommer netop, NÅR de har behovet, hvilket gør dem super relevante for vores partnere.
Som salon, klinik, personlig træner mv. kan man derfor, for et forsvindende lille beløb, være tilstede hvor ens aller vigtigste kunder er, NÅR de har behovet!

Hvad koster det?
FREE = 0kr / md.
PRO = 149kr / md.
EXPERT = 249kr / md.

Selv de GRATIS partnere er guld være for BeautySeek, da de fodrer Google med super lækkert SEO juice, relevans og opdateret indhold.

Priser, rettigheder mv kan tilpasses efter købers ønsker.

Markedsføringskanaler

Det primære fokus bør helt sikker være på SEO (søgemaskineoptimering), da det ofte er her kunderne søger hen, når de skal finde en salon, klinik mv. Det er også den langt billigste og mest effektive metode på sigt.

Der er lavet en masse undersider, som er forberedt til SEO titler, overskrifter og tekster. Disse undersider er lavet på BY-niveau, da det ofte er dét de besøgende søger efter, når de mangler fx en frisør i København, en tatovør i Kolding osv.

Når der er lavet den fornødne SEO, så vil platformen hurtigt komme op og dominere på stort set alle kategorier for hver by, da konkurrencen er lav.

Du behøver ikke være SEO ekspert, eller vide noget om SEO for at drive platformen. Jeg skal gerne guide dig, hvis der er behov for det.

Udover SEO, så har vi jo vores BeautyOffers, som trigger den lidt mere spontane drift i de besøgende. Det er et helt bevidst valg, at vi har udviklet disse BeautyOffers, da vi så kan skabe et behov, ved siden af det naturlige behov vores kunder har. Disse beautyOffers kunne man så sende ud i lokale nyhedsbreve, som de besøgende kan tilmelde sig på forsiden og skaffe god trafik den vej igennem også.

Derudeover så er der selvfølgelig Facebook og Instagram, som helt sikker også bør udnyttes.

Omkostninger

Platformen er 100% automatiseret og selvkørende, så den kræver derfor heller ikke alverden alt drive. Der er de uundgåelige småudgifter til hosting, betalingsløsning osv.

Aktiver

Platformen er udelukkende online og kan derfor drives fra hvor som helst i verden, uden det bemærkes for hverken partnere eller besøgende.

Virksomhedens historie

Jeg udvikler til daglig online koncepter og jeg har bare gået og tænkt over, at behovet var der og dét blev springbrættet til BeautySeek.

Der er lagt meget kærlighed i platformen og helt konkret, så er der brugt 350 timer plus det løse på at udvikle platformen! MEN så er den til gengæld også snorlige og selvkørende, så du skal intet manuelt arbejde lave, for at drive den.

Markedet

Beautybranchen er gigantisk og det er et behov som altid vil være der. Ligesom alt andet, så går kunderne mere og mere online, når de skal afsøge markedet og her skal BeautySeek ind og dominere fra start.

Strategi

Der medfølge lister over 16.000 danske saloner, klinikker, tatovører og personlige trænere, som passer lige ind i vores målgruppe af partnere. Listerne er med alle data; navn, adresser, telefon, mail, etableringsdato mv. Her er der flere muligheder. Man kan ringe rundt til de nyeste og mest sultne.

Personligt ville jeg nok få lavet en lækker flyer og så tage de 1.000 nyeste saloner mv og så sende den rundt til dem. Fysisk post er effektiv, da ikke ret mange bruger det mere. Her vækker vi opmærksomhede med at partneren kan signe op og nå ud til nye kunder helt gratis, men når de ser prispakkerne, så tror jeg mange vil vælge som minimum Pro pakken til 149,- / md.

Vision

BeautySeek skal være The Place To Go, når vi skal finde saloner, klinikker og ellers når vi vil ind og se om der er nogle lækre BeautyOffers i vores by.

Platformen er nemt af skalere til hele norden, men Danmark er rigelig stor!

Ideel køber

Du behøver ikke noget relevant baggrund for at drive platformen, da den er 100% selvkørende.

Det er klart, at det er en fordel med en eller anden form for markedsførings- eller salgserfaring eller et netværk i den retning.

Det vigtigste er, at du har lyst til at bygge en ny forretning op og se den gro! :)

Opstartshjælp

Jeg vil selvfølgelig være til rådighed på mail og tlf i en periode efter handlen, som vi bliver enige om sammen.

Skal der laves lidt småjusteringer på platformen i forbindelse med salget; abonnementspriser eller lign. så finder vi også ud af det.

Jeg er interesseret i, at platformen bliver en succes, så kan jeg hjælpe med råd og vejledning, så gør jeg også altid det.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2379

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34314

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-10-2021
Udbudspris 75.000 DKK