Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 75.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Repaytio - Nem betalingsservice for B2B virksomheder - +40 kunder

Kærhavegårdvej, Klarup
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Repaytio løser den evige udfordring med opkrævning og betaling af småfakturaer mellem virksomheder, som handler ofte sammen. Altså nem betalingsservice for B2B-virksomheder. Repaytio gør livet nemmere og mere effektivt for dig og dine samhandelspartnere. Fakturering udføres som i dag. Eneste forskel er blot at fakturaen sendes via integration med dit økonomisystem. Kunden oplever meget nemmere betaling, da de modtager, godkender og betaler faktura med et enkelt klik i en mail. Udbytte for begge parter: Tidsbesparende og fakturaen bliver betalt jf. betalingsbetingelser. Repaytio er i drift i dag. Der kunder online og der mangler kun at blive effektueret på salget.

Økonomiske nøgletal

Vi skulle runde 10 abonnementer for at komme med på Economics App univers. Det samme med Dinero. Dette mål har vi opfyldt. Også godkendelsen med Finanstilsynets Fintech afdeling. De har også godkendt systemet. Det hele kører som det skal. Der skal bare mængde og mere salg på. Billy integrationen er også lavet og i drift. Vi mangler bare kunder til denne. Der er +40 kunder i drift i dag.

Produktet

Overskueligt for både leverandør og kunde

I panelet serveres du for en overskuelig oversigt, hvor du kan se hvilke samarbejdsaftaler du har tilknyttet, hvilke fakturaer du har afsendt og hvornår betalingerne kommer ind. Dermed har du fuldt overblik over din kommende indbetalinger.

Som kunde har du en brugervenlig oversigt, hvor du kan se kommende betalinger, samt hvilke leverandører du er koblet på. Du kan ligeledes pause og se hvilke betalinger du forventes at have den kommende periode.
Skulle du selv få lyst til at modtage betalinger til dine leverandører via Repaytio, kan du med få klik opgradere din konto til også at kunne modtage betalinger

Både som leverandør og kunde har du selvfølgelig overblikket via mobil-telefonen.

Markedsføringskanaler

Via sociale medier og den lead motor der ligger i at en kunde sender faktura ud med en hilsen fra Repaytio. Dette sker i form af en kunde A sender faktura til kunde B. Her bliver B præsenteret for at kunne betale faktura med Repaytio fremover. Altså sætte din egen bruger op til at betale med og samtidigt integrerer med sit eget økonomisystem og sende til sine kunder (c). altså skulle repaytio med mange brugere selv sprede sig som ringe i vandet. Og ellers er det traditionel markedsføring der skal til med SEO og SoMe. Alle platforme er lavet og klar.

Omkostninger

Der er omkostninger til betalingsgateway og indløseraftaler. Hosting af website og ellers er der ikke flere udgifter forbundet andet end der skal et ordenligt skud markedsføring til. Udviklingsomkostningerne kan ses i regnskabet som vi tager pt. Har brugt 700000 kr. for udvikling. Der kan følge et underskud med i regnskabet hvis der handles hurtigt og IVS selskabet omdannes til et ApS. Dette kan have en fordel for nogle?

Aktiver

Alt software og overlevering vil foregå. Hele repaytio motoren, platform og marketing følger med. Opgjort til 500000 kr. jf. udviklingsomkostningerne.

Virksomhedens historie

Vi manglede en hybrid mellem Mobilepay, Leverandørservice og betalingsservice. En service der også var til at betale, nem at sætte op for virksomheden selv og dennes kunder.

Markedet

Markedet for Repaytio er små og mellemstore virksomheder. Fungerer bedst til faktura under 20.000 kr. grundet transaktionsgebyrer m.m. Forklaring kan følge på denne.

Svagheder/udfordringer

Vi mangler virkelig salg. Systemet virker og alt er bygget færdigt. Vi mangler blot at have tiden til at sælge.

Stærke sider

Når først repaytio er sat op melder folk det ikke fra igen og det markedsfører sig selv via. E-mails der sendes ud når der sendes faktura.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1864

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34229

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-10-2021
Udbudspris 75.000 DKK