Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 9.999 DKK

Søg lignende virksomheder

Findbureau.dk - 3 tilbud site med stor potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køreklar website sat til salg

Findbureau.dk er en tilbudsportal hvor man som virksomhedsejer kan indhente 3 gratis & uforpligtende tilbud fra tilmeldte bureauer. Det kan være virksomheder som har brug for hjælp til deres online marketing, webdesign, grafisk arbejde mv.

Vi har ingen tilmeldte bureauer lige pt. da vi netop har lanceret hjemmesiden, men har indset at vi ikke vil få tiden til at drive den videre pga. andre igangværende projekter.

Sitet er lavet i Wordpress og er hostet ved Simply. Alt er klar - så det eneste man skal gøre er, at markedsføre samt brande virksomheden.

Økonomiske nøgletal

Der er pt ingen økonomiske nøgletal da vi netop har lanceret sitet.

Vi kan ikke give et estimat af hvad du vil kunne forvente da dette kommer an på hvor hårdt du selv går til opgaven med at anskaffe dig kunder, men hvis man ser lidt på konkurrenter på markedet så er der kæmpe potentiale for store økonomiske indtægter.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Når en virksomhed udfylder formularen på hjemmesiden Findbureau.dk, så får du som administrator en mail med oplysningerne. Du kan så kontakte virksomheden for en uddybning og dernæst kontakte de forskellige bureauer der kan matche/passe sammen.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Vi har ikke de store omkostninger, da vi har valgt at holde dem nede. Der er udgifter til årlig afgift til domæne + webhotel. Der medfølger også et telefonnummer (taletidskort).

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1099

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34188

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-09-2021
Udbudspris 9.999 DKK