Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 575.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Hurtigt voksende og overskudsgivende IT support virksomhed med stor kundebase og faste serviceaftaler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Attraktiv IT support virksomhed med faste serviceaftaler, ansatte, freelancers og samarbejdspartnere tilknyttet.

Virksomheden yder IT support til erhverv og private, super branchenavn, godt rennomé, mange faste kunder, og faste serviceaftaler.

Vi hjælper årligt flere hundrede kunder og det seneste 7-8 måneder omsatte vi for ca. 750.000 kroner. Omkring 80% af vores omsætning kommer fra erhverskunder, hvor der er rig mulighed for at lave mersalg, og sælge større IT projekter.

Vi hjælper kunder med computer IT support relaterede opgaver på deres egen adresse (dvs. on-site) og fjernsupport via Teamviewer. Vi styrer også Office365 administration for flere erhvervskunder.

Virksomheden opererer primært på Sjælland, men kan nemt udvides eller flyttes til andre steder i Danmark, da der primært ydes fjernsupport til vores kunder. Dog er de fleste kunder lokaliseret på Sjælland.

Typiske opgaver er: Cloud løsninger (primært microsoft produkter), Backup, Persondata løsninger, Netværk, IT sikkerhedsløsninger, opsætning af arbejdsstationer, computer reparation og general ad hoc IT support.

Med virksomheden får man en flot og stærk konverterende hjemmeside, et godt brand med mange gode anmeldelser, automatiseret processer og en stærk marketing maskine, som bringer ny kunder hver dag via Google, Facebook. Vi bruger også remareketing på google og facebook samt email marketing som sørger for at vi får en del tilbagevende kunder.

Vores ønske har været at skabe et professionelt og yderst profitabelt koncept omkring den gode service og den gode kvalitet. Og dette er allerede lykkedes og der er massere af muligheder for at bygge videre på det.

Et par hurtige fakta:

- Stor kundebase
- Fordeling af omsætning 80% erhverv og 20% private.
- Vores primære omsætning kommer fra serviceaftaler med erhverskunder.
- Trustscore på google 4,9/5
- Trustpilot 4,7/5
- Ca 80 % af vores aftaler er tilbagevende- resten nye
- Vi har to faste serviceaftaler på en samlet værdi af 40.000 DKK/ pr. måned men den ene virksomhed køber ekstra timer så det svarer nærmere til 60-70 tusind DKK/ måned. I øjeblikket i dialog med den ene erhverskunde om at lave en større serviceaftale.
- Vi har en overskudsgrad på 32-48% afhængigt af vores fokus og personale ønsker den måned.
- Vi har Nem adgang til at "skrue" på annonceringen, antallet af aftaler og mersalg (Igennem nyhedsbrev og annoncering på google og facebook.
- Vi bruger et eksternt marketing bureau til google annoncering som har leveret super resultater
- Vi har kørt med 1 fuldtids it supporter og 2 deltidsansatte som IT supporter, samt anvender vi outsourcing og konsulent bistand*.

- *vi har bl.a. en løbende aftale med et fantastisk kunde/call-center som vi har stor gavn af og som er oplært i vores rutiner og procedure og som er 100% inde i og oplært til topklasse kundeservice samt assistance til os som konsulenter..

- Med få ord kan vores "ekstra" konsulent beskrives som yderst vellidt, kompetent, servicemindet og rutineret IT freelance konsulent.
Denne mand giver ikke mindst fleksibilitet og sparring til firmaet.
Der er i forbindelse med et salg mulighed for at konsulenten kan "overgå" til det nye setup - og at han kan tage opgaver løbende.

- Vi har stort fokus på den gode service hvilket har resulteret i meget loyale kunder der gentagne gange vender tilbage til os.

Så, er I/du på jagt efter et IT support firma til erhverv (primært) med god omsætning, god overskudgrad og en meget stor tilfreds kundekreds - med solide kunderelationer - så er dette firma simpelthen et "fund".
Det er yderst sjældent at et sådan firma komme til salg - i den prisklasse med de kvalifikationer og de muligheder. Men chancen er her altså nu til en yderst favorabel pris.

Udbudspris: 575 tusind DKK (ved "kontant" salg og hurtig overtagelse dvs. indenfor 3 mdr) Men lad os tage en dialog om mulighederne. Ejer er også åben for fusion, eller salg af aktiver fremfor anparter.

Firmaet sælges nu eller fusioneres, da jeg som ene-ejer har svært ved at drive virksomheden alene, og jeg har anerkendt at der skal flere tekniske kompetencer i ejer-teamet til at udnytte det fulde potentiale.

Jeg står naturligvis til rådighed for indkøring og indføring i alle vores procedurer og mine egne vækst-ideer ved et salg..

Den oplagte køber er en person som ønsker et fantastisk og lønsomt IT support firma og med massere af muligheder for mersalg og god overskudsgrad (med erhvervskunder som fokus) - ELLER en allerede etableret aktør som ønsker at købe en hurtigt voksende IT support virksomhed- for en brøkdel af hvad det vil koste i tid og kroner at opbygge et firma i den størrelse med så stor kundebase af faste og loyale ambassadører på et koncept med så høj en lønsomhed.

Virksomheden har pt:
2 IT supportere deltid.
2 meget IT specialiseret freelancers tilknyttet som kan anvendes til mere komplekse opgaver
Flere IT support virksomheder tilknyttet som samarbejdspartnere
- Ny fuldtid der starter 1 september.
Økonomiske nøgletal


Vi har netop afsluttet regnskabet for perioden 1/7 2020- 30/6 2021 (forskudt regnskabsår), hvor vi de seneste 7-8 måneder omsatte for ca. 750.000 DKK.

Det forventes at omsætning i indeværende regnskabsår ender på 1.200.000-1.800.000 DKK med et resultat på 400.000-600.000 DKK. Disse tal er baseret på at vores omsætning de seneste 3 måneder har ligget mellem 100.000-160.000 DKK.

Regnskabet for netop afsluttet periode 1/7 2020 - 30/6 2021 kan videregives på anmodning efter NDA er underskrevet.

Der er 2 faste serviceaftaler til samlet værdi af ca. 40.000-60.000 DKK pr måned.

Markedsføringskanaler

Vi får primært nye kunder via

- Google og facebook annoncering
- Organisk på google (SEO)
- Word of mouth

Vi bruger et eksternt marketingbureau til at tage sig af alt vores google annoncering.

Vi får også henvisinger fra større teleselskaber såsom Yousee, telenor, Telia.

Vi fastholder primært vores kunder via

- Email marketing
- Linkedin og facebook side
- Remarketing gennem Googles og Facebook kanaler

Der ligger et kæmpe potentiale i at lave mersalg og lukke større projekter med flere af vores erhvervskunder som vi har i pipeline i indeværende regnskabsår.

Aktiver

- Gratis free seating kontorplads på Copenhagen School of Entrepreneurship som er et kontorfælleskab for mindre virksomheder.
- Varelager på ca. 6000 DKK som primært dækker IT udstyr som vi sælger til kunder. Netværksudstyr, ekstern harddiske mm.
- Inventar på ca 6 tusind kroner.
- Lukrative leverandøraftaler
- Stærke samarbejdsaftaler med andre IT specialister og virksomheder

Varelager på 6.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Markedet er meget fragmenteret og er karakteriseret af mange små og få store spillere. Tillige står Danmark og mangler over 20.000 IT kyndige i 2030 og derfor er det en meget attraktiv branche at være en del af med stort potentiale.

Virksomheders IT er yderst kritisk og derfor prioriteres det af mange. Desuden er priserne og service meget differentieret, og man har derfor mulighed for at tage høje time -og projektpriser samt lave attraktive månedlige serviceaftaler.

Svagheder/udfordringer

Svagheder:

- Afhængig af kompetent IT arbejdskraft
- Ofte skal man hjælpe kunder via udkørende support og man derfor afhængig af at have arbejdskraft tæt på kunder. Hvis man vil udvide til resten af Danmark skal man have det i mente.

Stærke sider

- Kundeservice
- Faste serviceaftaler for( Sikre omsætning hver måned)
- Gode anmeldelser og høj trustscore på Trustpilot og Google
- Stærkt brand
- Markedsføring. (gode placeringer på google)
- Automatiseret processer der letter arbejdet
- Stor kundedatabase
- Høj overskudsgrad
- Kompetente medarbejdere
- Lukrative leverandøraftaler og samarbejdsaftaler

Strategi

Fokus på at skaffe større serviceaftaler, licensaftaler, større IT projekter med virksomheder. Stor mulighed for mersalg men vi har ikke kapaciteten pt til at udnytte det fulde potentiale.

Ideel køber

Den oplagte køber er en person som ønsker et fremadstormende og lønsomt IT support firma og med massere af muligheder for mersalg og god overskudsgrad (med erhvervs kunder som fokus) - ELLER en allerede etableret aktør som ønsker at købe en spændende virksomhed i kraftig vækst med mange loyale erhvervskunder - for en brøkdel af hvad det vil koste i tid og kroner at opbygge et firma i den størrelse med så stor kundebase af faste og loyale ambassadører på et koncept med så høj en lønsomhed.

Nuværende virksomheds ejers rolle har været af administrativ karakter, hvilket gør det muligt for køber ikke at skulle ud til kunder og yde IT support, men i stedet bruge timelønnet eller funktionærlønnet IT supportere til dette.

Den ideelle køber kan både være anden IT virksomhed som ønsker at udvide kundeporteføljen og evt udbyde egne service/produkter til vores kundebase eller den selvstændige IT konsulent der ønsker at drive sin egen virksomhed med ansatte og udvide kundeporteføljen. Det kan også være IT medarbejderen der ønsker at tage springet som selvstændig.

Åben for 100% salg, investering, fusion eller teknisk partner. Køber kan også vælge kun at købe alle aktiver og ikke anparterne. Grunden til at jeg ønsker at sælge, fusionere eller finde en partner er fordi jeg ved det er det der skal til for at bringe virksomheden op på næste niveau og blive en dominerende spiller i fremtiden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2089

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33948

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-07-2021
Udbudspris 575.000 DKK