Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Partner til cykelsøgemaskinen Velomio.com

Åsvinget, Ilbro
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Medie med cykelcontent og de rette kontakter i cykelbranchen
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Cyklingens Momondo
Cykelsøgemaskinen Velomio.com er forbrugernes guide til Best Buy for cykler, beklædning, komponenter og tilbehør. Baseret på indhentning og sammenligning af produkter og priser fra cykelforretninger, både webshops og fysiske butikker, skaber Velomio.com en guide i den kæmpestore jungle af cykler og relaterede produkter, der findes i et hav af forskellige kvaliteter og prisgrupper spredt ud på 1000-vis af cykelforretninger.

Entusiaster skaber trafik
Målgruppen er folk der dyrker cykelsport, både på motions- og eliteplan, og som jo generelt bruger meget tid og mange penge på deres interesse.
Cykelsøgemaskinen er dog også en oplagt Best buy guide for cyklister der primært bruger cyklen som transportmiddel.

Indtægter proportional med trafik
Forretningsmodellen er baseret på betaling pr. lead der sendes fra velomio.com til cykelforretninger. Enten via kommissionsbetaling når lead fra Velomio.com foretager køb hos respektive cykelforretning, eller betaling pr. lead (klikpris).
Dermed kan øget trafik direkte konverteres til øgede indtægter. Og no-cure-no-pay modellen er samtidig et særdeles efterspurgt annonceprodukt hos webshops.

Unik og innovativ produktsøgemaskine teknologi
Sammenlignet med produktsøgemaskiner inden for andre produktområder har Velomio.com langt større fokus på datamatch. Nemlig det at kategorisere og collapse data i rette produktkategori, trods et datagrundlag hvor samme produkt ofte har forskellige produkt-titler på tværs af de forskellige webshops.
Den basale platform/teknologi er udviklet og i drift, og betydelige erfaringer er opnået. De foranliggende udviklingsopgaver er derfor primært rettet mod skalering og internationalisering.

Europas førende cykelsøgemaskine
Målet og visionen for Velomio.com er at blive hele Europas foretrukne markedsplads for cykler og relaterede cykelprodukter, senest i 2025.
Visionen skal realiseres dels via et teknologisk førerskab på både kvantitet og kvalitet af produktdata, og dels via internationalisering baseret på partnerskaber
med større medier i de enkelte lande.

Regnskab

Afkastningsgrad
-8%
Soliditetsgrad
31%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har grundet sygdom (og dennes udtrædelse af selskabet) hos den ene co-founder, der var ansvarlig for salg og markedsføring, endnu igangsat salgsindsats, og derfor er omsætning begrænset til forventeligt omkring DKK 100.000 i 2021.

Markedsføringskanaler

De primære marketingkanaler er SEO (der er optimeret fuldt ud), Google Adworks (gns. CPC-pris DKK 1), facebook- og instagram-side og nyhedsbrev (med 7.000 abonnenter).

Omkostninger

Virksomhedens primære omkostninger er løn til fulltime udvikler samt markedsføring.

Vision

Visionen er at blive Europas førende markedsplads for cykler.

Ideel køber

Vi søger ikke et 100 salg af virksomheden, men en partner med majoritetsandel der driver virksomheden.
Cykelekspertise/-interesse, kontakter i cykelbranchen, medie med cykelcontent og meget gerne internationalt udsyn og erfaring.

Opstartshjælp

Progvidi ApS bliver i som partner/medejer i virksomheden, som garant for det koncept og den teknologi som Progvidi ApS har udviklet.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
945

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33922

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
09-07-2021
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 300.000 DKK