Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Bliv ejer eller medejer af Danmarks førende basketball website - Omsætning ca. 100.000 kr. 2018

Tankedraget, Aalborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce

Facebook har siden +4500 følgere, og en generel rigtig god interaktion. Instagram siden er relativt ny, og er på +500 følgere.
Du har nu muligheden for at blive ejer eller medejer af et af landets mest spirrende sports websites. Hjemmesiden så dagens lys tilbage i 2009, og er i dag uden tvivl Danmarks førende Basketball medie.
Projektet har ført skribenter til både NBA Allstar, Euroleague finalerne, og en del international kampe. Samt dækket den danske pokalturnering i Basketball.
Der er store muligheder i projektet, men der mangler nye kræfter der kan føre projektet videre. Herunder både økonomisk og programmørmæssigt.

Økonomiske nøgletal

Siden havde i 2017 en omsætning på ca. 65000 kr. og deraf et overskud på 10000 kr.
I 2018 havde siden en omsætning på ca. 100.000 kr. og deraf et overskud på ca. 20000 kr.

Produktet

Fullcourt.dk dækker både den danske Basketliga, NBA og Euroleague. Siden råder i øjeblikket over +16 frivillige skribenter, som brænder for basketball og at skrive. Der er derfor en god potion potentiale i sitet, som har haft stort fokus på gode artikler, og ikke primært salg og kliks.

Sideløbende har der dog kommet større og større interesse for projektet, og siden er blevet bakket op af flere større danske virksomheder, som har annonceret på siden.

Indtægterne er primært blevet brugt til at opgradere udstyr, så de fleste skribenter har kamera og mikrofoner, som de kan bruge ude til kampe i den danske Basketliga.

Der er ikke gjort det store arbejde i at skaffe annonce indtægter, da der ikke har været ressourcer til dette. En indsats på dette område, vil uden tvivl kunne genere en væsentlig større omsætning.

Projektet er for dig, der måske har et godt netværk med folk fra sportsbranchen, og som kan finde investorer eller annoncører, der kan se et potentiale i siden.

Det kan også være du er webudvikler, og kan lave fede setups på hjemmesiden med dynamisk indhold, så som livescore, statistikker og resultater. Kan du lave basketball svar på bold.dk, så vil der uden tvivl være en god økonomisk gevinst at hente senere.

Siden frivillige skribenter forventes naturligvis at fortsætte på sitet, og der er udstedt cirka 10% af ejerskabet i medarbejderejerandele.

Der sælges i alt 71,75% af ejerskabet til Fullcourt, og herunder med fuld bestemmelsesret i selskabet.

Omkostninger

Der er naturligvis fast omkostninger til hosting af hjemmesiden. Derudover er der også aftaler med et par af skribenterne, som får deres transport dækket hvis de skal længere væk.
Men ellers er der ikke nogle faste udgifter forbundet med siden.

Aktiver

Hjemmesiden er naturligvis det største aktiv, som månedtligt har +10000 unikke besøgende.
Kan der gøres en større SEO indsats, vil trafikken naturligvis også stige.
Der er generelt mange tanker og idéer forbundet med projektet, disse kan naturligvis uddbybes hvis der er interesse for et samarbejde eller en overtagelse.

Virksomhedens historie

Fullcourt blev dannet tilbage i 2009, og har sidenhen haft flere ejere. Det nuværende ejerskab, har været på samme hænder siden 2014.

Sidens motto er stadig som dengang, er vi vil udbrede kendskabet til basketball i Danmark. Vi har derfor forsøgt at danne et så professionelt miljø på siden som muligt, og det har også høstet store roser bl.a. fra klubber, spillere og trænere i dansk basketball.

Det er svært at vide hvor basketball i Danmark ville være nu, hvis ikke Fullcourt havde eksisteret.

Ideel køber

Dig med stort netværk indenfor sport og marketing branchen. Du vil nemt kunne gøre Fullcourt endnu større, og gøre siden til en fornuftig forretning.

Du har også mulighed som udvikler at overtage dele af ejerskabet. Du kan evt. betale med din tid, så du kan være med til at udvikle hjemmesiden i en mere funktionel retning.

Opstartshjælp

Siden skribenter følger naturligvis med.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
578

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33848

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-06-2021
Udbudspris 100.000 DKK