Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

NETTID - tid & fraværsregistrering - Resultat før skat: 190.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Web og mobil/tablet plus stempelur med trådløs chip

Nettid blev etableret i 2006, hvor også den første kunde (Dansk Metal) begyndte at bruge systemet. Siden har sitet udviklet sig med tiden, så der understøttes apps og en tablet, som man kan stemple ind og ud på via en trådløs chip.
Det er en SAAS virksomhed, så der er løbende indtægter og minimal vedligehold og kundesupport.

Økonomiske nøgletal

Jeg bruger ikke nøgletal. Virksomheden er simpel - der er et antal kunder, som løbende betaler abonnement (6-12 måneder forud). Der er ingen driftsudgifter udover server-hosting.

Regnskab

  • Omsætning:200.000 DKK
  • Ebitda: 190.000 DKK
  • Resultat før skat: 190.000 DKK
  • Balancesum: 200.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Nettid tilbyder et online system til registrering af tid - både som komme/gå og fast tid på projekter. Derudover er der et omfattende system til registrering af fravær og tilhørende statistikker og rapporter. Meget af det kan ses på hjemmesiden, omend mobil app'en faktisk ikke er omtalt.

Markedsføringskanaler

Har brugt google adwords - og nettid er partner hos landets største lønsystem-udbyder bluegarden. Her er nettid opført som integrationspartner og der er link. De seneste kunder er kommet den vej fra.

Omkostninger

ca 400kr om måneden til server.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede som et konsulentprojekt 2006, hvor jeg beholdt alle rettigheder. Ca i 2007 genereliserede jeg softwaren og forsøgte at sælge det. Det lykkedes hurtigt. I en årrække drev jeg nettid ved siden af mit fuldtidsjob og fik langsomt flere kunder. I 2015 tilføjede jeg muligheden for at kunne stemple ind med en trådløs chip (via en NFC tablet) Det gav en række nye kunder. I 2017 indgik jeg partnerskab med bluegarden og skruede op for markedsføringen. Det tredoblede kunderne men ikke nok til at leve af indkomsten. Jeg er nu dér, hvor jeg enten skal lade virksomheden "løbe ud i sandet" eller sælge den som den er nu.

Ideel køber

Den ideelle køber er en som har energien til at udnytte det software-aktiv som ligger der og som formår at markedsføre det til at kabre nye kunder.

Opstartshjælp

Det er klart, at jeg hjælper med overdragelsen af virksomheden. Detaljer er noget, vi bliver enige om, hvis der ellers er en fornuftig interesse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1729

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33535

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-03-2021
Udbudspris 750.000 DKK