Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veletableret webbureau sælges - Forventet fortjeneste i år på +120.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Sælger veletableret webbureau med faste kunder

Sælger mit webbureau efter 3 års arbejde. Virksomheden har faste kunder, som hver måned betaler og ydermere er den certificeret ved Shopify, hvilket vil sige at den også er Shopify Partner. Det sikrer en indkomst hver måned, da man får en procentdel af Shopify's abonnement betaling. Ydermere er der en aftale med to andre virksomheder, som til sammen sikrer omkring 10.000,- kr. hver måned.

Divi, Shopify partnerskab, Elementor, samt alle nuværende kunder og partnere følger med i overdragelsen af virksomheden.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har 100% afkastningsgrad, forstået på den måde at kunden dækker alle de omkostninger der er som følge af at kunden skal have lavet en hjemmeside. Det vil sige at du ikke skal betale for noget når der skal laves en hjemmeside, men blot ligge din tid til at lave den.

Vi har i år omsat for lige knap 40.000,- kr., men vi har lige lukket en aftale med en anden virksomhed, som gør at der nu er sikret omkring 10.000,- kr. om måneden. Vel og mærke ren fortjeneste. Det betyder også, at pengene hurtigt vil være tjent hjem igen, hvis du er en køber der ønsker at gå ind i det med fuld arbejdskraft.

Produktet

Produktet man sælger i virksomheden giver lidt sig selv. Hvis du er en haj til at lave hjemmesider, logoer, SEO-optimering osv. så er denne virksomhed optimal til dig. Der er gode muligheder for at udvide produkterne, ved at evt. tilbyde markedsføring til kunderne.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder dig igennem egen fuld optimeret hjemmeside, som er så konventeringsvenlig overhovedet muligt. Siden har en masse knapper som leder kunden til at sende en besked, og derudover har den også en prisberegner flere steder på siden, som også leder kunden til at tage kontakt.

Derudover er firmaet ved at være velkendt, så du vil opleve at blive ringet op ad kunder der har fundet dig gennem nogle bekendte som der tidligere er lavet arbejde for. Altså netværksmetoden.

Siden er også fuldt SEO-optimeret, hvilket gør at den sammen med Google Ads har en god placering på Google overfor nye kunder.

Omkostninger

Der er omkostninger til markedsføring (google ads etc.), samt domæne til egen hjemmeside på cirka 1200 årligt.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev etableret tilbage i 2018, hvor jeg og en kammerat havde en passion for at designe logoer. Vi udvidede vores kendskab til design, og begyndte på webdesign som omhandlede det at lave hjemmesider. Vi fandt ud af at der er gode penge i det, og blev derfor ved med det frem til starten af 2021, hvor vi nu ønsker at sælge virksomheden grundet fokus på andre forretninger.

Markedet

Markedet for webdesign er stort, og er i rivende udvikling. Især efter at corona kom til Danmark har vi oplevet en stigende interesse for at små som store virksomheder ønsker at få en ny hjemmeside, eller blot få redesignet deres nuværende.

Stærke sider

De stærke sider i virksomheden, er at den er kendt rundt omkring i landet og flere og flere personer begynder at snakke om virksomheden, hvilket har gjort at folk fra samme netværk kontakter os. Samtidig kan vi tilbyde kunderne en masse gode fordele via Shopify Partnerskabet, såvel som god support hvilket blot giver en ekstra indtægt hver måned. Virksomhedens priser er også meget forskellige fra andre i samme branche. Vi tilbyder altid den bedste pris, og arbejder indtil at kunden er tilfreds.

Strategi

Virksomhedens strategi bunder i, at arbejde til at kunden er tilfreds og ikke til at budgettet ikke rækker til mere. Det skaber stor kundetilfredshed, hvilket giver tilbagevendende kunder og kunder fra samme netværk.

Ideel køber

Den ideelle køber til virksomheden, er en person der har et "drive" for at køre sit eget webbureau, og er en haj til at lave hjemmesider, grafisk design osv. Samtidig er det en person der har mulighed for at tage virksomheden til nye højder, og ikke er bange for at lave et opkald til en virksomhed og sælge varen.

Opstartshjælp

Vi tilbyder opstartshjælp så længe køber ønsker det. Opstartshjælpen er gratis, og vi vil være til rådighed på mail såvel som pr. telefon.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2405

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33312

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-01-2021
Udbudspris 65.000 DKK