Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 350.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Skalérbar platform --> +100.000 omsætning med indsats på 1 time om måneden

Rosenborggade, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dette er din chance for at overtage en profitabel platform, der kører næsten 100% automatisk. Du skal blot fakturere kunderne og udbetale løn til de freelance studerende.

Taskflex-platformen:
➤ Taskflex forbinder mindre virksomheder med dygtige studerende, der kan hjælpe med opgaver som bogføring, markedsanalyse, grafisk design, hjemmeside og meget andet - til en brøkdel af almindelige priser.

Omsætningen genereres 100% automatisk og uden markedsføring:
➤ Al omsætning kommer via gode søgeplaceringer på Google eller fra mund-til-mund anbefalinger.
➤ Kunderne kontakter de studerende direkte på platformen via Taskflex' unikke aftale- og beskedssystem.
➤ Opgaverne aftales og afsluttes automatisk af kunderne og de studerende via platformen. Taskflex skal blot fakturere kunden og udbetale løn til den studerende.

Stærke kunderelationer:
+100 kunder, hvoraf 28% har benyttet sig af Taskflex mere end 1 gang
+4.6/5 tilfredshedsscore fra vores kunder

SEO optimeret og gode placeringer på Google:
+25 vigtige søgeord på side 1 i Google
+1.000 månedlige sidevisninger fra besøgende via Google
+2.300 kr. månedlig SEO værdi jf. Morningscore

Forretningsmodel:
$ Taskflex tager et salær af opgaverne (diskuteres nærmere med interesserede købere)

Regnskab

Afkastningsgrad
14%
Soliditetsgrad
72%
Likviditetsgrad
354%

Økonomiske nøgletal

Se regnskab - omsætningsvæksten er sket organisk og uden ekstra indsats (blot 1 time om måneden). Udover det første regnskabsår, er der ikke brugt penge eller tid på salg eller markedsføring. Udviklingen i årets resultat er drevet af geninvesteringer i platformen og løn til partnere. Omkostningerne/resultatet er således ikke retvisende for virksomhedens performance - omsætningen og salæret indikerer bedre virksomhedens performance (kontakt for yderligere information om salær). Der henvises desuden til introduktionen for yderligere information om SEO og kunderelationer.

Overskud før skat: 11.000 DKK

Produktet

Taskflex platformen løser to vigtige problemer:
1) Dygtige studerende brænder for at få relevant faglig erfaring ved siden af deres studie, så de kan lande drømmejobbet senere. Men mange virksomheder vil ikke ansætte dem før de har lidt erfaring, hvilket skaber et paradoks. Taskflex indtager derfor en plads, hvor de studerende kan få deres første faglige erfaring mens de studerer. På grund af vigtigheden af faglig erfaring, yder de studerende en ihærdig og pligtopfyldende indsats, som ofte er på niveau med professionelt arbejde - dog til en brøkdel af prisen.
2) Nyopstartede og mindre virksomheder har ofte ikke kompetencer til at varetage alle opgaver, men samtidig har de ikke ressourcer til at outsource opgaverne til profesionelle. Derfor ender de ofte med at droppe vigtige opgaver eller de forsøger at løse dem selv selvom de måske ikke kan finde ud af det eller deres tid er bedre tjent med andre kerneopgaver. Taskflex tilbyder kompetent hjælp fra studerende til en overkommelig pris, som tillader de mindre virksomheder at bruge tid på deres kerneforretning.

Sådan virker platformen:
1) Kunden har en opgave og leder efter en dygtig studerende, der passer til opgaven.
2) Kunden skriver til den valgte studerende direkte på platformen via Taskflex' unikke beskedsystem.
3) Kunden og den studerende bliver enige om opgaven og den fastlagte pris, hvorefter begge parter accepterer aftalen.
4) Den studerende løser opgaven som aftalt og aftalen afsluttes af begge parter via Taskflex' beskedsystem.
5) Taskflex fakturerer kunden inklusiv salær og udbetaler løn til den studerende.

Tekniske detaljer om platformen:
➤ Platformen har en unik kode, som er bygget op fra bunden af Taskflex' nuværende medejer og CTO.
➤ Koden er udviklet med henblik på at kunne skalere effektivt og med fokus på at være simpel, således eventuelle købere nemt kan overtage.
➤ Platformen er kodet i PHP 7.2 og anvender MySQL.
➤ Vedligeholdelsen er minimal og platformen er bygget til at kunne skaleres. Platformens oppetid er 99.9%.

Markedsføringskanaler

Virksomheden bruger ikke midler på markedsføring, men driver al trafik til siden organisk. Kunder kommer hovedsageligt fra Google (over 50%), hvor Taskflex rangerer rigtig godt på en række afgørende søgeord. Derudover finder kunder vej til Taskflex ved word-of-mouth og sociale medier (selvom disse ikke er særlig aktive). For 2020 har Taskflex lige knap 28.000 sidevisninger.

Omkostninger

Der er faste omkostninger (forsikring, hosting af hjemmeside etc) for cirka 5.000 DKK, som ikke står til at stige. De variable omkostninger (løn til de studerende) følger mængden af ordrer, der går igennem platformen - og platformen kan således ikke generere underskud, da alle omkostninger (bortset fra 5.000 faste omkostninger) er forbundet til salg. Udover det første regnskabsår, er der ikke brugt penge eller tid på salg eller markedsføring.

Virksomhedens historie

Taskflex startede som et studieprojekt tilbage i 2017, og har siden vokset sig til en velkendt platform inden for startup-miljøet. Idéen til platformen opstod i erkendelsen af dels hvor svært det var for studerende at vise deres værd, dels hvor dyrt det var at hyre professionelle for en startup med begrænsede ressourcer. De to parter kunne således mødes i hver deres problemstilling og skabe nogle virkelig fantastiske output.

Markedet

Taskflex arbejder inden for "the gig economy", som har en markedsvolumen på $1.5 billioner på verdensplan og fortsat stigende. Virksomhedens absolutte styrke ligger i niche-området, der omhandler projektmatchet mellem studerende og mindre virksomheder. Platformen er den eneste i Danmark (og så vidt vides Norden) der beskæftiger sig med netop det område. Det vil være oplagt for køber at ekspandere til nabolande, da Taskflex tidligere har løst opgaver for bl.a. svenske og norske virksomheder.

Vision

Taskflex er sat i verden for at forbinde studerende og mindre virksomheder på projektbasis.

Hos Taskflex er vi stolte over:
- At give studerende mulighed for at få vigtig erhvervserfaring, der kan hjælpe dem til at lande drømmejobbet ved endt uddannelse.
- At give studerende mulighed for at supplere SU’en med løn fra fagligt relevant arbejde.
- At give mindre virksomheder mulighed for at få hjælp til vigtige opgaver til en overkommelig pris.
- At hjælpe nyopstartede virksomheder i gang med billige logoer, hjemmesider og bogføring lavet af dygtige, pligtopfyldende studerende.

Ideel køber

Den ideelle køber er en, der er klar til at skalere en platform, der virkelig har potentialet til det. Taskflex har minimale driftsomkostninger, og det er derfor kun tiden, der afgør hvor meget volumen platformen kan få.

Opstartshjælp

Virksomheden overtages 100% af køber, men vi tilbyder naturligvis opstartshjælp, så køber bliver sat ind i processer og rejsen indtil nu. Opstartshjælp forventes ikke at tage mere end et par timer, og vi vil derefter være til rådighed på telefon, såfremt der skulle opstå spørgsmål.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2535

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33284

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-12-2020
Udbudspris 350.000 DKK