Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

www.detlillemarked.dk - Web portal er bygget op omkring bruger-annoncer, der er gratis at oprette.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce

"Det lille marked" er et webprojekt der blev startet i 2007 og som tager udgangspunkt i køb-og-salg. Projektet har et ligetil og let genkendeligt domænenavn, "detlillemarked.dk", som alle kan stave til, og som naturligvis følger med salget.

Online business har i denne tid fået endnu flere almindelige mennesker til at handle på nettet. Der er derfor rigtig mange muligheder i dette projekt. Både bæredygtighed og ansvarlig opførsel er i tråd med tidens trend, og detlillemarked.dk venter bare på det rigtige udviklerteam.

Økonomiske nøgletal

Udgangspunktet for økonomien i projektet er annoncering via affiliate-links (Partner-Ads) samt Google Adsense. Indtjeningen er dog ikke-eksisterende, da projektet kun sporadisk opdateres og derved kun har lidt trafik.

Produktet

Webprojektet er bygget op omkring bruger-annoncer, der er gratis at oprette. Hvor andre køb-og-salg services tager udgangspunkt i en enkelt vare pr. annonce, er meningen her, at flere varer kan listes ad gangen.

Altså, vil man sælge en reol, er der som regel også nogle bøger, nipsgenstande og andre ting man skal af med. Det er meningen at alle disse ting sættes på en enkelt annonce, og så klarer søgemaskinen resten, idet der kan søges på fritekst - nemt og bekvemt.

Selve kodestrukturen trænger til en opdatering, så projektet i dets nuværende form henvender sig primært til dig som er selvbygger. Det kan også være, at du allerede har den nødvendige kodebase eller et færdigbygget CMS og hellere vil bruge dette i stedet.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger til leje af både domænenavn og webhotel skal indregnes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1357

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
32903

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-08-2020
Udbudspris 12.500 DKK