Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 7.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Unik plakatportal for designere og fotografer, der er et stort udviklingspotentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
PlakatPortal.dk er en website, hvor designere og fotografer kan sælge plakater

PlakatPortal.dk er en unik platform i Danmark, hvor designere, kunstnere og fotografer kan sælge plakater. Konceptet er kort fortalt, at designere, kunstnere og fotografer blot leverer deres design, så står PlakatPortal.dk for resten med webshop, tryk og forsendelse til slutbruger.

PlakatPortal.dk har været i gang i godt et halvt år og har allerede knap 600 plakater fra ca. 40 forskellige designere. Og hver uge kommer der henvendelser fra flere, som ønsker at blive oprettet med sine plakater.

Der er lavet aftale med eksternt trykkeri, som står for tryk og forsendelse direkte til køber.

Salget har indtil nu været begrænset og næste step er helt klart at have fokus på onlinemarkedsføring.

Jeg har lagt et stort forarbejde i at stable en webshop på benene med aftaler med over 40 forskellige designere, kunstnere og fotografer. I webshoppen er der pt. næsten 550-600 plakater.

Økonomiske nøgletal

PlakatPortal.dk har kun været i gang godt måneder, hvor fokus har været på at skaffe designere, kunstnere og fotografer til at up loade plakater til websitet. Omsætningen har derfor været på begrænsede 3.200kr, men der er stort potentiale for at forbedre dette med en øget fokus på markedsføring.

Sparring og ideer videregives ved salg til den nye ejer.

Produktet

Plakater fra upcomings designere, kunstnere og fotografer. De ejer selv rettighederne til designet - PlakatPortal.dk sælger plakater på deres vegne.

Webshop er sat WooCommerce i Wordpress.

Markedsføringskanaler

PlakatPortal.dk er aktiv på Instagram og Facebook. Der er stort potentiale i at udnytte de kanaler endnu mere. Derudover ligger der også et stort potentiale i at få Google AdWords op at stå.

Omkostninger

De fasteomkostninger er yderst begrænset til ca. 600kr. om året der dækker webshop, host og domæne.

De variable udgifter er forbundet med hvert salg og dækkes naturligvis af salget. Der går ca. 60-70 kr. pr. solgte plakat til trykkeri og forsendelse.

Der er derfor næsten ingen risiko forbundet med websitet, men gode muligheder for at lave en god fortjeneste.

Shopsystem

Aktiver

Ingen

Virksomhedens historie

Jeg startede PlakatPortal.dk med et ønske om at skabe en website med en masse flotte og inspirerende plakater. Jeg var irriteret over, hvor mange kedelige og ens plakater, der findes rundt omkring. Samtidig var jeg inspireret af hvor mange dygtige folk, der ligger det ene og andet op på fx Instagram, som ikke kommer ud at leve.

Og derigennem opstod ideen til at skabe en portal, hvor disse talentfulde og dygtige folk, får deres ideer og værker ud at leve.

Interessen er stor og på den relativ korte tid, jeg har været i gang, er der indtil videre kommet snart 600 plakater fra omkring 40 forskellige. Og hver uge bliver jeg kontaktet af flere, som ønsker at blive oprettet på PlakatPortal.dk.

Markedet

Der er stor interesse for plakater, men også mange små talentfulde designere, som har deres egne webshops. Billige trykomkostninger ned til enkelte plakater har gjort det muligt få enkelt personer at skabe deres egen webshop.

Til gengæld er fordelen ved PlakatPortal.dk, at den netop giver de enkelte små designere og fotografer mulighed for at sælge deres plakater uden selv at skulle stå for det praktiske. Det skaber et website med et bred og flot sortiment af plakater til enhver smag.

Svagheder/udfordringer

Der er mange om buddet på online-plakatmarkedet, og de enkelte designere kan haves deres egne små webshops.

Stærke sider

Ved at lave en portal, hvor man samler kræfterne fra forskellige designere og fotografer skabes et unikt og stærkere sortiment. Der er ingen andre på det danske marked, der på samme måde gør det muligt for talentfulde designere og fotografer at komme ud med deres værker.

Det giver et bredt og unikt sortiment af plakater, som man ikke finder samlet andre steder.

Strategi

Fokus i strategien har indtil nu været at skabe indhold på PlakatPortal.dk. Det er lykkedes rigtig godt og koncept har vist holdbart. Der er stor interesse fra designere og fotografer til at blive oprettet på PlakatPortal.dk, og jeg får hver uge henvendelser fra nye personer, der gerne vil oprettes.

Næste step er have endnu mere fokus på køberne. Sortimentet er bredt og godt, så nu skal der fokus på at skabe trafik til PlakatPortal.dk

Vision

Min vision med PlakatPortal.dk er at skabe en portal, hvor dygtige designere og fotografer kan få deres værker ud at leve, uden at skulle klare det praktisk selv med webshops, tryk, forsendelse og markedsføring.

Samtidig er min vision at skabe en portal, hvor du kan købe flotte plakater fra upcomings designere og fotografer.

Ideel køber

Den idelle køber kender til grafisk design (og trykfiler) og har kendskab til markedsføring og sociale medier.

Opstartshjælp

Jeg vil meget gerne videregive ideer og sparring til en ny køber, så PlakatPortal.dk kan blive en bragende succes. Jeg ser potentiale i konceptet, men har desværre ikke selv den tid, som jeg synes det kræver.

Jeg har selv startet PlakatPortal.dk og ønsker at en kommende ejer får en succes med sitet - så jeg stiller meget gerne viden og ideer til rådighed ved overdragelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1802

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32325

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-02-2020
Udbudspris 7.500 DKK