Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

SaaS krypteret chatsystem

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
Færdigbygget abonnementsløsning integreret med Stripe

Krypteret chat service til private. Systemet er fuldt funktionelt og er klar til at blive solgt og markedsført. Jeg har selv testet med et lavere budget på Google Ads og kan se at der er en fin interesse og god CTR. Tendenserne på Google Analytics viser også interesse fra de besøgende. Ca. hvert 10. går videre til oprettelsen.
Jeg har eksperimenteret lidt med priser for servicen, men har måske sat det lidt højt. Pt. ligger prisen på 49 USD pr. bruger, men man kunne godt eksperimentere noget mere og finde det rigtige prisleje for servicen.

Økonomiske nøgletal

Sitet er stadig meget nyt, så der er ingen omsætning i øjeblikket, men der er allerede 30 der har oprettet sig. Der er ingen betalende kunder endnu, og her kan man gå igang med arbejde af hvilket prispunkt kunderne vil have.
Der er dog data fra Google Analytics.

Produktet

Cyper.io er et krypteret chat system. Systemet fungerer på den måde, at man får et unikt 4-cifret brugernavn når man opretter sig. Derefter kan man chatte med folk/grupper ved at indtaste andres brugernavne. Når man opretter en chat kan man navngive chatten samt angive en kode, som modparten skal taste ind for at kunne åbne samtalen/chatten. Glemmer man koden, vil man ikke kunne tilgå samtalen igen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2253

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31988

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-10-2019
Udbudspris 65.000 DKK