Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Find-Internet.dk - Affiliate site indenfor internetudbydere med organiske besøgende

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Sammenligningstjeneste inden for Internet, bredbånd og mobilt bredbånd

Står du og leder efter et affiliate site, hvor SEO-grundarbejdet allerede er gjort? Så er du kommet til den rette salgsannonce.
Find-Internet.dk leder efter en ny ejer, som kan komme ind med et friskt pust og sætte hjulene yderligere igang og derved skabe en rigtig fin forretning.

Hjemmesiden har allerede en god portion organiske besøgende og flere fornuftige organiske placeringer, som med lidt SEO-viden kan blive til mange flere besøgende hver måned.

Hvis du er interesseret, så læs endelig videre.

Økonomiske nøgletal

Find-Internet har ikke lavet et overskud endnu, men der er kommet enkelte salg gennem hjemmesiden. Der mangler derfor ikke ret meget arbejde før et overskud kan laves.

Produktet

Find-Internet.dk er en sammenligningstjeneste inden for Internet, bredbånd og mobilt bredbånd. Der er allerede lavet aftaler med de udbydere, der findes på sitet gennem en 3. mand, hvilket nok skal forklares, når køber er fundet.

Hjemmesidens primære trafikkilde er Google og de organiske placeringer, som allerede er etableret gennem grundigt SEO-arbejde + content-creation.

For at gøre det 100% klart, så er det udelukkende en hjemmeside, der købes og ikke en virksomhed. Feedet, der viser de forskellige udbydere er custom-made og jeg kan give informationerne på den person, der har lavet det, hvis der ønskes en mere teknisk gennemgang af det end jeg kan give. Sitet er lavet i Wordpress og har de nødvendige plugins o.lign som måtte kræves for at kunne gøre projektet stort.

Jeg leder efter en køber, som kan give sitet den mængde kærlighed, der kræves for at vække yderligere liv i sitet. Jeg har desværre ikke den fornødne tid til at arbejde videre med placeringerne og jeg vil derfor finde en køber, som kunne være interesseret heri.

Update: der er lavet 2 salg i november.

Hvis der er nogle spørgsmål vil jeg meget gerne besvare disse.

Markedsføringskanaler

Som allerede beskrevet, så markedsfører Find-Internet.dk sig igennem SEO, som primære trafikkilde. De potentielle kunder, der måtte være på sitet vil derfor komme igennem Google's SERP.

Der er ikke brugt tid på at indhente emails til markedsføring.

Omkostninger

Der er en enkelt omkostning forbundet med hjemmesiden, som er et plugin, der komprimerer billederne. Dette kan erstattes, såfremt man ikke ønsker denne komprimering eller har et bedre alternativ.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2066

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
31948

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-10-2019
Udbudspris 25.000 DKK