Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 295.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Salezoo.dk - Affiliate rabatkode side med 320+ forretninger - Overskud på 501.000 kr. før skat i 2018

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
95% af alle konverteringer kommer fra Google og lignende.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Salezoo.dk sættes hermed til salg, da jeg har fokus på andre forretninger.

Salezoo.dk er en rabatkodeside med stort potentiale. Sidste års overskud var på 500.000 kr og kan sagtens blive meget større, hvis der ligges tid i, at få siden til at vokse. Salezoo.dk har også en Facebook fanside med 3.200 følgere, samt 3.300 tilmeldte til Push Notifikationer.

Salezoo.dk er en rabatkode side, som har sin indtægt igennem affiliate-marketing. Konceptet er helt enkelt - Forretninger udsteder en rabatkode, som der promoveres på Salezoo.dk, kunden får rabatkoden gratis på Salezoo.dk, benytter den hos netbutikken (eller lignende) og får derved rabat på købet. Kundens køb kan så spores tilbage til Salezoo.dk og derfor udbetaler netbutikken så provision til Salezoo.dk, fordi Salezoo.dk har skabt et salg for netbutikken.

Alt kører automatisk, så det eneste der skal bruges energi på, er at oprette nye rabatkoder og netbutikker, samt at indgå eventuelle særaftaler med bestemte forretninger. Alle sporinger af salg foregår automatisk igennem nogle af de største partnernetværk i Danmark og Europa.

De 320+ forretninger der er oprettet på Salezoo.dk, er blåt en dråbe i vandet, af mulige forretninger der kan samarbejdes med, rundt om i Danmark og hele EU.

Salezoo.dk har mange specialudviklet funktioner, som gør arbejdet nemt og hurtigt at håndtere. Men også for de besøgende er der mange vigtige features, som gør siden meget nem at overskue og hurtig at navigere rundt på. Selve hjemmesiden er udviklet på en af verdens største og mest brugervenlige CMS platforme. Dermed kan sitet nemt håndteres og udvides af stort set alle.

Features:
- Besøgende bliver spurgt om de vil modtage push/browser notifikationer (pt. 3.300 der har sagt ja) Disse notifikationer tilmeldes overordnet for hjemmesiden, men også for hver enkelt butiks underside, så man kan udsende specifikke rabatkode notifikationer, til folk der følger rabatter for specifikke butikker.
- Responsivt design (computere, tablets, smartphones)
- Ajax search (direkte søgning uden at genindlæse)
- Avanceret rabatkode åbning (åbner webshop i ny fane, men holder fokus på Salezoo.dk hvor rabatkoden kommer frem. Derved er cookie/tracking 100% sikker)
- Rabatkoder kopiers automatisk til udklipsholder når rabatkoden åbnes
- Besøgende kan sorter rabatkoder efter interesse/kategorier
- Besøgende kan sorter butikker alfabetisk
- Besøgende og butikker kan indsende rabatkoder, så man slipper for selv at oprette (administrator skal blot godkende dem)
- Fremhæv vigtige butikker og rabatkoder på forside, ved blot at sætte flueben ud for butik eller rabatkode
- Nyeste butikker fremhæves på forside
- Nyeste rabatkoder vises på forside
- Populære kategorier vises på forside
- Populære butikker vises på forside og rangeres automatisk
- Visuel billede og video guide til brug af rabatkoder på forside
- Simpel og skalerbar FAQ
- Historie tidslinje til højdepunkter
- Gyldig fortrolighedspolitik og ansvarsfraskrivelse
- Kontaktformular
- Top20 side (kan frit rangeres som det ønskes)

Butikkens specifikke rabatkode underside har følgende features:
-- Viser lignende rabatkoder (hvis fx. en besøgende kigger efter rabatkode til en smykkebutik, vises rabatkoder til andre smykkebutikker nedenfor)
-- Frasorterer udløbet rabatkoder automatisk
-- Viser populære butikker
-- Viser rabatkodernes tilhørende kategorier,
-- Besøgende kan filtrere rabatkoder efter specifikke kategorier for den pågældende butik
-- Viser gennemsnitlig besparelse hos butikken
-- Viser antal rabatkoder tilgængelig
-- Karakter-system (vises på Google med antal stjerner og anmeldelser)
-- Overskueligt og minimalistisk layout med pop-out beskrivelser for hver rabatkode
-- Antal personer der har sparet hos den specifikke butik
-- Mulighed for at skrive uddybende beskriver om hver butik, inklusiv kontaktoplysninger og adresse m.m.
-- Mulighed for at implementere Youtube videoer og lignende, som reklame for den specifikke butik.

Der er lagt stor vægt på teknisk SEO, så der ikke er ulæseligt indhold, spammende links eller gives forkert link-juice m.m. Der er også lagt fokus på intern linkbuilding, samt SEO tekster. Det vigtigste er at der bliver skrevet nogle gode beskrivelser for hver butik (hvilket jeg ikke har haft tid til).
Ekstern linkbuilding er der også gjort lidt i.

Så har du tiden til at udvide Salezoo.dk er der et stort potentiale for at skabe et endnu større overskud.

Månedlige omkostninger for Salezoo.dk, er ca. 40-50 kr.

Økonomiske nøgletal

2018 overskud: 501.000,-
2018 omkostninger: 900,-
Overskud pr. lead på 99%
Årligt overskud kan sagtens øges væsentligt, hvis der ligges arbejdstimer i at udvide siden.

Overskud før skat: 500.000 DKK

Produktet

Rabatkoder udstedes gratis til besøgende. Når den besøgende så handler hos en netbutik og benytter en af rabatkoderne fra Salezoo.dk, tjenes der automatisk en provision, for det samlede køb, som denne kunde foretager.

Markedsføringskanaler

95% af alle konverteringer kommer fra Google og lignende.
De sidste 5% konverteringer kommer fra Facebook og Push Notifikationer.

Denne balance kan sagtens ændres, hvis der ligges større fokus på sociale-medier samt browser/push-notifikationer og nyhedsbreve.

Omkostninger

50 kr. årligt for domænenavn
38 kr. om måneden for webhotel

Virksomhedens historie

Salezoo.dk startede som et lille projekt for at afprøve affiliate-branchen, sideløbende med drift af egne netbutikker. Havde jeg ikke haft netbutikker og et kæmpe drive for den branche, så havde der været lagt meget mere energi i at ekspandere Salezoo.dk.

Samlet antal arbejdstimer der har været lagt i Salezoo.dk, har været i omegnen af 6 timer pr uge. (hvilket er meget lidt)
Derfor ved jeg også at der med sikkerhed er kæmpe potentiale i denne rabatkode-side, hvis man har tiden til det.

Markedet

Rabatkoder er blevet mere og mere brugt af både netbutikker og kunder de senere år. Derfor er det en branche med stor stigning og mange muligheder. Der findes stort set ikke en netbutik i dag, som ikke kan, eller allerede benytter sig af rabatkoder.
E-handelsmarkedet stiger også støt, hvilket er godt for en affiliate-side som Salezoo.dk

Svagheder/udfordringer

Grundet andet arbejde, trænger Salezoo.dk virkeligt til at blive opdateret med nye rabatkoder og flere netbutikker. Dette er dog kun et spørgsmål om, at ligge nogle flere arbejdstimer, i at få kørt sitet op igen.

Ligesom der kommer flere og flere netbutikker og e-handelskunder, kommer der også flere rabatkode-side konkurrenter på markedet.

Stærke sider

Salezoo.dk står stærkt i forhold til nye konkurrenter, da Salezoo.dk har eksisteret i nogle år efterhånden. Det er en fordel i forhold til søgeoptimering, tilbagevendende brugere og troværdighed hos netbutikker og partnernetværk.

Mange at de nye rabatkodesider på markedet, støder hovedet mod en mur, da de ofte bliver afvist vedr. samarbejde med netbutikker og partner-netværk. Mange af de nye rabatkodesider er også fyldt med spam og falske rabatkoder, hvilket er heldigt for en troværdig konkurrent som Salezoo.dk.

Salezoo.dk har også den fordel, at det er en af de få rabatkode-sider, der benytter social media og sammenlagt har over 6500 følgere, på kryds af forskellige nyhedstjenester.

Den største fordel for Salezoo.dk, er det stærke samarbejde der er opbygget med flere Partner-netværk. Hvilket betyder at der kan gives særlig adgang til specielle partnere og kampagner. Endvidere er det også i flere tilfælde muligt, at tjene højere lead kommission end andre konkurrenter.

Ideel køber

Den ideelle køber er, en eller flere personer, der vil elske at ligge tid og energi, i udvidelse og opdatering af indholdet på Salezoo.dk.
En person der kan tænke kreativt, vil helt sikkert kunne skabe nogle rigtigt gode aftaler og øge konverteringen væsentligt!

Ofte skal der ikke ret meget til, at få nogle gode samarbejdsaftaler i hus. Føler netbutikken eller partner-netværket, at du vil gøre lidt mere end dine konkurrenter, for at reklamere for netbutikken, så skal du nok komme langt!

Opstartshjælp

Som sagt sælges siden grundet for meget arbejde og for lidt tid til at drive Salezoo.dk, så det er begrænset hvad jeg kan tilbyde af hjælp.
Heldigvis giver stort set det hele sig selv, så det er nok begrænset hvad der skal ydes hjælp til. Men vil til enhver tid besvare eventuelle spørgsmål under opstart/overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2524

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31796

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-09-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 295.000 DKK