Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Fåtilbud.dk - Website hvor forbrugere kan søge 3 tilbud inden for forskellige brancher

Nr Onsildvej, Nr Onsild
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Gennemarbejdet automatisk tilbuds side

Faatilbud.dk er en tilbuds side hvor køber selv ville kunne bestemme hvad der skal kunne søges tilbud om.
Dine kunder kan så afgive tilbud på de opgaver der kommer ind fra forbrugerne og her får du så en bid af kagen fra den leverandør kunden vælger.

Der er ingen brugere på siden endnu, da vi har bygget siden, men valgte at fokusere på en anden forretning. Siden er dog fuldt udviklet og klar til at blive taget i brug. Udvikleren bag hele mekanikken arbejder for 10$ i timen og der er allerede aftalt med ham, at han kan indgå i handlen så du frit kan gøre brug af hans hjælp. Han er meget dygtig, men taler kun engelsk.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen økonomiske nøgletal da websitet ikke er aktivt endnu.
Vi kan ikke give et estimat af hvad du vil kunne forvente da dette kommer an på branchen du vælger at arbejde med og hvor hårdt du selv går til opgaven med at anskaffe dig kunder.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Når en forbruger lægger en opgave på siden, får du som administrator en mail om det så du kan læse den, evt. ringe til kunden så den kan
finjusteres og så offentliggør du den.
Når den er offentliggjort, så får dine kunder, som har valgt den kategori opgaver og som geografisk er indenfor området, en mail
om at der er en ny opgave de kan byde på.

Inde på kunde panelet, kan din kunde så se hvor mange der har budt på opgaven allerede som er lavet som en stressfaktor for at få
folk til at byde på opgaven hurtigst muligt når de opdager at der ikke er mange ledige bud tilbage.

Når 3 af dine kunder har afgivet et tilbud til forbrugeren, så får dine kunder hver især en mail med informationer på forbrugeren så de kan ringe til ham/hende og stille uddybende spørgsmål som måske kan ændrer deres bud på opgaven. Herefter kan de gå ind på deres kundeside og rette deres bud og låse buddet.
Når alle 3 har låst deres bud, så modtager forbrugeren en mail med alle 3 afgivne bud og kan her trykke på det af dem han ønsker at vælge, og så kan du sende en faktura til den af dine kunder som vandt.
- Helt uden du foretager dig noget.

Se evt. denne videoguide til dine kunder over hvordan platformen virker: https://www.youtube.com/watch?v=Die7oPV9-fY&feature=youtu.be

Domænerne fåtilbud.dk og faatilbud.dk følger med i handlen da fåtilbud.dk laver redirect til faatilbud.dk

Vi kan hjælpe med at re-designe det hele så hjemmesiden passer til andre erhverv, men selve kunde platformen (det dine kunder ser) skal der en udvikler til, og der har vi kontakterne til ham der har bygget det for os som du også kan gøre frit brug af for 10$ i timen.

Idéer til brancher du kunne skaffe tilbud på, kunne være:
Gartneropgaver
Byggeprojekter
Revisor/bogholder opgaver
Advokathjælp
Forsikringstilbud
Alarm opsætning
Festlokaler
Rengørings opgaver

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen, og vi kan som sagt hjælpe dig på plads med den eller de brancher du kunne tænke dig at arbejde med.

Hjemmesiden er sat op med livechat, så både forbrugerne og dine kunder kan chatte med dig og du kan være online fra både computeren og mobilen.

Hvis dette lyder interessant, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os for at få en testbruger så du kan se vores fiktive opgaver og få et indblik i hvad kunderne ser.

Markedsføringskanaler

Der er oprettet en facebookside og business manager som kan overflyttes så du hurtigt kan komme i gang med at markedsføre dig derpå.

Derudover er der gjort klar til SEO optimering, men ikke foretaget noget endnu.

Potentielle markedsføringskanaler er kun din fantasi der sætter grænsen for hvor du kan være repræsenteret.

Omkostninger

Omkostningerne lige nu er kun til de 2 domæner som samlet er 30 kr. om måneden.

Opstartshjælp

Vi sætter dig ind i hvordan det hele virker, og tilbyder derudover også at lave webdesignet om så det passer dig og de brancher du vælger at arbejde med.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2795

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31788

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-09-2019
Udbudspris 40.000 DKK