Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Tidsregistrerings- og betalingssystem for timeydelser - platform til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Vil du være iværksætter og starte på en 95% færdig platform?

Køb denne platform til at skabe din egen software-service, og få samtidig det bedste og mest catchy firmanavn og -domæne til under kost-pris. Systemet er næsten plug'n play at skabe en virksomhed på - eller at integrere i et andet eksisterende software og/eller i en eksisterende virksomhed, men kræver lige det sidste touch og lidt kreativitet til videre eksekvering i markedet.

Systemet er udviklet som internt projekt i vores bemandingsvirksomhed i håndværkerbranchen, og har dermed kørt "gratis" og uden eksterne kunder, men det fortjener sit eget liv og mere fokus og kreativitet og sin egen "product manager", men vi har desværre ikke folk eller fokus til det.
Udover systemet, som nu er i version 3 beta, fås adgang til det udviklerhus i Bulgarien som har kodet det, samt Danmarks bedste firmanavn (accept.dk).
Vi har brugt en sms-provider, men påtænkte at lave en Raspberry Pi sms-boks i stedet.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen økonomiske nøgletal.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Servicen hedder "Accept" fordi grundprincippet bag servicen er en konstant og nem registrering af forbrugt tid på projekter, samt kundens løbende accept af den forbrugte tid. (I tillæg hertil kan systemet faktisk også registre kørepenge/kørselsgodtgørelse).

Systemet er til SMS-baseret tidsregistrering fordelt på projekter/projektkoder, med sprogversionering hvis dine brugere er fremmedsprogede, og loop til løbende kunde-accept af tidsforbruget, og et betalingsloop løbende betaling for de forbrugte timer med kreditkort eller Mobilepay. Der er IKKE et bogføringssystem integreret endnu, men det vil være oplagt at lave API til f.eks. Dinero. Man kan også registrere timer via web, men den klart mest troværdige registrering er den ultra simple "[projekt start]" og "[projekt stop]" -funktion, hvorefter systemet selv skaber tidsrapporten til kundens godkendelse som kører f.eks. kan ske weekend.

Vores use-case:
Den største konflikt mellem kunden og håndværkeren (håndværksvirksomheden) er tidsforbruget, og dokumentation for hvad tiden er brugt på.
Det er simpelthen en dansk national-sport at skabe tvivl om validiteten af håndværkeres tidsregistrering, og dermed skabe et stridspunkt når regningen skal betales. Det er ikke usædvanligt at håndværksvirksomheder aldrig får de sidste 10% (eller mere) af deres timer dækket, primært fordi grundlaget (timesedler) er for uspecificerede og/eller primært henvender sig til intern brug, som grundlag for lønudbetaling, snarere end som kundedokumentation. Efter vi fik gutterne til at registrere i systemet, så stoppede 99% af alle diskussioner om tidsforbrug, og vi har vundet en betalings-sag i Retten hvor timesedlen blev lagt til grund for vores krav.

Andre use-cases:
Man kan drive konsulentvirksomhed, handyman, rengøring, drive en bar eller en butik/restaurant. Fantasien sætter grænserne, for alle har en telefon til at sende en SMS. Hele butikken styres af admin fra webinterfacet, hvor medarbejdere, sprog, projekter, godkendelsesloops, betaling timesatser etc. styres. Selvfølgelig kan man lave en app ovenpå systemet, men vi har med fuldt overlæg valgt at holde det simpelt overfor brugeren.
Hvis det er simpelt så bruges det. Ellers bruges det ofte ikke.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har været drevet som internt system, men det vil være oplagt f.eks. at udbyde det som en SaaS for f.eks. STARK eller andre hvis kunder sælger timer. De tilbyder forskellige værktøjer til sine kunder som del af kundeforholdet, og man kunne passende drive denne service for dem.
Mulighederne er mange.

Omkostninger

Virksomheden har næsten ingen omkostninger. Vi har opsagt InMobile SMS-gateway (kostede 4.000/kvartal) og har kun Wannafind webhotel tilbage.

Aktiver

Aktiver udgør domænet accept.dk samt softwaren/koden som dog er løbende afskrevet i vores moderselskab.

Ideel køber

Den ideelle køber er en product manager type med kommerciel baggund. En person som har indsigt i software- og produktudvikling, men behøver ikke nødvendigvis at kunne kode selv. Det er dog vigtigt at have en markeds-adgang eller blod på tanden til at skabe denne fra scratch. Er i to personer, en teknisk og en kommerciel, så er det helt perfekt.
Indsats = resultater. Så du kan starte blødt og langsomt og have et job ved siden af, eller give den 100% indsats fra dag ét.

Opstartshjælp

Jeg har hidtil lavet specifikationer og fået Bulgarerne til at kode, og på den måde har vi fået et spændende system. Men det kræver nogen teknisk indsigt at eksekvere "rigtigt". Jeg vil gerne hjælpe med at komme videre, og vil du bruge min erfaring fremadrettet, så kan du jo motivere mig med at jeg beholder nogle %-er af virksomheden. Jeg har dog kun tid til sparring og råd, jeg har ikke tid til at indgå aktivt i driften.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1950

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31735

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-08-2019
Udbudspris 150.000 DKK