Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Vejhjælpudenabonnement.dk - Vejhjælpsportal med et testet koncept

Kongenshøjvej, Fladbjerg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
En startup virksomhed

Vejhjælp uden abonnement – en markedsføringsportal

Der er mere end 2,5 millioner personbiler i Danmark, hvor mindre end 15% er under 4 år gamle. Vi har anslået, at ca 500.000 bilister hvert år får assistance, baseret på ADAC tal i Tyskeland og få tal fra FDM.
Starthjælps assistance udgør ca 20%, hvilket ofte skyldes et dårligt batteri.
Motorstyring er skyld i ca 32% af alle assistancer.
Bilens elektronik er årsag til ca 34% af alle assistancer.
Dæk-, fælge- og bremsefejl udgør blot 3,3% af assistancerne
Øvrige assistancer er ca 10%, det er alle andre fejl

Vi mener:
• Drop abonnementet og spar rigtig mange penge!
• Du bruger vejhjælp 1 gang hvert 5 år siger statistikkerne
• Betal den faktiske omkostning for hjælp til din mekanikker/vejhjælpsfirma
• Tysk producerede biler har mindre fejl end andre!

Vores ambition er at få 20% af alle assistancer i år 2021, hvilket vil sige 110.000 assistancer,
svarende til 300 assistancer om dagen, eller 30 assistancer pr dag til hvert vejhjælpsfirma ved 10 tilmeldte vejhjælpsfirmaer. Lige nu er 2 vejhjælpsfirmaer tilmeldt og flere aftaler kan laves på nuværende grundlag.

Lige nu er portalen på nettet og fungere også på en smartphone, ligesom man kan lægge en genvej på en smartphones hjemmeside, så det er let at få hjælp når den skal bruges. Jeg er på vej med en alarmcentral som kører 95% elektronisk og de sidste 5% styres af de tilsluttede vejhjælpsfirmaer.
Når din økonomi tillader det, er der en beskrivelse af en unik app, som kan blive produceret, i første version er der nok ca 500 programmeringstimer. Appen vil revolutionere hele måde hvorpå folk bestiller vejhjælp.

Økonomiske nøgletal

Indtil videre er der ikke sendt regninger til vejhjælpsfirmaerne og der har også kun været ganske få kørsler leveret til dem. Forretningsmodellen er at vejhjælpsfirmaerne betaler et fast årskontingent og hertil et beløb for hver kørsel som afregnes månedlig.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Markedsføring koster mange penge og fremtiden ligger på internettet og de sociale medier.
Google Ads, Facebook og de andre medier tager en priser for et klik. Derfor er og bliver samarbejdes platforme fremtiden. Man bliver også nødt til at være specialist i denne form for markedsføring, da det ikke er nok blot at have en hjemmeside, der skal trafik til.
Vejhjælpudenabonnement.dk er et samarbejde mellem en række ligesindede, der kan se fordelen i en stærk platform, der ligger godt på Google og sociale medier.

Den enkelt vejhjælpsfirma har en interesse i at gå sammen om markedsføring. Sammen står man stærkere.
I dag er der Falck, SOS/Dansk Autohjælp, Redning Danmark og Viking autohjælp som er traditionelle kæde sammenslutninger. Herudover er der en del uafhængige vejhjælpsfirmaer eller autoværksteder som har egen autohjælp, det er vores primære kunder.

Vi har testet vort koncept og ved hvad der skal til for at starte forretningen, hvor vi forventer at være landsdækkende inden vinteren kommer.

Markedsføringskanaler

Hjemmesiden er indrettet med et godt grundlag for SEO og forberedt til at kunne blive endnu bedre

Omkostninger

Virksomhedens faste omkostninger er begrænset til domæne udgifter. De variable styrer man selv og det er til annoncering på de sociale medier, jo mere man bruger desto mere bør man omsætte.
En køber bestemmer selv hvordan han indretter sin virksomhed om han skal drive den fra sit hjem eller i mere formelle omgivelser.

Aktiver

Virksomheden har ingen varelager, inventar eller lignende. Men består af know-How og 2 domæner. Der er også mailchimp konto med flere hundrede vejhjælpsfirmaer/autoværksteder. Ligespm Facebook-, Instagram- og Twitter konto medfølger. Der findes også en del markedsføringsmateriale, som også inkludere video præsentation af konceptet.

Virksomhedens historie

Jeg har købt domænerne tidligere i år og efterfølgende udviklet et bæredygtigt koncept. Hvilket blandt andet har bestået af fysiske besøg hos autoværksteder og vejhjælpsfirmaer, hvilket har dannet grundlag for de aftaler der er lavet og dem der kan laves.

Konceptet er stærkt og kører efter en plan som følges, uanset salgsforløbet her på Saxis. Jeg har dog flere andre temmelige interessante start-ups, nogle er længere i forløbet end denne og andre er ikke påbegyndt endnu.

Hvis du stadigvæk læser her, så er du nok interesseret og bør henvende dig for en yderligere dialog. Det er ikke afgørende om du kommer og køber virksomheden kontant eller du ønsker at blive partner eller blot ønsker at snuse til hvad det i virkligheden er. Jeg har mest af alt brug for en god partner til at være en del af mit vejhjælp uden abonnement, men sælger det gerne eventuelt med en aftale om løbende bistand. Ligesom jeg ikke har problem i delvis betaling som følger udviklingen i forretningen.

Ideel køber

Med mod og vilje skal man bygge en stærk virksomhed og har du det er din baggrund mindre relevant.
Har du et vejhjælpsfirma eller autoværksted og mener dette er et supplement, kan det være et godt match.
Du kan også være typen der har lyst til fod under eget bord, og har prøvet lidt, men ikke helt fundet det ideelle. Og har en passion for bilbranchen eller for online marketing kan dette være noget for dig.

Opstartshjælp

Jeg hjælper dig gerne igang som en del af handlen. Herefter kan/vil jeg gerne hjælpe dig med at udvikle konceptet, mod betaling.
Lige nu er fokus på at få vejhjælpen igang, men der er et kæmpe potentiale i at bruge portalen til mersalg ind i mange andre brancher.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1285

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31588

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-07-2019
Udbudspris 65.000 DKK