Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Qfdcenter.dk - Professionel sparringpartner til primært fødevareproducenter med CX system.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
SQL-database system med app, gaveshop (med betaling) sælges

Qfdcenter er professionel sparringpartner til primært fødevareproducenter. Vi bidrager til en succesfuld produktudvikling med hovedvægt lagt i nøje udvalgte, professionelle markedsanalyser af forbrugerens behov, krav og ønsker.

Spændende virksomhed der arbejder med CX, CRM og VOC-løsninger. Alt software, styresystem, gaveshop (med betaling), app m.m. der anvendes i virksomheden, er udviklet af egne programmører. Et unikt system, der derfor ikke findes tilsvarende på markedet.

Da det er et egen produceret og udviklet system, er det derfor ikke sat op med nogen for abonnementer e.l. Virksomheden/systemet er meget potentielt for analysevirksomheder, eller større virksomheder, der ønsker indsigt i deres kunders ønsker, krav og behov til netop deres produkter.

Der ligger et kæmpe potentiale i virksomheden, der endnu ikke er udnyttet.

Økonomiske nøgletal

Ny-startet virksomhed der først lige er færdig med udvikling af setup (system, database, app, gaveshop etc.). Virksomheden mangler kapital og eller en partner, der kan se potentialet i konceptet.
Afkastningsgrad: -71,9%
Dækningsgrad: -89.000 DKK

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

SQL-database samt tilhørende gaveshop (med betaling), app m.m. er udviklet og testet over en lang periode. Et unikt systemet der er fuld funktionsdygtig.
Databasen/testpanelet indeholder i dag ca. 300 respondenter.

System, database, app etc. er udarbejdet primært til fødevareindustrien, men kan anvendes til rigtig mange andre formål, ved blot små ændringer.

System og app indgår i et koncept som analyseredskab, hvor kunden får direkte input fra end user således, at udviklingsprocessen og/eller produktstilretningstiden forkortes og kunden opnår, en højere succes på markedet.

Systemet bidrager ligeledes til betydelig mindre spild af ressourcer, da fejl-lancering og fejlproduktion bedre undgås. For den rette virksomhed/person, vil dette system, kunne bidrage til en betydelig højere indtjening på virksomhedens eksisterende- og nye produkter.

Markedsføringskanaler

Markedsføres via webside, sociale medier, nyhedsbreve, direct mail etc.

Omkostninger

Omkostninger i alt pr. år 60.000 DKK

Aktiver

Aktiver i alt 161.000 DKK

Virksomhedens historie

I løbet af mit arbejdsliv indenfor arbejdet med fødevarer bl.a. som produktudvikler og produktionsleder, har det undret mig, at virksomhederne specielt i detail-branchen, ikke lytter til deres kunders (forbrugernes) ønsker, krav og behov og indrager disse oplysninger, direkte i udviklingen af nye produkter.

Resultat for virksomheden: højere indtjening, lavere udviklings-omkostninger, mindre spild af ressourcer m.m.

Derfor satte jeg mig for i 2015, at lave/udvikle et system, der kan anvendes til dette formål (CX, CRM og VOC). Systemet er nu efter mange, mange timers arbejde (herunder også mange, mange interessetimer.....) udviklet, testet og funktionsdygtig, men jeg mangler nu kapital til, at kunne fortsætte det videre arbejde, med opsøgende salg. Hvis det derfor ikke lykkedes mig, at finde den fornødne kapital og eller partner - ja så må jeg tiltrods for yderst positive tilkendegivelser fra markedet, desværre sælge HELE systemet.

Markedet

Markedet for CX, CRM og VOC er kraftigt stigende. De seneste år har forbrugernes krav (herunder smag) til bl.a. fødevarer ligeledes været stigende.
Derfor har flere virksomheder og detail-branche kæder nu set vigtigheden i, at få input direkte fra slutbrugeren omkring deres produkter.
Selve system og opsætning af virksomhedens koncept, er unik og der findes kun ganske få "spillere" på markedet. Omsætnings potentiale år 1 dkk. 1.5 til 2 mill.

Svagheder/udfordringer

Har desværre ikke formået at sælge virksomhedens produkt/koncept på en forståelig måde.
For den rette salgs-person vil det være et oplagt virksomheds-emne.

Stærke sider

Unikt, fuldt udviklet system der kan anvendes til mange forskellige formål. Meget lave omkostninger. Der findes i dag ingen lignende system til f.eks. fødevareindustrien.
Markedet for CX, CRM og VOC er stigende og forbrugerne ligger større og større vægt på produkter, der opfylder netop deres ønsker, krav og behov.
Kæmpe potentiale på markedet!!

Ideel køber

Virksomheden med SQL-database, gaveshop, app etc. vil være ideelt for en virksomhed, der arbejder med forbrugeranalyser, eller større virksomhed der ønsker en bedre indtjening og lavere udviklingsomkostninger i forbindelse med udvikling og optimering af virksomhedens produkter.
Ville ligeledes være perfekt til enkelt person, da driftsudgifterne er lave og markedet stigende. Personen skal være god til salg samt interesse for IT.

Opstartshjælp

Hvis det er muligt at finde en partner, eller virksomhed med interesse i at skyde kapital i virksomheden, er jeg meget interesseret i at blive og være en del af virksomheden. Ved køb af virksomheden, står jeg naturligvis til rådighed ved oplæring etc. - omfang og tid afhænger af enighed omkring købspris.

Ved partnerløsning kan der købes 50% ved 180.000 kr.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1154

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
31231

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-04-2019
Udbudspris 180.000 DKK