Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Online erotik webshop med masser af potentiale - omsætning på ca. 1.000.000 kr. pr. år

Stenhuggervej, Odense M
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Varelager på 2.000.000 kr. inkluderet

Online sexshop i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vi har forsøgt os i 5 år, uden at "knække koden". Der er ofret millioner på sites til SEO, content, link building etc. etc. LIge nu ligger den mere eller mindre stille, da vi ikke gør noget ved den. Den sælger nok for 50.000 pr. måned men kan uden problemer 3 eller 4 dobles. En onlineshop, der har behov for fokus og som kan købes for en slik, da vi har fået andet arbejde og blot ønsker at sælge.

Dækningsbidraget er ca. 40% vel og mærke selv om vi ligger 20 - 30% under de store spillere på markedet. Kan drives af 2 - 5 personer, med kendskab til IT. Vi vil anbefale, at få lavet ny hjemmeside og backend men den eksisterende kan også overtages. Alt SEO medfølger til siden + ca. 6000 emails, 4000 FB likes etc. etc.

Regnskab

Afkastningsgrad
-4%
Soliditetsgrad
-41%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Vi har aldrig formået at lave overskud, da vi har været 3 ansatte uden tilstrækkelig eCommerce erfaring. Hvis man blot overtager siden, som den er og løbende sender nyhedsbreve ud, opdaterer FB etc. vil siden uden problemer kunne aflønne en fuldtidsmedarbejder. Men vi håber, at finde en køber, som vi udvikle siderne og gøre en stor forretning ud af Belugi.

Dækningsgraden er ca. 40%

Produktet

Sexlegetøj og frækt lingeri med en gennemsnitlig dækningsgrad på 40%. Alt er købt direkte hos producenter og kan ikke købes billigere. Det giver vi garanti for i form af tilbagebetaling, hvis I finder tilsvarende vare billigere hos samme eller anden leverandør. Man kan uden problemer ligge 20 - 30% under Sinful og stadigvæk have en fornuftig dækningsgrad.

Markedsføringskanaler

www.belugi.dk
www.belugi.no
www.belugi.se
www.belugi.fi

Omkostninger

Fastansatte, lager, IT-platform

Aktiver

Lager med 2 kontorlokaler + køkken til kr. 9000 pr. måned i Odense M. Alt er sat på realer til at plukke fra og lageropgørelsen er 100% korrekt. Dette gives der også garanti for i form af optælling af lageret sammen inden overtagelse. Evt. mindre differencer afstemmes.

Varelager på 2.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Startet i 2016, da min daværende kone, som er sexolog og jeg gerne ville arbejde sammen. Det var oplagt at sælge sexlegetøj. Efter skilsmisse er det ikke længere min drøm og den sælges derfor ekstremt billigt.

Markedet

En stor spiller - www.sinful.dk

Svagheder/udfordringer

Regnskab - er en klovn til det og har allieret mig med de forkerte folk. Derfor sælger vi varelageret og alt andet over i et nyt selskab og lukker eksisterende selskab.

Stærke sider

Varelager - har alt til alle.

Strategi

At have noget for enhver.

Ideel køber

En køber med evner og lyst til at udvikle Belugi. Det ville være fantastisk.

Opstartshjælp

20 timer - til introduktion til IT. Mere er ikke nødvendigt, da backend er simpel men effektiv. Dog giver den ikke muligheder for mange af de nye marketingtiltag og derfor bør man overveje at skifte til andet system. Tage al content med - der content for mindst kr. 1.000.000 hvis man skal have det skrevet.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2037

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34268

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-10-2021
Udbudspris 1.075.000 DKK