Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Viral Gaming Keyboard Brand m. 10.000.000+ views og 16.000 følgere

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Mecharite Keyboards er gået viralt med et flere unikke gamingprodukter på Instagram og Reddit.

Virksomheden er på 3-4 måneder vokset fra næsten ingen til 16.000 følgere på Instagram og er geåt viralt på reddit 10+ gange. Derudover har virksomheden knap 2000 nyhedsbrevs subscribers.

Det unikke RGB tastatur og nytænkende numpad er gået viralt på Instagram med 10.000.000+ visninger og er blevet repostet af mange store konti.

En af verdens bedste leverandører af luksus keyboards følger med (kvalitetstestet, og det er ekstremt godt.) Ingen teknisk viden behøves, alle leverandøraftaler er på plads udvalgt nøje fra tests fra over 50 kinesiske leverandører. De leverer bl.a. keyboards til Matrix Keyboards som er meget anmelderrost og vokser ekstremt hurtigt, netop på grund af produkter i høj kvalitet.

Slutteligt er der lavet en professionel køreklar webshop til virksomheden og der foreligger shippingaftaler inkl. lagerhotel klar, så man blot skal købe produkter og sende dem til lageret, så tager de sig af alt fragt til kunder.

Jeg sælger fordi jeg efter 6 år som iværksætter indenfor gaming og hardware, er blevet tilbudt mit drømmejob og derfor må prioritere dette i stedet.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er pre-revenue. Alt forarbejdet er gjort og knap 2000 mennesker har meldt sig til for købe produktet når det lanceres.

Produktet

Mecharite Keyboards sælger mekaniske tastaturer til gamere i allerhøjeste kvalitet til en høj premium pris. Et keyboard koster 1999 kr. og et numpad koster 699 kr.

Virksomhedens produkter er næste generations RGB keyboards som har enorm viral potentiale (bevist) og numpads dviklet specifikt til forskellige spil såsom CSGO og LoL.

Der forefindes samples af både CS:GO numpad og RGB tastatur m. leverandøraftaler, hvor produktion bare skal sættes i gang.

Markedsføringskanaler

Mecharite Keyboards har primært markedsført sig gennem viral marketing da produkterne sælger sig selv. Uden viden om marketing kan man poste billeder og videoer af produkterne på reddit og instagram og de går viralt igen og igen.

Omkostninger

Ingen faste omkostninger udover domæne og webhotel.

Shopsystem

Varelager på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Luksus keyboards er i sin fremmarch. På reddit ses forums med 500.000+ og 2.500.000+ medlemmer og de vokser i voldsom hast.

På instagram ses accounts vokse og gå viralt indenfor luksus keyboards.

Videoer på youtube med millioner af visninger, der viser at de største influencers er stoppet med at købe almindelige steelseries og razer, og nu køber luksus keyboards i stedet til premium pris.

Jeg har arbejdet i industrien i 7 år og mekaniske keyboards i høj kvalitet ser jeg som den næste trend og i særdeleshed med unik RGB.

Opstartshjælp

Jeg hjælper med al opstart. Sætter dig ind i webshoppen, giver dig et kursus i viral marketing på instagram og reddit og forklarer dig om produkterne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1598

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33025

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-10-2020
Udbudspris 50.000 DKK