Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 20.000 DKK

Winnershape.dk - WooCommerce webshop af træningstøj

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Webshop af brand af tøjmærke inden for træning/fitness sælges da den primær er inaktiv grundet andre projekter og jobs, der desværre har kostet tiden i langtid. Kontakt til udenlandsk leverandør vil være med, med dansk mellemmand baseret i Danmark til udenlandsk produktion.

Ikke så meget salg i webshoppen, da der ikke har været drift samt markedsføring af produkter og brand. Domæne til WooCommerse webshop er ligeledes inkluderet samt betalingssystem og leverandør til dette også. En Facebookside og Instagramside man kan arbejde videre på kan man også få med og arbejde videre på.

Brandet og selve tøjet/kvaliteten har fået stor ros fra kunder og fra folk på sociale medier, som synes, det er et fedt upcoming brand, hvor selve tanket med navnet Winnershape, hvor man er sin egen vinder om de mål man nu engang har, for at komme i sin bedste version af sig selv, har fået stor ros.

Økonomiske nøgletal

Oplysninger via nøgletal kan gives ved interesse.
Dog har der været underskud efter start af webshop tilbage midt 2018 grundet indskudt kapital samt yderligere indskudt til flere designs.

Produktet

Produkterne indeholder trænings og hverdags t-shirt, caps, shorts, træningsbukser og det mere træning/fitness relateret tanktops og stringers.
Winnershapes produkter er med tanke om, at bære et Winnershape produkt under sin træning vil man gøre alt og lidt ekstra for at komme tættere på sit mål inden for den form man søger i sin livsstil.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Årligt domæne og webhotel
Betalingssystem via webshop (årlig betaling)

Aktiver

Ingen faste omkostninger, da det er drevet fra privat hjem.

Varelager på 55.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg har altid interesseret mig for fitness, træning og sundhed generelt, og jeg har altid taget det man kalder pre-workout før træning for virkelig at få motivationen og energien i top før en træning.
Men hvorfor ikke skabe et brand, hvor navnet havde noget med det at gøre tænkte jeg? Dertil kom navnet Winnershape "Vinderform". Tanken er når man har logoet på brystet eller navnet på under sin træning, vil man gøre alt for at opnå de mål man sat sig. Lige meget om det er vægttab, muskelmasse, bedre kondition, styrke osv. så når man har Winnershape tøj på, er man ekstra motiveret lige meget, hvor træt osv. man er på selve dagen. Det skal minde en om hvorfor man har sat de mål man havde, som man på vejen kan miste motivation for.

Logoet symboliserer 2 hænder i vejret, hvor man står som sejrsherre / eller kvinde hvis man får produktudviklet til kvinder.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
875

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
32577

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-05-2020
Udbudspris 20.000 DKK