Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 96.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Boosted Gaming - Webshop og butik med salg af gamer computere og tilbehør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Webshop med salg af nye og brugte gamer computere med fokus på begynder computere. Fokus på computere til attraktive priser.

Som 2 personer, som også har haft andre projekter kørende samt studie ved siden af, har vi formået med denne virksomhed at skabe en omsætning på over 1,8 millioner de sidste 4 år.
Der har stadig været fint salg under COVID-19, hvilket har været en stigning ift. første kvartal 2020.

Stor mulighed for vækst i et marked inden for computerverdenen samt eSport, hvilket fortsat er et voksende og lukrativt marked.

Vi har ikke haft fokus på betalt markedsføring, da vi har haft nok at lave, med de kunder, der kom organisk. Hvis man lagde fokus på betalt markedsføring, så vil der virkelig være meget potentiale at hente her.

Der er ingen tvivl om, at hvis man bruger tid på denne virksomhed, så kan den virkelig vokse og skabe høj profit.

Vi kører virksomheden videre indtil overtagelsen, så der ikke kommer noget downtime. Hertil sørger vi for en glidende overgang i overtagelsen, hvor vi deler vores erfaringer og know-how i en oplæringsproces.
Det er muligt enten at overtage webshoppenshoppen alene med varelager eller at overtage hele virksomheden (driftselskabet SEPA Tech ApS).

Der medfølger en næsten færdig WooCommerce webshop magen til den i Opencart, hvis man ønsker at rykke den over i et andet CMS-system.

Trustpilot:
"Fremragende" vi har 4,5 stjerner og 31 anmeldelser - det er vi lidt stolte af.

Regnskab

Afkastningsgrad
-6%
Soliditetsgrad
61%
Likviditetsgrad
250%

Økonomiske nøgletal

Vi har vedlagt regnskabet for virksomheden.
De sidste tre år har vi udbetalt 166.000 i løn, der er dog ikke udbetalt løn i 2020.

Produktet

Færdigbyggede stationære gaming computere samt skræddersyede gamer computere. Herudover sælges der skærme, tastatur, mus, headsets, musemåtter og gamerstole.

Foruden fysiske produkter tilbydes der reparationer samt opgradering af stationære computere. Vi har også repareret bærbare, men det er ikke noget, som vi har markedsført os med at gøre.
Vi har gode relationer med flere danske leverandører, som kan levere computerdele.
Der er endda også mulighed for indkøb af færdige computere, hvis man ikke selv ønsker at bygge dem selv, og vil køre virksomheden med dropshipping i stedet for.

Det er desuden muligt at udvide med salg af bl.a. bærbare gamer computere eller reparationer af Mac og iPhones, hvis man ønsker dette.

Markedsføringskanaler

I vores virksomhed har der ikke været særligt meget betalt markedsføring.
Vi har i nogle måneder kørt med Google og Facebook annoncer samt DBA erhvervsannoncer.
Disse annoncer stoppede vi med i 2019, og har derfor ikke kørt betalt annoncering i hele 2020.

Vi har i stedet haft fokus på at vokse gennem organisk SEO og gennem word-of-mouth fra vores kunder.
Det er meget normalt, at vores kunder henviser til andre kunder helt af sig selv.

Fra januar til slutningen af maj 2020 har vi haft 8500 organiske besøg på hjemmesiden, hvilket vil sige lidt over 1700 besøgende om måneden. Disse tal er fortsat stigende. Vi betalte ca. 1,5 kr. pr. klik gennem Google annoncering, hvilket så svarer til organisk trafik og besøgende for 30.600 kr. om året. Endda over, da organisk SEO har højere værdi en betalt markedsføring.

Omkostninger

Husleje:
Vi har et lokale på 40 m2 på adressen Toftebakken 15, 3460 Birkerød til 1846 kr. ex. moms om måneden.
Vi har haft fokus på salg over nettet gennem vores webshop, hvor lokalet er placeret i en kælder.

Hvis den nye ejer ønsker mere salg af reparationer samt salg af udstyr, anbefaler vi, at man flytter butikken til en gågade.

Forsikringer:
Ca. 600 kr. inkl. moms om måneden for arbejdsskade, ansvar, erhvervsløsøre og drifttab.

Løn:
Eftersom vi som stiftere selv har udført alt arbejde, har vi kun udbetalt løn til os selv efter behov.
Der er blevet udbetalt ca. 56.000 kr. i løn i 2019.

Aktiver

Virksomheden sælges med varelager, som løbende ændrer sig, alt efter hvad vi køber og sælger, da vi fortsat driver virksomheden. I slutningen af september 2020 havde varelageret en værdi af ca. 91.000 kr. Dette er fordelt på færdige computere, mus, tastatur, headsets, stole osv. samt løsdele til at samle og reparere computere med.

Varelager på 66.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Boosted Gaming startede fra bunden i 2016, hvor vi købte brugte computere, satte dem i stand, opgraderede dem og solgte dem videre. Vi er efterfølgende begyndt at sælge nye computere også, dog stadig i den billige ende mellem 4-7000 kr. Vi har altid haft fokus på billige begynder gamer computere. Eftersom vi startede fra bunden, betyder det, at vi har kørt virksomheden helt uden noget startkapital og uden eksterne investorer.

I 2018 havde vi en årlig omsætning på over 850.000 kr. Som et team på 2, har vi formået at stable en sund virksomhed op på deltid, hvor vi foruden denne virksomhed havde uddannelse samt andet arbejde eller virksomhed ved siden af.

Hvorfor sælger vi?
Vi har begge fået for meget at se til. Den ene af os har fået fuldtidsjob og den anden har to andre virksomheder at se til, som er vokset meget i år, og derfor kræver mere tid. Vi har haft fokus på at give kunderne god service, men dette har også betydet mange telefonopkald, SMS'er, e-mails og Facebook beskeder. Vi har lavet en del guides på hjemmesiden samt udprint som kunden får med, for at minimere supporten. De fleste af vores kunder har købt deres første PC hos os, og har derfor en del spørgsmål, om hvordan sådan en virker.

Ideel køber

Det ville være en stor fordel, hvis køber har forstand på computere selv. Heriblandt hvilke dele de indeholder, fejlfinding og reparation af computere, samt hvilke dele der er vigtige, for at en PC kan spille et bestemt spil.

Hvis man ikke har dette know-how, er det dog stadig muligt at starte fra bunden. Vi har selv gennem årene lært det meste gennem Youtube videoer og guides fra nettet. Vi mener, at man vil kunne lære 90% af det nødvendige inden for 1 måned. Det mest udfordrende at lære, har været at vide præcis hvad kunden vil have/har brug for ud fra relativt begrænset informationer, hvilket kræver lidt tid at lære.

Opstartshjælp

Vi vil gerne hjælpe med at komme igang med virksomheden, hvis lokalet til virksomheden også overtages vil den ene ejer have sin anden virksomhed i lokalet ved siden af, og derfor stå til rådighed der. Ellers er vi til at fange på Facebook, mail og telefon. Da vi også har travlt med andre ting opfordrer vi først og fremmest at man Googler sig til svar i den periode på 1 måned, hvor man er kørt i stilling til at drive virksomheden selv.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5441

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32568

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-05-2020
Udbudspris 96.000 DKK