Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Ginlab.dk - Lækker gin webshop med salg af lav-selv gin kit til alle årstider

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Fuld af mange muligheder

GinLab er en lille og relativ ny forretning med en målsætning om at udbrede den sunde bølge af hjemmelavede varer til også at omfatte barskabet. Vi oplever, at det er de færreste der er klar over, at man faktisk sagtens selv kan fremstille velsmagende spiritus uden at skulle gennemgå en dyr (og ulovlig!) destillationsproces. Vi har skabt et lav-selv gin kit med det formål at introducere flere danskere til hjemmelavning af gin, og vi håber det vil få flere til at kaste sig ud i projektet.

Vi mærker en stor interesse for gøre det selv-gin og vores hjemmeside får her til august en kraftigt opdatering. For den rette køber er der uendelig muligheder for at komme ind i vinbutikker og videreudvikle gin sortimentet. Der følger varelager med og der er lavet en strategi for de næste år. Grunden til salget er andre forretninger.

Økonomiske nøgletal

Der er solgt i 2019 for
Gross volume 12.370.00kr +81.4%

Samlet giver jeg ca for vores basis vare 50,- for indkøb og sælger den for 299,- så fortjeneste er rigtigt god.

Produktet

Vores mål er at udvide danskernes kendskab til gin, samt at vise, hvordan hjemmelavet kan være godt - også når det gælder barskabet. Med vores lav-selv gin kit eller krydderi-refills kan du nemt lave din egen gin hjemme i køkkenet. Den får sin helt egen, spændende smag, der gør den idéel til en 'on the rocks', og kan samtidig bruges til at lave en interessant, kompleks gin og tonic. Køb det til dig selv eller som gave til én du holder af!

Vi mener, at den hjemmelavede infusionsgin har meget mere at byde på end den almindelige flaske fra supermarkedet, og den fungerer ligeledes som et friskt pust til barskabet og måden du laver drinks på. Byd gæsterne på noget mere spændende, giv en original gave som han eller hun bestemt ikke har i forvejen, eller nyd blot selv smagen af din helt egen gin.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er omkostninger til pakkelabels, køb af vare, samt stipe, hvilken er den billigeste løsning der pt er på markedet. Der er ikke sat ind på de sociale medier endnu. Der bliver sat ind med en fuldtidsansat fra august/sep. i en mdr, dette er en udgift jeg afholder og som kommer dig tilgode, og du kan hermed selv være med til at lave dit helt eget sæt op.

Aktiver

Der er en lagerbeholdning som følger med i prisen til en værdi af ca kr. 25.000

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Elsker du gin, og kan du finde ud af at annoncere på nette, eller har lyst til at lære det, så har du masser af muligheder for at få skabt en unik niche som ikke er set ligende i Danmark før. Jeg har haft virksomheden siden sidst november 2018, og har set og mærket en kæmpe nysgerrighed for produktet, og ser derfor masser af mulighed for at få skabt noget helt specielt, for den rette køber.

Opstartshjælp

Der vil blive stillet en fuldtidsmedarbejder til rådighed i 1 mdr til at hjælpe dig igang. Dette er noget der ligger klar til den rette og som jeg står 100% for, så derfor heller ingen udgifter til dig som køber for denne.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1864

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31605

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-07-2019
Udbudspris 100.000 DKK