Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 35.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Bamion.dk - Nyopstartet dropshipping webshop med +15.000 varer og lidt omsætning (Inkl. samme .com, .se og .no domæner)

Hareskovvej, Brønshøj
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Med unikt og generisk navn og design, som også giver mulighed for udelukkende eller delvist at sælge egne varer

Dette er for dig der enten ønsker en ny, delvist automatiseret og køreklar webshop - til en lav pris, hvor indkøb, lager og distribution er outsourcet, og driftomkostningerne derfor er lave (Inkl. +15.000 eksisterende lagervarer, hos en Europæisk dropshipping leverandør).

Eller en ny, unik nem og køreklar shop, hvor der udelukkende eller delvist kan sælges egne varer, men hvor der også stadig er rig mulighed for at re-brande shoppen uden de store tiltag, hvis dette er ønsket, grundet den stadig er nyopstartet, og har et unikt og generisk navn.

Projektet sælges grundet fokus på andet projekt, i en helt anden branche.

OBS! Salget indebærer kun webshop, domæner og alt andet hertil som er beskrevet i annoncen - virksomhed/CVR-nummer medfølger altså ikke.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Samlet omsætning: 5.172,05 kr.

Primært generet af ca. 2409,75 kr. brugt på Google Shopping, hvilket har givet ca. 1335 besøgende og 17 ordrer (Med en fortjeneste mellem 0-155 kr. pr. ordre)

Der er dog tale om en simpel kampagne uden nogen som helst form for optimering (Bortset fra opsætningen af ca. 10 negative søgeord), men på trods af det, har konverteringsraterne varieret mellem 5-100% for de produktannoncer der har haft salg, så der kan f.eks. være potentiale i at gå dybere med optimeringen her, i sær nu hvor produktsortimentet er så stort.

Produktet

På trods af det store produktsortiment, er der blevet lagt meget arbejde i at sortere og synliggøre de mest attraktive produkter og kategorier.

Der er også blevet lagt meget vægt på at etablere et højt niveau og synlighed af kundeservice, med det formål at skabe tryghed hos køber.

Hvad angår Shopify apps, integrationer og moduler, er der blevet testet en del, så det kun er markedets absolut bedste der er i brug (Shoppen kan også integreres med alle de største danske regnskabsprogrammer såsom Dinero, Billys Billing osv.)

Prissætningen for varerne er delvist sat efter leverandørens anbefalede salgspris, hvilket betyder at dækningsgraden for produkterne varierer mellem alt fra 45,72 - 5203,37 % / 46 - 1233,28 kr. (Ex. moms, rabatter, fragt og transaktionsgebyr hos kortindløser og Shopify)

Der er kortindløsningaftale med Bambora (Bambora Online inkl. MobilePay).

Der tilbydes levering med GLS og DHL.

Markedsføringskanaler

Med det kæmpe produktsortiment, er der også gode muligheder for bred eller segmenteret markedsføring på de forskellige kanaler (Især SEO og AdWords, men også FB osv.), eller monitorering af eksisterende kanaler (E-mail lister, FB-grupper osv.).

Da der er potentiale for en stor mængde trafik, er interne lead-genererings tiltag også en oplagt mulighed (Indsamling af e-mails, FB-messenger, browser notifikationer osv.)

AdWords og Facebook/Instagram retargeting er allerede sat op og klar til brug.

Omkostninger

Samet driftsomkostninger: ca. 1773,94 kr. om måneden.

Månedlige udgifter:
- Shopify Basic inkl. apps: 1363,33 kr. (Dette skyldes primært den store mængde af varer, og kan altså nedsættes til 507,13 kr. hvis man f.eks. har max. 1000 unikke varer)
- Kortindløser/Bambora Online inkl. MobilePay: 199 kr. (Forudbetalt t.o.m. juli 2019)
- Leverandøraftale/Dropshipping fee: 365,61 kr.
- Resterende er der kun 4 x domæner og e-mail hosting: Ca. 45 kr. (Forudbetalt t.o.m. september 2020)

Shopsystem

Aktiver

Ekstra: Medfølgende er .com, .se og .no domæne med samme navn, så basen for ekspandering til andre lande under samme brand er allerede lagt.

Svagheder/udfordringer

- Længere leveringstid (2-5 hverdage)
- Højere fragtpriser (Typisk mellem 58-68 kr. for ordrer på under 2 kg.)

Stærke sider

+ Kæmpe produktsortiment (+35.000 hos den nuværende leverandør - Bl.a. også licensprodukter fra Disney, Marvel osv.)
+ Leverandøren får jævnligt nye spændende og trendy produkter til der kan benyttes
+ Er bredt udvalg af kategorier, gør det muligt at matche de fleste målgrupper
+ Delvist automatiseret
+ Intet behov for eget lager
+ Lave driftomkostninger
+ Rig mulighed for udelukkende eller delvist at benytte egne varer

Vision

Hvis de rette kompetencer og budget kan stilles til rådighed, er det et dynamisk projekt med mange muligheder og stort potentiale - i sær nu hvor e-handel overordnet set er i vækst.

Opstartshjælp

Selvom shoppen og de forskellige processer er relativt enkle og ligetil, tilbydes der et gratis indledende møde, hvori køber bliver sat ind i alle ting der vedrører driften af shoppen, værktøjer hertil og synkronisering af produkter med dropshipping leverandøren (Hvis ønsket). Hvis det efterfølgende bliver nødvendigt med ekstra hjælp, skal vi selvfølgelig nok også klare det uden beregninger (Selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser).

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1371

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31093

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-03-2019
Udbudspris 35.000 DKK