Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 600.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webbureau med omsætning i 2022 på 750.000 - Gode SEO-placeringer - ApS selskab

P. Mønsteds Allé, Højbjerg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Fornuftig eksisterende kundebase og gode vækstbetingelser

Lund Hjemmesider ApS er et jysk webbureau med mange muligheder for vækst. Lund Hjemmesider blev stiftet i 2016 og har haft jævn vækst lige siden på både omsætning og bundlinje. Forretningen har altid været drevet fornuftigt uden nogen gæld, og har i løbet af særligt de seneste år arbejdet målrettet med markedsføringssetuppet, så det er skalerbart til kommende ejer.

* Konverteringsraten er over 8% på betalt annoncering og 4% på organisk.
* Over 20.000 i SEO-værdi månedligt med ca. 150 besøg og 20 henvendelser.
* En henvendelse koster 430 kr. på betaling annoncering
* 50 kunder på hostingaftaler der betaler et år forud
* Der bruges 3000 kr. månedligt på markedsføring pt.

Udvalgte søgeordsplaceringer:
Professionel hjemmeside - 1. plads
professionel hjemmeside wordpress - 1. plads
Professionel webshop - 1. plads
Webshop udvikling - 3. plads

Regnskab

Afkastningsgrad
29%
Soliditetsgrad
78%
Likviditetsgrad
413%

Økonomiske nøgletal

Omsætning pr 15 nov 2022: 710.000 kr.
Omsætning 2021: 700.000 kr.
Overskud 2021: 130.000 kr.
Afkastningsgrad 2021: 39.9%
Overskudsgrad 2021: 18.6%
Gennemsnitlig årlig vækst i omsætning siden 2017: 23%
Månedlige udgifter til markedsføring: 3.000 kr.
Seo-værdi på 18.000 kr. månedligt.
Mange kunder på hostingløsninger

Overskud før skat: 130.000 DKK

Produktet

Vi hjælper små – og mellemstore virksomheder til online succes gennem professionelle hjemmeside – og webshopløsninger, der skaber henvendelser og omsætning. Vi har fokus på en komplet kunderejse, hvor vores kunder bliver taget i hånden fra start til slut, så vi sikrer en rød tråd mellem hjemmeside og markedsføring.

* Hjemmeside - og webshopudvikling i Wordpress
* Annoncering på Google Ads, Facebook, Instagram
* Email-marketing
* Søgemaskineoptimering (SEO)
* Branding, identitet og grafisk arbejde
* Hosting af hjemmesider og mails

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Markedsføring: 3.000 kr. / årligt
Forsikring: 2000 kr. / årligt
Regnskab: 4000 kr. / månedligt
CRM-system: 2000 kr. / årligt
Hosting: 2500 kr. / årligt

Virksomhedens historie

Lund Hjemmesider ApS blev stiftet da jeg gik i 1.g på gymnasiet. Det viste sig hurtigt at der var efterspørgsel efter de services og ydelser jeg tilbød, og jeg udvidede i de kommende år både på ydelsespaletten og ansatte. Jeg har altid drevet Lund Hjemmesider ApS ved siden af studie, hvilket har gjort, at jeg aldrig har haft mulighed for at udnytte forretningens fulde potentiale, fordi jeg har været begrænset af tid og fokus. Virksomheden har i alle år udvist sunde tal og en god udvikling. Særligt de seneste år har jeg lagt fokus på at udvikle en markedsføringsstrategi, der er skalerbar og med gode betalte klikpriser, så kommende ejer hurtigt ville kunne skalere forretningen op i millionstørrelsen og forhåbentlig tilføre virksomheden de kræfter, som den fortjener.

Markedet

Der er ingen tvivl om at markedet for hjemmeside - og webshopudvikling og markedsføring er i fortsat vækst og at der er et stadig større fokus på at ens virksomheds online tilstedeværelse er i orden. Med andre ord er det et must for enhver ambitiøs virksomhed at have et professionelt setup der hjælper dem til at lette administration men vigtigst af alt at få nye henvendelser, kunder og deraf øget salg. Der er et hav af udbydere af netop disse løsninger i meget svingende kvalitet, men fordi markedet er så stort er der plads til mange spillere. Lund Hjemmesiders succes har været en transparent tilgang til det online univers hvor køber er sikker på at få hvad der bliver betalt for uden at blive bundet til meningsløse dyre månedlige abonnementer. Vi har positioneret os et fornuftigt sted mellem større webbureauer og freelancere og kan således servicere kunder der er ambitiøse i deres budgettering men som ikke ønsker at lægge sig ud med et større tungt webbureau der hurtigt brænder sig igennem deres midler.

Svagheder/udfordringer

Virksomhedens største svaghed pt. er manglende abonnementstænkning som udfordrer vækst og fastholdelse af kunder. Mange af vores kunder kommer jævnligt tilbage og køber flere ydelser og timer hos os, men der er store muligheder i at tænke dette på et mere automatiseret plan hvor kunder lægges over på meningsfulde abonnementer der skaber værdi og tryghed for deres forretning og samtidig hjælper Lund Hjemmesider med at udvide og fastholde den eksisterende kundebase samtidig med at der erhverves nye kunder.

Stærke sider

Lund Hjemmesider er en rigtig stærk leadgenereringsmaskine. Der er virkelig arbejdet til bunds med betalt annoncering på Google Ads, så der nu er fundet præcis den opsætning som giver lave klikpriser og høj konverteringsrate. Med et årligt markedsføringsbudget på bare 36.000 kr. er der 700.000 i omsætning og der er gode muligheder i at opjustere budgettet så snart virksomheden besidder kapaciteten til at følge med efterspørgslen. Der er en SEO-værdi på 18.000 kr. månedligt som giver mange gratis henvendelser og yderligere gode muligheder for at øge den organiske eksponering.

Opstartshjælp

I forbindelse med overtagelse kan jeg assistere med følgende:

- Jeg kan forblive tilknyttet virksomheden i 6 måneder og sikre en ordentlig overtagelse af den eksisterende kundebase og hjælpe til med eventuelle spørgsmål.
- Jeg kan forblive tilnyttet virksomheden og servicere eksisterende og kommende kunder.
- Jeg står til rådighed på både telefon og mail.
- Oplæring er inkluderet i købesummen i det omfang det er rimeligt.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
300.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
16 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2601

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35649

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-11-2022
Udbudspris 600.000 DKK