Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Optimering af din virksomhed! Genetix Computing til salg

Damvej, Holbæk
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Genetix giver ledelsen flere alternativer til optimering og prioritering

Genetix indgår i SamfundsTanken (www.samfundstanken.dk). Genetix har udviklet egne, proprietære beslutningsværktøjer (HOP), der anvender IBM Watson til at indsamle og kvalificere data. HOP finder flaskehalse og ‘loops’ i datastrømmen, og kan finde mønstre i ekstremt komplekse strukturer.
Genetix giver på denne måde ledelsen flere alternativer til optimering og prioritering – samt metoder til at undgå spil af tid og ressourcer. Genetix er potentielt rigtig meget værd, men vi har desværre ikke ressourcer til at forsætte med at udvide kunderelationer.

Økonomiske nøgletal

Vores årsresultat sidste år var 851.992 kr. Det bedste årsresultat er i 2015, med 207.000 kr. før skat. Årsrapporterne (som er offentlig tilgængelig) til side, er tallene til de resultater vi har leveret til kunder. Se "metode" under vores webside: http://www.genetixcomputing.dk/

Overskud før skat: 802.156 DKK

Produktet

Genetix Computing's produkt er en service, hvor virksomheden undersøger hvorledes en kunde (større virksomhed) kan optimere sit selskab, således at denne kan spare og/eller tjene betydeligt.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er meget få driftomkostninger ved selskabet, så som udgangspunkt skal man bruge nogle ansatte til: salg, analyse og teknisk data behandling. En stor del af disse kan også udliciteres.

Aktiver

Virksomheden har ingen aktiver, andet end IP til HOP2 programmet.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1757

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31655

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-07-2019
Udbudspris 1.000.000 DKK