Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Online portal for eksotiske butikker (Med Android og IOS app)

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Du kan nu erhverv Danmarks eneste platform for eksotiske butikker og produkter

Vi har nu udviklet Danmarks første digitale markedsplads og samlepunkt for eksotiske butikker og produkter. App'en er tiltænkt at kunne samle alle butikker der formidler eksotiske produkter og de butikker der har dem. Det er digitalisering af et marked segment der endnu ikke er berørt og ejeren af denne platform vil til gavn for sig selv have digitaliseret og dermed det segment, men også være uundværlig i netop det segment.

Forretningen er tiltænkt at kunne operer på fire ben som er: annoncering, hjemmeleveringer, online handle, og egen produktformidling.

Økonomiske nøgletal

Esouk er endnu ikke lanceret men de største udviklingsudgifter er taget af vejen. Det der er behov for økonomisk er nok et budget til markedsføring og onboarding af butikkerne.

Produktet

Esouk formidler produkter og informationer til forbruger der ønsker informationer på det eksotiske marked, hvori virksomheden vil tjene på reklameplads, hjemmelevering samt anvendelsen af det unikke opbygget netværk til at formidle egne vare som "spot-vare" eller "Ja-tak tilbud" som kan give den største afkast.

Omkostninger

Der er minimale faste omkostninger forbundet med Esouk, hvilket kan koges ned til hosting og det årlig Apple fee, hvilket er estimeret til at være under 2.000,- om året.

Aktiver

Esouk har 2 primære aktiver som er kunde-app, butik-app samt hjemmesiden esouk.dk. Der kan dog godt aftales levering af en leverings-app som "Wolt Partner" mod en merpris.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1294

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33862

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-06-2021
Udbudspris 50.000 DKK