Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Secondhand platform til salg - Har idag ca. 500 brugere, som er oprettet i testfasen via SoMe markedsføring.

Landfogedvej, København NV
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Android og Apple app

MyCloset er en secondhand platform til salg af tøj mellem private brugere. Platformen er udviklet som en mobilapp til både Androide og Apple. Platformen er udviklet og testet og har idag ca. 500 brugere, som er oprettet i testfasen via SoMe markedsføring. Appen er udviklet af den danske virksomhed Digital Mind, som fortsat er klar til at videreudvikle appen, såfremt der er behov for det. Der er bl.a. en prototype klar til udvikling af appen, hvor der kan tilføjes et betalingssystem til sikker handel for brugerne gennem et samarbejde med den danske virksomhed Payproff

Regnskab

Afkastningsgrad
-1963%
Soliditetsgrad
-1411%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Der har ikke været nogen indtægter, da appen kun er blevet udviklet og testet. Der er derfor kun blevet benyttet mindre beløber til onlinemarkedsføring i forbindelse med test.

Produktet

MyCloset appen er en kommunikationsskabende platform, hvor private bruger kan mødes og indgå aftaler om salg af tøj. Der kan på nuværende tidspunkt opnås indtægter fra salg af "boostere" i appen, som fremmer visningen af en brugers produkter i 24 timer for hurtigere salg. Herudover kan der oprettes reklamer i appen, hvorved der kan etableres reklameaftaler med andre virksomheder. Ydermere har appen funktioner som oprettelse af brugerprofiler, chatsystem, filtreret produkt- og profilsøgning samt klassiske like og følge funktioner. Den tilhørende hjemmeside fungerer som informationsside om selve appen.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er minimale omkostninger ifm. med drift af appen. Der betales et årligt gebyr til apple på ca. 750 kr. for at have en app i AppStore. Herudover er der variable omkostninger til database som stiger i takt med oprettelse af brugere og produkter, da det kræver yderligere dataplads.

Aktiver

Der er ingen aktiver udover appen.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1908

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
34664

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-02-2022
Udbudspris 100.000 DKK