Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Populært app-koncept sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Få din egen swipe-app - apps.apple.com/gw/app/wout/id1467988598

Har du nogensinde drømt om, at få din egen app? Men ikke hvilken som helst app... En app med swipe-funktion. Altså en tinder-lignende app, som du kan forme og tilpasse som du vil? En app du selv kan bestemme genren for, men som besidder alle de samme fede og moderne funktioner som swipe-apps som Tinder, Simplyjob og Heaps gør?
Så er dette din heldige dag og du behøver ikke lede længere.

I øjeblikket hedder app'en wout og fungerer som en fitness app, hvor medlemmerne kan finde sin nye træningsmakker. Men vi har gjort det nemt, så du som ny ejer, har rig mulighed for, at ændre konceptet, navnet, logoet, indstillingerne og alt det du ønsker, lige indtil den passer til dit koncept - Uanset om du vil lave Danmarks nye dating app, en ny fest-app eller noget helt tredje, så er den klar til dine ideer.

Økonomiske nøgletal

App'en er relativ ung og er bygget under studietiden, hvorfor der ikke har været kapital til, at give den den kærlighed og investering, som den fortjener. Det skyldes den manglende omsætning.

Det betyder dog ikke, at der ikke er tænkt på monetization, da app'en blev bygget. Faktisk virker app'en i skrivende stund på den måde, at fitnesscentre skal betale for, at være medlem i app'en og på den måde give sine medlemmer muligheden for, at finde en træningsmakker i centeret. Derudover er der ads i reklamen. Så, der er rig mulighed for, at tjene penge - hurtigt - med app'en.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Selve produktet er en app, med mange af de funktioner, som de moderne og populære swipe-apps som Tinder og Simplyjob besidder, herunder swipe-funktion, icebreaker-funktion, chat, notifikationer, indstillinger, profil og meget mere.

Selvom app'en i øjeblikket hedder wout og fungerer som en match-making app for fitnessmedlemmer, så er det på ingen måde en hindring for, at du kan ændre konceptet for app'en. Kun din fantasi sætter grænser. Så hvis du har drømt om at eje en app som Tinder, enten med det samme koncept eller et helt andet, så er denne app ideel for dig.

App'en fungerer som den skal og kan hentes i App Store. Hvis køber ønsker at udvikle en Android version, så er dette muligt. Og hvis det ønskes, så har min nuværende programmør tilbudt at hjælpe til, hvis det ønskes. Dette er naturligvis valgfrit, men en rigtig god service.

Markedsføringskanaler

Som nævnt tidligere, så har der ikke været kapital til, at investere i de helt store marketingkampagner, qua status som studerende. Ikke desto mindre er der opnået organisk vækst via. diverse social media sider på facebook og instagram. Med blot en smule investering i marketing kampagner, er der ingen tvivl om, at en app som denne kan skabe interesse, især pga. de moderne og populære funktioner den besidder.

Omkostninger

Som det er med alle apps i App Store, så betaler man hvert år 99USD for at publicerer apps. Dette er nemt at oprette og sætte op, og det hjælper jeg gerne med, hvis det er nødvendigt.

Derudover vil du naturligvis have de omkostninger der typiske er med opdatering af apps samt markedsføring.

Aktiver

Ingen aktiver - kun software.

Virksomhedens historie

Som ung iværksætter var det en utrolig spændende app at bygge. Jeg oplevede selv problemet med, at træning alene i fitness kunne være ekstremt demotiverende. Derfor lavede jeg en app, som kunne komme dette problem til livs. Desværre har en status som studerende endnu engang været en hæmsko for ekspanderingen af app'en.

Markedet

Eftersom app'ens koncept kan ændres til netop din idé, er det svært at udpege et specifikt marked.
Men man kan bruge de øvrige swipe-apps som en slags bekræftigelse på, at en app som denne har høj status hos især de unge forbrugere.

Svagheder/udfordringer

Min personlige udfordring har været, at jeg ikke kunne vækste, qua den manglende kapital.

Stærke sider

Blandt de stærke sider må nævnes de mange populære funktioner, som app'en besidder. Og det bedste er, at de passer til netop den idé du måtte have, hvis den altså indebærer swipe-funktioner, chat-funktioner, profil, indstillinger, mm.

Ideel køber

Har du ideen til et fedt koncept eller syntes du det nuværende fitness-koncept lyder fedt, så er det dig jeg leder efter, som den nye ejer af min app.

Opstartshjælp

Hvis nødvendigt, vil jeg være villig til at dele betalingen op.
Derudover vil jeg hjælpe med at opsætte iTunes connect (Der hvor app'en skal ligge, for at komme i App Store).

Derudover vil jeg hverken være til hjælp mht. opdateringer, ændringer, mm. Det vil min programmør derimod, mod betaling, naturligvis.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4647

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33108

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-10-2020
Udbudspris 50.000 DKK