Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

viris.dk - Digital Visitkort App til B2B tilgængelig i både App Store & Google Play

Sletteskovvej, Nørre Bjert
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

2 udviklede app´s som er tilgængelige i App Store & Google Play. Ideen med appen er at erstatte det almindelige visitkort, men et visitkort du kan dele pr sms først og fremmest. Den kan også deles via mail, SoMe osv, men for kundesegmentet er sms, messenger mest relevant.

Målgruppen er ALLE mindre virksomheder i første omgang. Ved at benytte appen behøver man IKKE få printet en masse kasser med papirkort. Du skal blot indtaste dine oplysninger, og uploade dit logo, så kan de sendes. Vi har fået masser af tilbagemeldinger om at "det var da skidesmart" osv, og super når man evt selv er på messe, eller blot besøger en messe. Den er også super til i dagligdagen at dele sine oplysninger, da mange der driver virksomhed, er bekendt med at man skal sende sin mail, tlf, webadresse osv til en kunde, kontakt, netværk.

Økonomiske nøgletal

DG - 55
OG - 55
AG - 54

Tallene giver dog ikke så meget mening, da der ikke har været væsentlig økonomisk aktivitet

Overskud før skat: 4.000 DKK

Produktet

Virksomheden tilbyder gratis visitkort. Så forretningen kræver at man genere brugere, og ud fra det, laver en Premium, når man har lært hvad der giver værdi for kunden. Den kunne være opkrævning af mindre abonnement når - Brugerne har sendt X antal visitkort - Brugerne for besked om at ens eget visitkort er delt og lign. Vi har i vores kundekontakt fået enkelte henvendelser med at kunder ikke havde ordentligt logo osv, så der har vi solgt enkelte Logoer, samt en Logoanimation. Vi købte blot disse via Fiverr

- Vi tilbød at ligge virksomheders logo i appen. Så skal de nemlig blot søge efter deres logo, trykke på det, og indtaste oplysninger. Så er man kørende.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Webhotel = 2388 årligt
Apple Developer = 779 pr år
Alm forsikring = ca 1100 pr år

Der er ingen omkostningstunge poster i denne type forretning endnu, og det er en virksomhed man kan drive fra hjemmeadresse.

Aktiver

Aktiver er de 2 app´s i App Store & Google Play
- Derudover er der mulighed for at købe forudbetalt udvikling med. ca 90 timer kan købes med til meget favorabel pris.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2284

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
31826

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-09-2019
Udbudspris 150.000 DKK