Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 72.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Affiliate side med store muligheder og fastebesøgende indenfor rejsebranchen

Bogensegade, Aarhus C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Rejseside som hjælper rejsende med at finde nye rejsedestinationer online

Virksomheden er et online rejsekoncept hvis formål er at digitalisere rejsebureauernes service og viden. Der er udviklet et system, som matcher brugernes ønsker og kriterier til rejsen med mest relevante destinationer. f.eks. kan man vælge storby og strand - herefter bliver man præsenteret for Barcelona og Rio De Janeiro. Der er samarbejde med ca. 15 rejsebureauer og mulighed for at integrere hotel og fly billigt. Hermed kan man tjene penge på at sælge rejser til bureauerne + hotel og flyrejser.

Økonomiske nøgletal

Da branchen indenfor rejser har været fuldstændig nedlukket har efterspørgslen på rejsen = 0. ......

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Siden er formidler af rejser til andre rejsebureauer. Lige nu er det affiliate aftaler eller aftaler som trackes gennem Google analytics. Man trykker ind til rejsebureauerne gennem destinationssiderne.

Hele ideen er at brugerne kan gå ind på siden og vælge de kriterier de har til rejsen. F.eks. hvem de gerne vil rejse med, om der skal være gourmetoplevelser, mulighed for trekking eller dykning osv. Herefter bliver den rejsende matchet med rejsedestinationer som passer til deres behov. Inde på destinationssiden kan man læse om destinationen, se billeder, forskellige aktiviteter og meget mere. Siderne er fuldt SEO optimeret. Herefter kan brugerne gå ind og se forskellige rejser fra rejsebureauer som samarbejdes med.

Der er et stort potentiale i konceptet, som kan skaleres og udvikles i mange retninger. Der er stor efterspørgsel på rejser og der er mere end 70 destinationer på siden og ligeså mange blogposts.
Til siden er der både aktiv instagram og facebookside med omkring 1800 følgere på begge sider til sammen.

Konceptet er moderne da vores undersøgelser viser at rejsende gerne vil finde rejsen på egen hånd og online. Ved at digitalisere rejsebureauernes service og viden i en søgemaskine er det meget nemmere og hurtigere at finde rejser.

Systemet er udviklet i wordpress og utrolig let at arbejde i. Du bliver sat ind i hele setuppet, samt får kontakt til virksomheden som har udviklet siden. De sidder i Ukraine, og derfor er det ikke så dyrt at få lavet ændringer og opdateringer hvis man ikke selv kan udvikle.

Siden startede i 2019 med at blive udviklet, men blev lanceret i april. Siden er vokset til at have ca. 2.000 månedlige brugere. Siden er Onsite SEO optimeret med lange tekster, rigtig opdeling i forhold til H1, H2, meta title osv. Der er dog forbedringer at hente ved at få lavet siden mere mobilvenlig og hastighedsoptimeret.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er ingen omkostninger fra starten udover hosting.

Aktiver

Det hele er digitalt.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
10.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2385

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33680

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-04-2021
Udbudspris 72.000 DKK