Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Softwarevirksomhed der automatiserer indtastning af bilag

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Web app der gør det muligt at importere bilag, i stedet for at taste dem

Drømmer du om at have en pengeko? Denne virksomhed hive selv penge ind, en unik software, der med den rigtige markedsføring kan indbringe mange penge og blive en rigtig god malkeko. Stort potentiale såvel nationalt som internationalt. Web applikationen gør det muligt at importere, i stedet for at skulle taste bilag. Softwaren er gjort fuldautomatisk, den sørger selv for fakturering af brugere mv. og der er integreret til alle de større regnskabsprogrammer: E-conomic, Dinero, Quickbooks, Xero samt Billy. Der er også integreret med DropBox til upload og backup, upload kan også ske via e-mail, web samt ftp. Derudover har applikationen sit eget API klar for andre apps til at integrere op i mod.
Web applikationen har pt. kun danske brugere, men virksomheden har et langt større internationalt potentiale.
Softwaren er færdigudviklet og har brugere som benytter den.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden giver et mindre overskud, den lange omkostningstunge udviklingsprocess er afsluttet og nu arbejdes der blot på mindre udviklings- og vedligeholdelsesopgaver.

Produktet

Vores software gør det muligt for virksomheder af automatisere, en af de helt store tidskrævende opgaver i et bogholderi. Nemlig indtastning af bilag. Med vores software aflæses bilagene automatisk og lægges klar i regnskabsprogrammets kassekladde. Alle informationer indtastet, således at brugeren blot behøver at trykke bogfør.
Det er gjort let for brugeren at levere bilag til softwaren, brugeren kan selv vælge om han ønsker at e-maile, uploade via web eller gemme i sin DropBox, hvor efter softwaren behandler dokumenterne.

Markedsføringskanaler

Markedsføring sker via regnskabsprogrammerne integrationssider, samt adwords.

Omkostninger

Der er ikke de store omkostninger forbundet med selve driften af softwaren. Der må påregnes ressourcer til markedsførring af softwaren.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev stiftet fordi jeg ejede en virksomhed, der havde rigtig mange bilag og vi betalte mange penge til vores bogholder for at sidde og taste løs.
Jeg tænkte at det ikke kunne være rigtigt, at det ikke kunne gøres smartere og bedre af en computer. Efter et års udvikling var vi klar med første version.
Vi har nu i flere år forfinet software og gjort den klogere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1329

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29506

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-02-2018
Udbudspris 750.000 DKK