Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 49.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Online Danskudviklet CRMsystem med internationale muligheder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Ready to go løsning med betalingsgateway & landing page mm

Danskudviklet online CRM-løsning der giver abonnementerne det fulde overblik over deres kundemasse og over hvilke aktiviteter der er igangsat og hvor langt man er i processen med den enkelte kunde, - hvad koster det at miste bare en kunde fordi man ikke har overblik over sine indsatser?

Løsningen er optimeret til Ipad (IOS) laptops, PC og er platformuafhængigt og der er lagt store anstrengelser i løsningen, for at den skal være super brugervenlig og meget intuitiv, så det for brugeren er lige til at gå til.


Økonomiske nøgletal

Onlineløsningen er netop færdigprogrammeret og har ca 50 brugere der benytter gratisversionen - og løsningen er klar til at blive markedsført.
Sælges udelukkende fordi de to ejere har for travlt med andre aktiviteter til at igangsætte markedsføringen.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Løsningen kan dække ethvert behov i brancher inden for salg / konsulentbrancher mm. hvor man har kundehåndtering.

CRM-løsningen byder blandt andet på muligheder inden for:
- Segmentering af kunder, aktiviteter, tilbud, aftaler, salgsindsatser mm.
- Geografisk overblik over kunderne – undgå unødig kørsel når kundebesøg planlægges
- Brugeren kan gemme egne dokumenter f.eks. Prisaftaler, Års- og bonusaftaler – eller hvad man som bruger har lyst til.

Løsningen er sat op med GDPR og er på Dansk, men kildekoden er konstrueret så man let kan ligge en ny sprog-fil ind og er således klar til andre lande. Der er tilknyttet et betalingsgateway så kundenernes abonnements betaling kører automatisk måned efter måned. Systemet er integreret med Mailchimp så man kan målrette marketing mod interesserede / nye bruger. Systemet har integration med Microsoft Calender / Contacts.

Der hører også en proffesionel landingpage til som er SEO optimeret og genere organisk vækst. Systemet er netop færdigudviklet, men ejerkredsen har ikke de tidsressourcer der skal til for at få markedsført systemet, hvorfor det er sat til salg.

Markedsføringskanaler

Der er endnu ikke igangsat markedsføring af nævneværdig karakter, men ligger med egen landingpage der er CEO optimeret og intigrerbar med Mailchimp til emailmarkedsføring

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er minimale da der kun er udgifter til serverplads.

Aktiver

Fuldtudviklet og programmeret online CRMsoftware
Landingpage der er SEO optimeret
Kundedatabase

Virksomhedens historie

CRM løsningens oprindelse udspringer af ejernes mageårige B2B salgsvirke, hvor der var enighed om at de CRMsystemer der var prøvet igennem de mange år ikke var fyldestgørende og ikke leverede det helt rigtige overblik, hvorfor virksomheden blev stiftet Dec 2017 og produktudvikling derefter programmering blev igangsat.

Der er imidlertid tilkommet andreopgaver der gør at ejerkredsen ikke har de fornødne tidsressourcer til at få markedsført og sat løsningen i kommerciel drift, og derfor er den sat til salg. Løsningen er lige til at gå til for abonnementerne og har international potentiale da man umiddelbart kan lige en ekstra sprogpakke ind og så er løsningen klar til det pågældende land.

Markedet

Markedet er meget stort, da løsningen henvender sig til alle der beskæftiger sig med salg/kundehåndtering og kan håndtere både B2B og B2C kunder. Brugerne kan være konsulenter, små og mellemstore virksomheder og inden for alle brancher.

Svagheder/udfordringer

Ingen umiddelbart

Stærke sider

CRM løsningens stærke sider er bla at den er danskudviklet og med afsat i en praksisnær hverdag og man har stærke værktøjer til bla kundesegmentering i alle afskygninger, geografisk overblik og mulighed for at ligge diverse dokumenter mm ind som kunde.

Strategi

Strategien er at levere et "simpelt og praksisnært" system der giver brugeren overblik over vedkommendes salgsfremmende handlinger

Vision

Visionen var at levere et system der uafhængigt af sprog kan benyttes til at have et overblik over hvordan ens kundemasse bevæger sig

Ideel køber

Ideal ny ejer er en ejer med godt kendskab til markedsføring og der kan se potentialet i en differentieringsstrategi.

Opstartshjælp

Vi tilbyder overdragelses- opstarts hjælp i begrænset omfang og i periode på 4 uger, så ny ejer kommer godt fra start.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1728

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
30169

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-07-2018
Udbudspris 49.500 DKK