Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklart rekrutteringssystem med tilhørende Jobportal

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
- komplet setup som hurtigt kan overtages og udrulles

Virksomheden er etableret med en målsætning om at levere et komplet rekrutteringssetup til små og mellemstore virksomheder med henblik på at lette rekrutteringsprocessen med et brugervenligt og tidsbesparende redskab til håndteringen af både de akutte og netværksopbyggende rekrutteringsforanstaltninger i virksomheden – samtidigt med at persondataforordningen overholdes.

Timingen er derfor perfekt set i lyset af den nye persondataforordning har gjort det vanskeligere for virksomhederne at overholde lovgivningen på rekrutteringsområdet, hvilket er et problem, som dette rekrutteringssystem vil kunne afhjælpe.

Økonomiske nøgletal

Konceptet har været under opbygning over de sidste tre år, og der er investeret ca. 4 millioner i selskabet.

Produktet

Rekrutteringskonceptet består af 3 kerneelementer: Jobsite/karrieresite, jobopslagsmodul med flerkanalspublicering og dertilhørende rekrutteringssystem samt tilkobling af Jobbank.

Jobsitet/karrieresitet kan integreres på virksomhedernes websites som link eller iframe og indeholder følgende features: employer branding, Jobbank og ledige stillinger.

Jobopslagsmodulet er et jobopslagsredskab tilkoblet flere jobmedier, hvormed virksomheden kan publicere deres aktuelle jobannoncer på flere kanaler med blot et enkelt klik: Jobnet, Jobindex, Jobbank, Jobsite, Facebook og LinkedIn. Ansøgerne guides igennem en ansøgningsgateway, hvor der uploades ansøgning og CV og indhentes samtykke til opbevaring. Alle ansøgninger kan herefter let administreres med det tilknyttede rekrutteringssystem, der bl.a. indeholder features såsom auto-kvitteringer, segmentering, ratings, noter og standardafslag.

Jobbanken er tilknyttet virksomhedens Jobsite og kan ligeledes tilknyttes virksomhedens Facebookside via en jobtab. Virksomhedernes Jobbanker defineres på stillingsniveau, og har således til formål at give private arbejdstagere et reelt overblik over virksomhedens jobpositioner – besatte som ubesatte stillinger. Private arbejdstagere gives på simpel vis mulighed for at signalere fremtidig interesse i specifikke jobpositioner hos den enkelte virksomhed.
Ud over ovenstående produktmoduler, er der mulighed for at aktivere en forberedt jobportal, hvor alle ansøgere og jobbanktilmeldte kan afgive samtykke til oprettelse. Aktiveres denne portalopkobling kan virksomheder på den ene side tilgå offentlige ansøgerprofiler, og private arbejdssøgende kan tilgå alle tilknyttede Jobbanker via stillingsspecifik og geografisk google maps-søgning.

Private får ved oprettelse mulighed for at oprette en gratis CV-profil med mulighed for video- og porteføljeupload.

Konceptet er hermed et perfekt rekrutteringsredskab til virksomheden, som gør virksomheden beredt til hurtigt at kunne nybesætte stillinger med kvalificeret arbejdskraft. Løbende kvalitativ rekruttering af arbejdskraft via Jobbanken, sikrer virksomheden at kompetente medarbejdere placeres på de rette positioner, hvormed antallet af fejlansættelser minimeres. Jobbanken appellerer både til aktive jobsøgende samt arbejdstagere i arbejde.

Indtjeningen kan hentes ved virksomhederne via opstarts-gebyr, licenser og ved brug af jobopslagsmodul.

Omkostninger

Kun ganske få omkostninger i forbindelse med server og drift. Mulighed for at indgå et lukrativt samarbejde med chef-programmøren.

Ideel køber

Perfekt til et par friske købere, der hurtigt vil ind på rekrutteringsmarkedet. Konceptet er omfattende og klar til udrulning på det danske marked.

Opstartshjælp

Sælger står naturligvis til rådighed ved overdragelsen og i månederne herefter, om nødvendigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2175

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
29982

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-05-2018
Udbudspris 395.000 DKK