Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Sports Tech virksomhed, med iOS og android app og stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Brænder du for at gøre danskernes træningsoplevelser endnu bedre og mere fleksible? Så har du muligheden her

Færdigudviklet iOS og Android platform, med tilhørende website, som gør det muligt for medlemmer at opnå fleksibel træning i København. Vi har allerede samarbejdsaftaler med mere end 50 af Københavns bedste træningsstudier og centre, og betalende medlemmer. Det eneste der mangler er at konceptet bliver skubbet helt ud over rampen.

Hele setuppet er sådan set klar til det sidste skub. Så med lidt finpudsning, vil du være godt på vej til at gøre indtog på i træningsmarkedet i København og resten af Danmark.

Har du mod på dette, og interesserer dig for sport og træning, er dette den ideelle mulighed for dig!

Platformen er en bookingplatform med mulighed for at oprette og lave bookinger til et antal af forskellige partnere, lokationer, personer mm. hvilket også gør den ideel som udgangspunkt, hvis du ønsker at drive den i en retning som ikke nødvendigvis er sport og træning.

Økonomiske nøgletal

Da virksomheden stadig er så ung, er nøgletallene ikke nævneværdige, men kan gives hvis det ønskes og du ellers har interesse for virksomheden.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Udgangspunktet for virksomheden er en ny type træningsmedlemskab, som er mere fleksibel og kvalitetsorienteret, end det vi kender var de eksisterende fitnesskæder som Fitness World mv.

Som medlem kan man således med ét medlemskab gøre hele København til sit træningscenter, og benytte mere end 50 forskellige studier og træningscentre i København. Således har man som medlem adgang til det bedste indenfor yoga, CrossFit, funktionel træning, meditation, klatring og meget mere. Med andre ord er medlemskabet lavet til dem, som er træt af kig-sig-selv-i-spejlet-træning.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er næsten 100% baseret på sin online tilstædeværelse. Således har annoncering hidtil været foretaget via sociale medier, som facebook og instagram.

Derudover ligger der en del arbejde i SEO samt Adwords.

Og så har vi haft aftale med mere end 50 mikro-influenter med 500-10.000 følgere, i Københavnsområdet, som pt. er sat på pause, men som hurtigt kan aktiveres igen.

Omkostninger

Virksomhedens primære omkostning er betalingen til studier og centre, i forbindelse med medlemmerne gør brug af træninger. Her er der lavet en revenue share model med studierne, hvilket betyder at man er sikret et dækningsbidrag på hver bruger/medlem.

Aktiver

iOS app
Android App
Website

Virksomhedens historie

I starten af 2017 blev virksomheden stiftet, med et ønske om at skabe det bedst mulige træningsmedlemskab til forbrugeren. Vi havde længe været træt af de store kæders monopol, oprettelses og andre gebyrer, overfyldte holdsale som ikke gav den rette oplevelse af den træningsform man nu var til, og at vi ikke kunne få lov at opleve rigtig yoga, rigtig CrossFit eller tage i svømmehal. Uden at være tvunget til at have et hav af forskellige medlemskaber, klippekort eller betale høje engangsbilletter.

Derfor har vi det sidste år givet den fuld skrue for at skabe dette medlemskab, og det er nu lykkes! Vi givet medlemmerne mulighed for at træne frit i hele København, det eneste de behøver er at være medlem hos os og booke sin træning i enten Android eller iOS appen.

Vi har dog indset at vi ikke længere har kræfterne til at drive konceptet og virksomheden videre, til den størrelse den kan og skal være, sideløbende med de andre projekter, som vi også er igang med. Vi har derfor valgt at give vores kære baby videre, til en køber, som virkelig brænder for dette område.

Markedet

Fitnessmarkedet er i positiv udvikling, og folk har aldrig været sundere og levet længere end de gør nu. Du kommer med andre ord ind på et marked i massiv vækst, især når det gælder den digitale udvikling.

Det er allerede bevist at en lignende løsning som denne kan fungerer i udlandet, hvilket gør det dét mere forundrende at vi er den første løsning af sin slags i Danmark. Du vil konkurrere mod spillere som WannaSport og Peakout, men også de etablerede fitnesscentre som Fitness World, Crossfit Copenhagen og lignende.


Svagheder/udfordringer

Én af de største udfordringer som vi ser det er, at du skal introducerer en ny type af træningskoncept på markedet i Danmark, som kræver tilvænningstid, hvilket vi også har måtte sande. Dog har vi mødt kæmpe opbakning blandt medlemmer og brugere, som alle har været vildt glade for at gøre brug af medlemskabet.

Stærke sider

Du har dog din helt egen konkurrencemæssige fordel, da du allerede fra start har de aller bedste centre og træningsstudier i København som dine samarbejdspartnere.

Ideel køber

Brænder du for sport og træning, og ønsker du at give folk muligheden for at opnå endnu bedre træningsoplevelser, og at få en sundere hverdag, er dette den perfekte virksomhed for dig.

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis stå til rådighed i på både telefon og mail, i det omfang det er nødvendigt i overdragelses-/opstartsfasen, dette kan vi aftale nærmere hvis du har interesse.

Vi vil ligeledes løbende være tilgængelige og bidrager gerne med sparring og inputs, det er jo trods alt et område vi finder utroligt spændende

Med andre ord vil du ikke komme til at stå med virksomheden fra dag et, men vi sørger for en smooth overgang, og den hjælp du behøver.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1197

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
29589

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-02-2018
Udbudspris 150.000 DKK