Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 22.600 DKK

Søg lignende virksomheder

mcverden.dk - Færdigbygget MC-portal/online marked - Forhandler aftale på plads

Karensvej , Brabrand
Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Køb og salg af motorcykler for private og forhandlere. Danmarks nye motorcykelmarked.

Dit nye MC markedsplads.
En markedsplads med formidling af køb og salg af alle typer af såvel nye som brugte motorcykler, for både private og forhandlere til salg.

Portalen er bygget i Wordpress CMS, med en Premium theme, udviklet af et professionel amerikansk IT firma, med den nyeste teknologi (samt nyeste version af WP) hvor der er gjort ekstra meget ud af sikkerheden, etc. På hjemmesiden er der ligeledes gjort meget ud af, at det skal være så nemt og hurtigt som muligt for både private og forhandlere at indrykke annoncer og generelt at bruge hjemmesiden.

Wordpress er utrolig let at komme i gang med at bruge, og man kan via backend, redigere, skrive, tilføje, slette, etc.. jah, sådan set styr hele hjemmesiden.
Der er fra ut. side, brugt over 220 timer på opsætning, oversættelse, redigering samt indtastning af over 4000 MC modeller inde i systemet, over de seneste 8-9 uger.

Økonomiske nøgletal

Jeg er desværre ikke nået så langt.
Jeg måtte på grund af alvorligt sygdom i familien indstille alt.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

På grund af svære tider i livet, sælger jeg her mit færdig projekt, som er en markedsplads med formidling af køb og salg af nye som brugte motorcykler, for både private og forhandlere.
Portalen er bygget i Wordpress, som er utrolig let at komme i gang med at bruge, og man kan via backend, redigere, skrive, tilføje, slette, mm..

Der er ligeledes opnået et samarbejde med en af landets største MC forhandlere (2 afd.) som har ønsket at liste deres motorcykler på hjemmesiden (over 750 motorcyker), og der er en del forhandlere man kan ringe til og aftale samarbejde, for flere annoncer/udvalg af MC’er på siden (der er mellem 8000-9000 motorcykler til salg i DK).. Der er via systemet mulighed for at importere alle annoncerne via XML/ CSV fil, som vil gøre processen meget nemmere og mere enkelt.

Hjemmesiden er ligeledes tilkoblet både Stripe og PayPal som betalingsgateways, samt Woocommerce og hvad den ellers understøtter af betalingsmuligheder, så kunderne kan betale for evt. fremhævning af annoncer/ eller for at komme øverst i søgeresultater, mm.

Woocommerce, er som sagt indbygget i themet. dvs. at man nemt kan tilføje en shop, eller køre noget affiliate/dropshipping (eks. MC udstyr) hvor man også har mulighed for at tjene penge på salg af disse.
Tanken er at der skal sælges et pakketilbud (Booost af annoncen) hvor annoncen fremhæves på forsiden, samt listes øverst oppe på søgeresultatet til en pris man selv bestemmer/vælger i systemet.
Herudover kan man via affiliate modellen tjene penge på salg af MC-forsikringer, finansiering samt MC-udstyr/reservedele, og modtage ca. 10-20 % af alt salg (afhængige af aftalen med virksomheden), og selvfølgelig evt. på reklamer på siden (Adsense, og andre MC/Motor relevante reklamer) Mulighederne er mange.

MailChimp, Google Analytics og Facebook side er tilknyttet. Dog er der endnu ikke gjort så meget ude af disse.
Websitet og uploading, kan blive meget hurtigere og ´toptonet´ hvis/når den flyttes til en større og bedre server. (Jeg ville købe/betale for Cloud- eller dedikeret server som giver egne dedikerede resourcer, men jeg nåede desværre aldrig så langt med projektet)
Der er betalt for hosting, domæne mv. året ud (2019)…

Bemærk: Projektet/portalen med alt hvad der hører til af rettigheder, til domæne, Logo, tekst, website, billeder, annoncer, brugere, aftaler, sælges udelukkende grundet alvorligt sygdom i familien, og fordi min fokus og mine bekymringer lige nu er et helt andet sted, desværre. Så vis hensyn, og lad venligst være med at kontakte mig hvis ikke du er en seriøs køber. Tak for din forståelse.

Markedsføringskanaler

MailChimp, Google Analytics og Facebook side er tilknyttet. Dog er der endnu ikke gjort så meget ude af disse.

Omkostninger

Omkostninger omfatter kun hosting samt domæne.
under 500 kr./år

Shopsystem

Aktiver

Ingen aktiver

Markedet

Der er mellem 8000-9000 motorcykler til salg i DK, og der er mulighed for salg af pakketilbud (Booost af annoncen) hvor annoncen fremhæves på forsiden, samt listes øverst oppe på søgeresultatet til en pris man selv bestemmer/vælger i systemet.
Herudover kan man via affiliate modellen tjene penge på salg af MC-forsikringer, finansiering samt MC-udstyr/reservedele, og modtage ca. 10-20 % af alt salg (afhængige af aftalen med virksomheden), og selvfølgelig evt. på reklamer på siden (Adsense, og andre MC/Motor relevante reklamer)

Svagheder/udfordringer

Websitet og uploading, kan blive meget hurtigere og ´toptonet´ hvis/når den flyttes til en større og bedre server. (Jeg vil anbefale at købe/betale for Cloud- eller dedikeret server som giver egne dedikerede resourcer)

Ideel køber

Den perfekte person til at overtage projektet, er nok en person med overskud, og en lille pose penge til markedsføring/SEO.

Opstartshjælp

Jeg hjælper gerne i opstartfasen i det omfang det er muligt for mig tidsmæssigt.
WP er generelt utrolig let at komme i gang med at bruge, og man kan via backend, redigere, skrive, tilføje, slette, etc.. jah, sådan set styr hele hjemmesiden.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1640

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
31008

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
15-02-2019
Udbudspris 22.600 DKK