Esvindel.dk - Stærkt værktøj og vidensdatabase med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Stil spørgsmål, vær kritikisk og opnå respek med et stort IT-sikkerhed og kriminalitet site bag ordene

Med et stigende antal uærlige virksomheder står du stærkt i en sag med Esvindel.dk i baghånden.
Som afsender høster sitet respekt og kan hurtigt få en uærlig virksomhed til at lytte til dig. Se de sidste cases hvor vi stiller kritiske spørgsmål til forskellige aktører.

Med i købet hører hele porteføljen med cases som tidligere samarbejde med SØIK som får hårene til at rejse sig hos uærlige aktører, samt samarbejdet med EU hvor Esvindel høstede stor anerkendelse.

Esvindel.dk er et registreret domæne og gennemarbejdet og færdigudviklet koncept, komplet med visuel identitet både i digitalt og trykt medie og færdigdesignet wordpress-side med skabelon, samt et troværdigt designet koncept.

En wordpress udvikler vil også kunne opsætte bannerreklamer for alt indenfor IT sikkerhed / antivirus mm. samt affiliateaftaler op. Nogle mindre justeringer som med garanti vil kunne blive meget indbringende, i en tid hvor svindel er i fokus.

Esvindel.dk er en vidensdatabase med artikler forfattet til siden og en ordbog over de vigtigste buzzwords indenfor IT-kriminalitet. Sitet ligger med pæne placeringer på Google med indholdsaktuelle søgeord. Tilknyttet Esvindel.dk er en email fyldt med casestories i form af henvendelser fra personer og virksomheder som har været udsat for svindel på nettet.

Esvindel.dk er Danmarks formentlig den eneste portal med samlet viden om IT-kriminalitet. Denne form for kriminalitet er i dag højaktuel og viden om den yderst relevant. I 2017 blev 4,5% udsat for It-kriminalitet (Ifølge tal fra Det Kriminalpræventive Råd).

Esvindel.dk har årligt cirka 6000 besøgende UDEN nogen form for markedsføring. Der er tilknyttet en Facebookside.

Esvindel.dk er en potentiel direkte kontakt til brugere og virksomheder der søger svar eller har brug for hjælp.

Muligheder for Esvindel.dk

Esvindel.dk er værdiskabende og mulig at bruge som værktøj til at skabe trafik over til egen virksomheds side. Der er mulighed for masser af bannerreklame på esvindel.dk.

Esvindel.dk kunne bruges som en positiv forlængelse af din virksomheds identitet og brand.

Esvindel.dk ville kunne bruges velgørende, og der ville derfor kunne søges fonde. Der er mange borgere der henvender sig via esvindel.dk for at få hjælp, gøre opmærksom på aktuelle trusler og søge oplysning. Siden ville kunne bruges præventivt og oplysende. Det er derfor muligt at bruge esvindel.dk til at tage et socialt ansvar, corporate responsibility.

Esvindel.dk er oplagt at bruge som afsæt for at tilbyde kurser i sikkerhed på nettet og konsulentvirksomhed af forskellig art, både præventivt men også rådgivning og bistand til folk for hvem skaden er sket.

Esvindel.dk kan bruges som en platform for undervisning og undervisningsmateriale, afholdelse af kurser mm. Der er mulighed for at have en aktuel oplysning om de trusler der er på nettet lige nu, virus, scams og nye trusler, evt. med en app tilknyttet.

Esvindel.dk er ikke opdateret siden 2015, men redigering af artikler og tilføjelse af flere, samt markedsføring vil hurtigt bringe det grundlæggende forarbejde der ligger i siden up to date.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen nøgletal da Esvindel.dk ikke har indtægt grundet et samarbejde med EU. Det er nu ophørt så alt er åbent lige fra bannerannoncer til relevante virksomhedsprofiler, til at få bragt balance i regnskabet hos skyldnere, selv fra øverste lag.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Esvindel.dk er sat i luften som en præventiv og informativ webside, som stiller kritiske spørgsmål og kræver svar. Som afsender er sitet et stærkt og respektingydende medie. Som meget andet i dag, er Esvindel.dk udsprunget på baggrund af oplevelser fra virkelighedens liv.

Trafik i tal
19.972 personer

Markedsføringskanaler

Online, messer, sociale medier, SEO, PPC, PR mm.

Omkostninger

Udgift til webhosting og .dk domæne

Virksomhedens historie

Esvindel.dk blev lanceret i 2015 på baggrund af at stifter Stefan Cantagallo oplevede at blive offer for svindlere. Han besluttede at udvikle esvindel.dk, og det var tydeligt at der var stor interesse

Markedet

Markedet er uden grænser. Esvindel kan eksempelvis hyres til at publicere annoncer/pressemeddelser fra virksomheder som føler sig krænket, som den solide og troværdige afsender Esvindel er blevet. Bannerannonceringer, konsulentarbejde mm. er oplagt.

Stærke sider

Som den solide og troværdige afsender Esvindel er endt med at blive er der uanede muligheder for at blive set og respekteret. Med store cases bag sig udvises tillid og styrke

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
75.000 DKK
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3001

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30854

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-01-2019
Udbudspris 375.000 DKK